|
|
|
mutlaka seyredin kan aglattilar kiza :( |
demekki varmis böyle bak adam sütü cikariyor gözünden belki o kizda daha önceden kirmizi renkli boyali bisey icti artik visne suyumudur herneyse gerci hastalikda diyor arkadas bilemicem valla tvde gördüm avuc icleri kanayanlari gözlerinden kanayanlari ama inan aciklama bilmiyom baska ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende istiyom acayip karizma  tsk aciklama yaptigin icin ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok datlum daha yeni yeni ünlü oluyor, yeni modelleri cikinca siparis veririk lakin siraya gec. ilk ben buldum ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim sen sütle basla bi denemeye istersen TAMAM BEN SIMDI OKEYE DEVAM EDIM TSKLER izin verdin diye ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alerjim var süte , ben kan istiyorum kan .. seytanin bol ola  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasil yapildigini bulmuslarmi bari ? bak taliplisi cok  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heya askindan kan agliyor gözleri nerden anladin hemencik hadi buluver bi türkü bu konu icin yapistir suraya dingil dingil sazli bisey olsun  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak 37. yorumu oku gökbayrak arkadasimiz aciklama yapti..... asik olunca böylemi oluyor insan? ben aska inanmazdim, oluyorsa asikta oluruz sorun degil  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oda birseymi...ben onu bi iyice benzeteyim..hertarafindan kan akacak.. sizde mucize diye bakacaksiniz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne o gözümümü patlatacan? 
----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bence rahatlanir  denemeden nerden bilecen......  belki cok lay loy lom yapiyordur insani ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahhahahah güzeldi herr yerden kan cikarmayi herkes yapar önemli olan gözden akitmak. yarasiz , ciziksiz ve hasarsiz ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korsana evet siddete hayir diyoruz kardes!!! ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne olmus yani...hortum sallariz  kemal sunalim filmi aklima geldi...hortum agzima degil k...geli  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sushi  sadece deneme amacli demisdim yahu  test edecekdim yani..oluyormu diye  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hincik sen beni kandiriyon emme neyseeeee dedigin gibi olsun ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok asla...bende yalan yok  alles nur für die wissenschaft  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kemal sunaldanda seyrettigimiz gibi hortum denk gelmiyor. seni forumun macosu ilan ederler birazdan kadina elmi kalkar ayak varken  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam ayben.. Bende klip falan göstermiyor.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Haklisin be... direk tekme tokat gireceksin hemi...ondan sonra bakacan was mann vollbracht hat. deeeet beni bilen bilir  yok öyle huym sükür ben bi baska kadin tutup yapdiririm o isi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!