56 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 28.09.11, 22:33 @efe Nr.: 21 Antworten

cilt bakimi
yok bol cekirdekli vitamin deposu dimek istediydim
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 22:33 @isabella Nr.: 22 Antworten

cilt bakimi
Yok İsam öyle sey kullanmiyorum..
Ama bu eski kaportaya..
Pasta cekerim dersen..
Canin sag olsun derim..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 22:34 @sushi Nr.: 23 Antworten

cilt bakimi
hallo sushim tsk paylasimin icin, ama ben bu kremden ergenlik cagimdan beri korkuyoms hic unutmam 13 yasinda filandim galiba bunu yüzüme bir sürdüm suratim petledi ayni haritaya döndüm  bidaha tövbe dediydim deyis o deyis bidaha noo
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 22:36 @harun16 Nr.: 24 Antworten

cilt bakimi
ahahaha harun abim dur daha ikinci baharina yakinsin belki sende sonradan süslenmeye baslayanlardan olursun
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 22:39 @isabella Nr.: 25 Antworten

cilt bakimi
Hangi ikinci bahar güzel kardesim..
Ben kisa döndüm havalar soguyor..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 22:40 @isabella Nr.: 26 Antworten

cilt bakimi

hmm bende bak bebenin diger creminde oldu ÖYLE ama bu bebelerinki bu iyi geliyor nur die für erwachsene macht bei bir auch unangenehme alergische reaktion icinde bir sey farkli galiba alerji yapiyor ama bunu hep kullaniyorum süper gleichwertig find ich auch die dm creme wind und wetter für babys super onuda denedim oda fena degil ama her cilt zaten ayni degil ama yillardir kullandigin ürünü hic degismemek gerek annem niveaci ben bebeci misal herkez kendine uygun kremi bulur cilt icin ayda bi defa bademyagli quark bile calsan yüzüne o bile harika geliyor cok cok seyler var yapabilcek....

-----
Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!!
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 22:44 @sushi Nr.: 27 Antworten

cilt bakimi
evet icindeki bir madde mutlaka vardir benim tek kullandigim bebe ürünü babyöl özellikle kislari cildin kurumamasi icin birebir
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 22:53 @gul_beyaz Nr.: 28 Antworten

cilt bakimi
oo sen tam bakimcisin  hava degisiminden oluyor bendede bu ara o sorun var ama koffeinli tonicler var onlar ise yariyor 
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 22:56 @gul_beyaz Nr.: 29 Antworten

cilt bakimi
mevsim degisikligi olabillir normal bu ara cogu kisilerde olur kisdan yaza girerken yazdan kisa girerken saclar genelde dökülür günde 100-150 sac dökülmesi normal bundan fazlasa eger bir doktora görünmek faydali badem yagi cörek otu yagi saclara iyi gelir sac köküne masaj ederek sür saclar beslenir yeni gelen saclar icin faydali  ama ailede varsa sac dökülmesi kellik bu malesef genetik olup belirli vakitde saclar dökülmeye zayiflamaya baslar.kuaför oldugum icin sana bunu tavsi ettim belki faydasi olur dene istersen dedigim gibi badem yagi ve cörek otu yagi ve cörek otu kendisi cok faydali günde üc cörek otunu cignemek bircok hastaliga faydasi var.
-----
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 23:00 @ahududu Nr.: 30 Antworten

cilt bakimi
merhaba ahududu hassas ciltli olmak zor evet hazir ürünlerde peki bitkisel yoldan hic kendin birseyler denedinmi
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 23:06 @ahududu Nr.: 31 Antworten

cilt bakimi
insan kendini nasil rahat ve güzel hissediyorsa öyle uygulamali elbetde bizimkisi de merak bir yerde
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 23:21 @gul_beyaz Nr.: 32 Antworten

cilt bakimi
saclar kendi icindeki ruh halinle cok etkileniyor misal SIKINTILI DÖNEM GECIRIYORSAN BUNUN ETKISI ILKIN SACLARDA BELLI OLUR O YÜZDEN hic biseyi takmican kafana ve saclarim döküliyor eyvah demeye baslarsan iste asil ozaman yandin cünkü ozaman iki kat dökülmeye baslar ilaclarini doktorun verdigi ilaclari kullan haftada bir  defada bademyag kuru yap  insallah kisa zamanda eski haline döner saclarin sanirim bu ara biraz stresslisin ondandir gecmis olsun diyelim ....
-----
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 23:24 @volkan74hh Nr.: 33 Antworten

cilt bakimi
sen arastirmayi seversin ne de olsa simcik bak bakim google amcadan önce hangi cilt türün var nasil test edilir bir bul bakem ona göre tarifeler bakariz
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 23:25 @ahududu Nr.: 34 Antworten

cilt bakimi

trde aktarlarda burda reformhauslarda ve ezanenlerde var.

-----
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 23:31 @ahududu Nr.: 35 Antworten

cilt bakimi
tsk ahududu bende cok memnunum sakince konuyu paylasmaktan, bütün arkadaslarada burdan tekrar yorumlari icin tsk ederim  

yaz boyunca baya günes,rüzgar,tuzlu su ve klor dan baya hasar görüyor saclar ve mevsim degisimiylede dökülmeye baslar ama sunu da belirteyim gecen günki konumdada vardi "her insanin günde asagi yukari 100 saci dökülüyor" bu gayet normalmis, ama birde vitamin kürleri vardir tablet olarak mesela zink 30 günlük bir kür dahi bazen saclarin canlanmasina yetiyor ve tabiki birde saglikli beslenmek önemli diye düsünüyorum 

-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 23:34 @ahududu Nr.: 36 Antworten

cilt bakimi

rica bildiklerimi tek paylastim faydasi olur insallah sorun cekenler icin.

-----
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 23:35 @sushi Nr.: 37 Antworten

cilt bakimi
süpersin sushim ne kadar da güzel yazmissin ruh hali cok önemli hatta burda bir piskoloji bölümü olsa fena da olmaz hani diyorum 
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 23:37 @volkan74hh Nr.: 38 Antworten

cilt bakimi
hadi bakalim vatana millete hayirli olsun test sonuclarini bekleriz  

sansina ilk bu maske cikti karsima buyur bakalim 

Yağlı Cilt İçin Çökelek Maskesi
4 yemek kaşığı dolusu çökelek, 10 mili litre(ml) adaçayı, destile suyu, 10 ml gülsuyu, 1 kahve fincanı ılık süt mikserde iyice karıştırılır. Yüze ve boyuna uygulanarak 30 dakika etkilemeye bırakılır.sonra yıkanır.

-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 23:39 @gul_beyaz Nr.: 39 Antworten

cilt bakimi
oyy insallah cabuk düzelir benim bir tanidigim vardi birsey kullanmisti ama adini unuttum sorayim tekrar sana dönerim not edersin belki lazim olur baya faydasini görmüstü hatta saclari uzamisti
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 28.09.11, 23:39 @volkan74hh Nr.: 40 Antworten

cilt bakimi

YAGLI CILT ICIN MASKE

Malzemeler:

Bal + süt + limon suyu
Hazırlanışı: Bir fincan içinde bir kaşık balı, bir kaşık limon suyunu ve kıvamın koyuluğunu bozmayacak miktarda sütü karıştırın. Karışımı yüzünüze ve boynunuza yayın ve hafifçe kuruyana kadar bekleyin. Maskeyi nemli bir sünger yardımıyla silerek temizleyin.
Ne işe yarıyor: Bal cildi yumuşatır ve limon suyunda bulunan aktif maddelerin daha iyi emilmesini sağlar. Bu maddeler de cildin yağ salgısını dengeler, fazla yağ salgısı sonucu oluşabilecek sivilceleri önler.

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

cilt bakimi