|
|
|
görselligin kac para??? |
söyle biraz surf yaparken bir kac habere rastladim resimde görünen bayan senelik ortalama make up miktarinin toplu sekilatini sergiliyor buna upss derken aklima baska bir soru takildi..
Bakimimiz icin her ay ne kadar harciyoruz???
tabiki simdi "bu duruma göre degisir" diyen cok olacaktir ama illaki fix kesin olarak bir hesabiniz vardir ben hesapladim aynen büle oldum 
peki siz ne diyorsunuz bakalim azcik moralimi düzeltin bakem benden beteri de varmi merak ediyoms 
----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen lafon yani bakim demek komple kilik kiyafet disinda hesapladim bende, kesinlikle her ay almadigimiz ürünler var o yüzden sadece fix olanlari hesapladim seni kiskandims  disem hala  yim ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
man habt ihr es gut erkek olmak vardi ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abooo ne bileyim valla sirf saclarimin bakimina harcadigimi hesaplasam aksami bulamam  sampuan bakim icin yagsi kremi spray köpük düzlestirmek icin ayriyeten bakim ürünleri basim döndü yeter ya  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdi ne kadar gerekli gereksiz onu tartismiyoruz kendimiz icin yaptigimiz yatirimi hesapliyoruz abi ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
puhahaha illaki yeni birseyler oluyor wir werden scharmlos abgezockt ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani dimi benimde aklim karisti aklima geleni hesapladim bide derinlestirsem hesabi acaba daha neler cikacak diye korkuyoms ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja pflegemittel im durchschnitt denke ich ist es normal ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim makyajla aram olmadigi halde sirf sac ve vucut bakimi icin harcadiklarimi gözümün önünden geciriomda makyaj yapan bayanlar ne yapio acaba diye düsünüyom  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onlar bende de sorun degil beni manikür pedikür kuaför bayiyor ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm bak onlari unuttum manikür pedikür icinde bi kac ürün gerek onlarida eklemek gerek listeye  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm kann nix dazu sagen ich arbeite für mein geld und gebe es natürlich dann auch gerne für mich aus nur wenn ich mal so hochrechne kommt da ein ganzer batzen zusammen, damit muss ein mancher vielleicht den ganzen monat über die runden kommen, sollen wir jetzt denken das wir unverschämt gegenüber ihnen sind oder das der Staat mehr zahlen sollte damit diese leute sich auch mehr pflegen können ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallahi ben sirf bebeklerin popislerine sürülen su bebe kremini yüzüme yapistiriyom ve bi gözel onu cildim hüüüüüüüüüp diye icine cekiyor veee göründügü gibi süper bakimli görüniyom iste böyle mehr muss net sein yasasin bebecreme dur bide resmini koyayim bilmiyenler icin  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim yilda tüm kosmetik und dazu pflegemittel enthalten 100 yakin gibi.kosmetik pek kullanmadigim icin ve saclarima sadece sampuan kullanioyrum ,das wars ha bide yüz kremi sonsz nichts. cok eskilerde arada bi oje kullanirdim onlarda oldu bayagi kullanmayali 6-7 yil kadar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahahaha sushi süpersin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben bosuna demiyorum ruhumun güzeli diye sana  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das schon da kann man sich aber auch fragen, ob sich einer der nicht arbeitet sich solchen luxus gönnen dürfte.. ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler canim herkezle paylasmak istedim güzelligin formülünü cok kolay hicde teuer degil ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su yanaklara bak bi defa yaradan vergisi al al valla  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ivet bende de cok güzel suratimi petlettiriyor ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!