|
|
|
Son 100 yılın değil 1000 yılın en anlamlı fotoğrafı |
hayat budur malesef güzelliklerini kabullendigimiz kadar kötü taraflarinida kabullenmemiz gerek bunlar ile yasamamiz gerek bizlerin sadece yapabilecegi kan .ilik nakli ile birbirimize yardimci olmaktir hasta olan insanlarimizin hayatinin bir bölümünü en azindan huzurlu ve güzel yasaya bilmeleri icin ......moral vermek okadar büyük bir tedaviki hastalar icin en azindan onu yapabiliriz..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet Cok Haklisin Moral Ve Istek Tüm Hastaliklara Iyi Geliyormus Yeterki Böyle Insanlara Bizler Yanlarinda Olarak Moral Verelim Yalniz Olmadiklarini Gösterelim.Gercekden Cok Duyarli Ve Güzel Paylasim Tsk Ederim.Ben Sahsen Üzerime Düsen Görevi Yapamaya Hazir ve Raziyim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sizler gibi duyarli arkadaslar oldukca eminim gülen yüzlerde cogalir cok sagolun...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dankce Canim Asil Iyi Olan Sensin, Senin Yüregindeki Bu Sevgi Ve Merhamet Olmasaydi Bizimle Bu Önmeli Konuyu Paylasmazdin...Sende Sagol ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözüme takilyiorda yazanlar topiclerde herbirisi baska bir dertteler kimisi araba,bayanlar alisveris .makyaj yada zamanlarini hep gereksiz konulara ayiriyorlar,arada bir yararli faydali olanlarida var tabiki ama Dark-Lady gercekten helal olsun böyle duyarli bir topic actigi icin ben sizi takip ediyorum ve kim sizin hakkinizda yazarsa olumlu güzel yaziyor buda sizin kalbinizin gercekten nekadar dogru nekadar güzel oldugunu gösteriyor ,banada destek cikmistiniz burada tanimadiginiz bilmediginiz halde beni okadar elestirinin icinde bir siz su sözleri yazmistiniz,kimseyi dinledigi müzik ile giyimi veya düsüncesi ile yargilamayin önce insanligini taniyin sonra tas atin diye yazmistiniz bunu hic unutmayacagim birde bir bayandan böyle destek almak baska bir güzellik cünki biz bayanlar birbirimizi recncide etmekte cok basariliyiz . burda senin annenin babanin elini öpüyorum böyle güzel bir insan yetistirdikleri icin sagol var ol böyle güzel Paylasimlarla bize duyarliligi hatirlattigin icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ederim katiliminiz icin fakat lütfen konu disina cikmayalim ben Paylasmasam baska bir arkadas Paylasirdi mutlaka ve yine bizler katilimda bulunucaktik sahsima degilde konu icerikli yazilirsa daha mutlu olucagim saygilar........ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üzülerek resmi inceledim..3.5 aynı yaşta yeğenimi2 yıl zorlu mücadele sonucunda sevimli yeğenimi kaybettik..sadece ateş düştüğü yeri yakıyor.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basiniz sagolsun mekani cennetir zaten kücük meleginizin fakat haklisiniz tanimadiginiz cocuklari o halde görünce iciniz acirken birde kendi caniniz kaniniz olunca asil o zaman daha cok icimiz yanar ve o ateste yillar gecse sönmez ... onun icin mümkün oldugu kadar onlarin ömürlerini uzatmakta olsa ugras verelim ........ tsk.ederim Paylasiminiz icin ......Allah sizlere ve bu durumdaki insanlarimiza sabir ve güc versin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk.ederim bu davetin icin....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kemik İliği Nakli Kemik iliği nakli, diğer tedavilerin yetersiz olması durumunda yani son aşamada bazen de tek seçenek olarak başvurulan bir tedavi şeklidir
Kemik iliği nakli, kemik iliğinin ilaç ve ışınlama ile öldürülerek boşaltılıp, yerine sağlıklı vericiden alınan kemik iliği hücrelerinin damardan kan verir gibi verilmesidir
Kemik iliği hücrelerinin hastanın bazı moleküler yapısal özellikleri ile uyum göstermesi gerekmektedir. Bu durum öz kardeşlerde ¼ oranında mümkündür.
Akraba verici bulunamazsa başvurulacak kişiler gönüllülerdir. Gönüllü vericilerin kayıtlı olduğu kemik iliği bankası (İstanbul Tıp Fakültesi Kemik iliği Bankası ve banka aracılığı ile Dünya Kemik İliği Bankası bu hizmeti vermektedir
Vericinin leğen kemiğine arkadan iğne ile girilir. Kemik İliği (Kİ kandan dah koyu, kırmızı bir sıvı olarak enjektör ile çekilir. Yeterli Kİ toplamak için giriş yerine çok yakın çeşitli yerlerden işlem tekrarlanır. Genellikle bir veya 5 ünite kan ve Kİ çekilir.
Her ne kadar bu miktar çok gibi görünse de, vericinin tüm Kİ’nin ancak %2’ni oluşturur. Yaklaşık dört hafta içerisinde de vücut kayıp olan miktar yerine yenisini yapar. onun icin mutlaka kan ve ilik bagisinda bulunmaliyiz. Evet bu güzel Paylasimin icin cok tsk.ler özel insan seni bu duyarliligin kalbin icin cok seviyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ederim önemli Paylasimin icin .......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin bütün yaptiklarini buraya yazmaya kalksam bizler utaniriz sade katilimda bulundugumuz icin herhalde ama sen mütevaziligini hep korudun bende saygi duyorum buna ve sadece iyiki senin gibi güzel bir ruhu tanidigima allaha sükrediyorum senin gibi insanlar cogalirsa bu dünyada daha güzellesir buna inaniyorum saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen rica ediyorum kisisel yazmayalim arkadaslar ...... herkesin iyiligi yaptiklari kendinedir ......burada neler yapila bilinir nasil faydali olabiliriz konumuz sadce o olsun ........güzel bir Paylasimdi kan ilik nakli mesela bunun gibi tsk.ler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok güzel yazmisin cok dogru |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allah razi olsun arkadasim cok cok duygulandim ,, ben de bu hastalik 2006 cikdi kankanseri halen mucadele ediyorum allahim nereye kadar güc verirse , ama benim durumumdan haric hastanede o cucuklar bunu anlamiyorlar  ben cok cok üzülüyorum ,,ve evet bunlara cok ilgi sevgi gerekiyor acimamak gerek elde olmasada bazen ,,yalniz birakmamak gerek , tesekür ederim , bu benim özelim ama o resmi gördükden sonra icimden geldi yazdim ,, allahim acil sifalar bizlere,,aylelerede sabir versin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asil ben size tsk.ederim bukadar güclü olup bunu bizim ile Paylastiginiz icin Allah sizden razi olsun ve size ve sizin gibi arkadaslarimiza cocuklarimiza acil sifalar versin dualarimiz sizin ile olsun........Allah sizlere ve aileler sabir versin cok iyi anliyorum ben madur degilim ama bende olabilirim herkes olabilir ve bu hastalikta ilgi alakanin nekadar degerli oldugunu da cok iyi biliyorum sizler gibi arkadaslarim var benimde bu hastalik ile mücadele eden ..... cok sagolun sizde beni cok duygulandirdiniz inanin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allah senden razi olsun ,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah hepinizden razi olsun sizi sevgi ile kucakliyorum arkadasim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben de sizi kucakdolusu sariliyorum  ,, allahim cümleten gönlüne göre versin ,, hayirli geceler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daima gülümseyin lütfen aglamayin  kendinize ve bizlere bu iyiligi yapin ve gülümseyin  bu hastaligin en önemli etkeni moraldir bozmayin moralinizi hic .....hayirli geceler sizede |
|
|
|
|
|
|
|
|