|
|
|
mutlaka seyredin kan aglattilar kiza :( |
arkadaslar bu gercek olabilirmi? ve bunun hakkinda bilgisi olan varmi? cok ilginc ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//www.youtube.com/watch?v=XYXFKdqaDog videonun linki bu sen dene ekleyebilecekmisin. galiba forumun en temiz topici oldu bu bem beyaz ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bire kardesim ic kanamasi durmazki ve ölür zaten. bu baska bise ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet solche menschen gibt es es ist harmlos yani korkunc duruyor ama normal bazi kisiler avuc icinden kaniyor durup duruken var böyleleri ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danke danke danke  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende bilmiyorum cevabini, kendini kastigindan kilcal damarlari catliyor olabilir. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
avuc icimi? onuda ilk duyuyorum. ALLAH 'im ben cok cahilmisim  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
giii kirli sende yapabilirsin hadi kirma bizi bi dene
----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doch dur bulayimda sana gösterim so wie jesus gekreuzigt wurde onun gibi yani kaniyor durup dururken ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben inanmiyorum vardir bi hilesi..
videoyu ekliyyemiyorum.. link tikla..
buna da inaniyormusun..?
//en.vidivodo.com/174339/gozunden-kristal-cikan-kiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet cok ilginc acaba gözyasi donuk bir sekildemi cikiyor? ama sanki face gibi o. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bence hepsi fake..Kirpik göze gelen yozları tutarak göze toz girmesini engeller göze toz kacdigi an gözlerin islanir kizarir..böyle biseye sence göz dayanirmi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aradim her yerde ama bulursam mutlaka sana linki sayfana yazarim yada buraya var cünkü ha bide bazi kisiler süt icinde süt agliyor biliyonmi cok farkli insanalr var begabung eben manche könnens manche nicht ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biliyomda var iste kac kez tvdede görmüstüm ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerum bulursan ekle bi zahmet kumar masasindan kalk bi zahmet  bekliyorum  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nayda yakalandimmi yine okeyde ahhaa tamam bakiyorum ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
detayli aciklarsan cokkkk m.olacaz arkadaslarla beraber ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay gözlerim agridi . ozaman kanda akabilir gayet normal bise. adam icdigi sütü göz kanallarina nasil tasiyor ya nekadar kültürüm gelisti danke sekerum. kumar oynayabilirsin artik  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!