|
|
|
Kizlaar Hilfeee.... |
Bir kac sene öncesi bacaklarimda hafiften veneler görünmeye basladi isyerinde hep ayakta calistigimdan mi bilemiyorum. Doktora gittim tabi ki Doktor salladi, daha sonra kendimi yogun Spora verdim (Fitness- Laufband) ve sonrasinda zaman gectikce kalinlastilar hab sehr dünne Beine gehabt :heul: und jetzt, heute 500 metre bile yürümeden bacaklarim agirlasiyor kendimi tartamiyorum.. Sastim kaldim kizlar Nenemden farkim yok, bana yardimci olursaniz cok sevinirim..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaar Hilfeee.... |
wie wärs mit kompressionsstrümpfen? vorallem wärend der arbeit oder es gibt so ein weinlaub glaube ich, komme grad nicht auf den namen, damit kann man die beine eincremen, fördert die durchblutung beim duschen die beine von unten nach oben abwechselnd kalt/warm abbrausen und abends schön die beine hochlegen gute besserung |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaar Hilfeee.... |
Danke,einlagen hab ich schon mal bekommen hat nicht wirklich geholfen also gut merk ich mir muss dann anscheinend zuerst mein Hausarzt besuchen er schickt mich dann sicherlich weiter.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaar Hilfeee.... |
Werde ich machen am besten A.... kaltes wasser  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaar Hilfeee.... |
Dankeschön nochmals  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaar Hilfeee.... |
Genelde ayakta calisanlarda oluyor malesef evet  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaar Hilfeee.... |
cokkkk gecmis olsun acil sifalar insssss dogru doktoru bulursunnn:&
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaar Hilfeee.... |
Tsk ederim umarim insallah... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaar Hilfeee.... |
Slm, Babamda variz vardi yillar öncesi amelyatla bir sorun kalmadi cok sükür... Umarim fazla ciddilesmeden, kurtulurum.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaar Hilfeee.... |
selam.. kizlardan hilfe istemi$siniz..!Benimde corbada tuzum olsun dedim. Bu erkeklerde olabilecek "varis" dedigimiz,Almancasi krampfadern olan bir olay.. Kan güzel dola$amadigindan ince damarlar $i$iyor ve zamanla ölüyor. Mutlaka bir uzmana görünmenizi tavsiye ederim. gecmi$ olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaar Hilfeee.... |
Cok Tesekkür ederim, ihmal etmem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaar Hilfeee.... |
Var sanki kemigin bazen kaydigini hissediyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaar Hilfeee.... |
Insallah kötü birsey cikmazsa |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!