|
|
|
cilt bakimi |
Cilt bakimi
Günümüzün kadini ve erkegi icin cilt bakimi vazgecilmezler arasinda yer aliyor.. peki siz cildinize ne tür uygulamalar yapiyorsunuz ?
----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
masallah ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
yogun ve hazirdan yana bir bakim türü yapiyorsun anladigim kadariyla az öncede bunu okuyordum sen böyle bol malzeme diyince paylasayim
Cilt, bir üründen sadece belli miktarları kabul eder ve bunun fazlası buharlaşıp heba olur. Ürünün tamamı cilde nüfuz etse, gerekenden fazlasının gidebileceği bir yer yoktur. Bu da, gözeneklerin tıkanmasına ve birikimlere sebep olur. Bu nedenle ürünü az sürün. Fazlasına ihtiyacınız varsa ekleyebilirsiniz.
tsk yorumun icin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
ooo cilt bakimina cok önem veren ilk beyimiz  tsk paylasimin icin, sende hazir ürün taraftarisin..masallah genclesin bakalim ama korkma sen daha cok vinlarsin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
katiliyorum haklisin selinnaz cogu hazir üründe maddeler var ama artik bitkisel ürünlerde daha cok ilgi görüyor dedigin gibi cok dikkatli olmak lazim bu konuda ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
cok güzel bir noktaya daha degindin simdi gülsen, her kafadan ayri bir ses cikiyor bu konu hakkinda ama aslinda cildimizin sadece ph degerinin 5.5 de tutabilmemiz biraz mesele cünkü soludugumuz hava, ictigimiz suyun kirec miktarinin da cok etkisi var
sigara icenler icin cok pratik bir maske var zararsizda: yatmadan önce bir armudun suyunu SIKIP yüzünüze yedirin bu cildin tekrar rengini almasi icin faydali ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
ay pamira simdi cildim icin adam dogruyorum diyecen sandim  neyseki degilmis
hö simdi ben yüzümü ph 5.5 olan sabunla yikiyorum sütle siliyoms haftada 1 kil maskem var onu sürüyoms ve hergün nar cayi iciyoms ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
bir yerde haklisin cogu insanimiz kendini saliveriyor hemen, halbuki iyi hissedebilmek icin güzel bir neden cogu kisi icin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
yani evet sigara icenlerin cildinde kararmalar ve sararlamalar oluyor belli bir süreden sonra o yüzden arada bir yapmak faydali olur ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
dogru evet insanin dna sinin cildimizde cok önemi var mesela hamilelik izleri asla önlenemez kremlerle sadece yapiya bakar veya selülit ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
ahahaha tam bir satici  ama olsun insanlarin güzelliklerini kesvetmeye yardimci olmak güzel birsey olduguna inanirim ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
tsk tufican paylasimin icin, kisa süre icin buharlama iyidir evet suyun icine bazen bir papatya cayi da atarim hem cilt hemde sinusit ve benzer hastaliklardan yakinanlar icinde bire bir dir düzenli olarak uygulandiginda ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
ayy üzerime alinsammi diye bir düsündüm önce bir kahve tiryakisi olarak ama yuk  gözümü korkuttun yarin yine bir maske yapayim ben ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
bana göre var hem cilt icin hem tirnak icin faydali ayriyettende vitamin c deposu ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
umarim isini yapmayi severek devam edersin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
dankü deja bist ja ganz genügsam aber so soll es ja auch richtig sein, weniger ist immer noch mehr ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
yok yok bir kaffeentzug yaptim ondan beri ganssss vorsichtig isa ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
bol cekirdekli vitamin deposumuyum demek istedin sen simcik banami öyle geldi ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |

canim isa, sen bundan kullan ben gibi cici kalirsin  hep komplimentler aliyorum benim favorim budur baska bisey sürmem yüzüme keine maske kein peeling nur die bebe creme bebisin popisine iyi gelen yüzümede iyi geliyor mein FAVORIT!! ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilt bakimi |
ayy tirnaklarini sefim senin takip ediyoms ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!