|
|
|
cilt bakimi |
süt yerine quark alabilirsin ama kasiklamaya kalkma sonra  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
bunlari kasiklarsan göbek yapar cildin yaglanmasini önlicektik göbüsün yaglanmasini degil  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
ne bilem cökelek okuyunca uyar dedim beaa bilmiyoms niye ama bak sushim sagolsun pratik birsey verdi bir sürü maske var artik deney tahtasi olmaya hazirlansan iyi olur  ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
ama olmaz öyle dikkat etmek lazim kendimize faydamiz olmazsa baskasina hic olamaz  bazen zorlamak gerekiyor ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
bak ona da güzel uygun bir maske buldum simdi böyle kart horoz yorgun, bitkin , morali bozuk ciltler icin 
1 şişe maden suyu *1 adet limon *3 yemek kaşığı bebe yağı
Yapılışı: Maden suyunu temiz bir kava boşaltıp içine yarım limonu sıkın. Daha sonra içine bebe yağını ilave edin iyice karıştırın. Karışımı bir sprey şişeye boşaltın. Cildinize eşit bir şekilde püskürtmek suretiyle uygulayın. Bu formül aynı zamanda iyi bir makyaj altıdır.
bak üzerine makyaj da yapabilirmisin neyin eksük dimi ama pudra filan da kullaniyor artik baylarimiz cillop gibim olcan volkan hadi yine iyisin bak bu iyiligimi de unutma ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
iyi geceler gül beyaz tsk katilimin icin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
kiz caktirma ayakabi cremide ilave etmiyormuyduk iki bucuk kasik bu karisimin icine volkan icin cok faydali olur  sen anladin onu isacim burda kas göz isareti ancak bukadar olur simdi tekrar soruyorum eksik bisey yokmuydu tarifinde VOLKANA yazik olmasin denerken tam tamina ver diyorum su formülü..... ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
sür sür kedinin tüyleri piril piril olsun diye gecen doktor bir damla vermisti onuda gönderem onuda sür cildin piril piril olur hemencik neyse ben güzellik uykumu almaya gidiyorum sizlere iyi ciltler dilerim hahah bye ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
evet ya sushi en önemli katkiyi nasilda unutmusum cildin parildamasina birebir solaryumada hic gerek yok selbstbräunereffekt arti uv schutz oluyordu demi ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
ne güzel usta ellere teslim edebiliyorsun kendini torpilli ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
kiskandims ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
tsk benim sansima sende uzaklarda bir yerdesindir cünkü baktim neresi göremedim ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
oooo demistim cok uzak  yinede tsk
----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
ahahaha sopar ne ettin bea sende ha, yalanda degil hani dedigin malesef ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
iyi askamlar mehriban tsk sükür diyelim sende iyisindir umarim, yorumun icin tsk ama sana katilamicam cildimiz sadece yüz bakimiyla sinirli degil bu yüzden bence önemli ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
deme simdi ben uyuyamam bende onun make-up ini kullaniyoms kanebo bozdu diye ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
für dein wohlbefinden und deiner gesundheit natürlich ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
masallah ama yinede sen önlem almayi ihmal etme not et biryere
(hangi konuda bela anlamadims) ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
das kann ich doch nicht wissen stecke ich in deiner Haut  hab bloß deine frage beantwortet  ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
sanmiyorum ama ben bunu arastiririm yarina o dedigini de denedim ama yüzüm petledi o yüzden degistirdim tekrar ama icime bir kurt düsürdün ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!