|
|
|
görselligin kac para??? |
wasser yazmisin orasini anladim frauen derken toplu halde bayan oluyor yenge duymasin ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yuhahaha allah kolaylik versin kesene bereket ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o nasil oluyor ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahahaha neler var demi yani kadini erkegi yok bu isin öyle bir devirdeyizki bazi baylar bile benden güzel makyaj yapiyorlar ve de daha cok kosmetik kullaniyor ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o toprak türünün kac pere oldugunu biliyonmu simdi bak yine bir masrafim aklima geldi  tavsi ederim ama kil maskesi kullanin kirismayin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
da sigsch maa ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani dikkatli bakarsak cogu bitkisel ürünler daha tuzlu kimyadan e tabiki bir yandan sagligini düsünende zoraki olarak aliyor gibi vazgecemiyorsa söyle bir 250g lik kil maskesinin degeri bugünde yaklasik 50 euro dur ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allah bagislasin diyecemde hic bakima yatirim yapmadigini sanmiyorum illaki bir kuaförün veya kullandigin bir kremin vardir ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahahaha gözünüz korkmasin genelde haftada bir kullanilir ve de yaklasik 7-8 ay idare eder bir kutu ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabiki o ayri ama simdi kendimize veya cevremize baktigimizda neler aliyoruz kreminden tut sabununa kadar el ayak sac bakimina kadar yani rabbimizin verdigi güzelligi de korumamiz gerek dimi en basit örnegi elini yikadigin bir sabun misal konumuz bu ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehehehe a.slm ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi ki yani FACE i büyük yazmissin ki, anlamasin millet bana laf soktugunu,di mi!?
hahahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayda bir defa berbere giderim o kadar  uzun sakalı severim genelde sakal var saçımıda başımıda çok taramam masrafsız adamım yani
----- Sanal Korsan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla okumadim bile desem,inanirsin sanirim....kocaman,söyle büsbüyük,yani masallah i var...popomu da kasiyayim da,nazar degmesin....bir FACE gördüm ve baliklama atladim....
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatte keine socken an.....  ben sockesiz yapar....ehhhm, dolasirim yani beee....ne demis bu godoman dodi gene hakkimda beee!?!?
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amiiin...cümlemize.......Allah seni inandirsin,var ya su 15 senede ki harcamalari harcamamis,biriktirmis olsaydim,su resimde dairenin icinde ki adayi satin bilenem almistim beeee....hahahahahha
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ehhhmmmmm,tamam da her aifon satan yaninda sony fonu mu satiyor da sanki,sen gelmis halil veriyorsun yaninda? baglantiyi kurdugum anda baglanacam gene sana....bizden ayrilmayin
hahahahahha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oh ja kedim du spielst mit mir in einer liga gibi aber bist noch besser dran ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!