|
|
|
Son 100 yılın değil 1000 yılın en anlamlı fotoğrafı |
katiliminiz ,duyarliliginiz ve yorumunuz icin tsk.ederim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EY ADEMOĞLU!
Üzerimde ; gezip dolaşıyorsun! İçimde ; hareket edemeyeceksin! Üzerimde ; günah işlersin! İçimde ; hesap vereceksin! Üzerimde ; gülüyorsun! İçimde ; ağlayacaksın! Üzerimde ; neşelenirsin! İçimde ; mahzun olacaksın! Üzerimde ; mal topluyorsun! İçimde ; pişman olacaksın! Üzerimde ; haram yiyorsun! İçimde ; kurtlar seni yiyecek! Üzerimde ; hile yapıyorsun! İçimde ; zelil olacaksın! Üzerimde ; sevinçlisin! İçimde ; üzüntüye düşersin! Üzerimde ; ışıkta geziyorsun! İçimde ; karanlığa düşersin! Üzerimde ; herkesle berabersin! İçimde ; yalnız kalacaksın
Şu 4 şeyin değerini ancak aşadaki 4 kimse bilebilir. 1. Gençliğin değerini ancak yaşlılar bilir. 2. Huzurun değerini ancak bela çekenler bilir. 3. Sağlığın değerini ancak hastalar bilir. 4. Hayatın değerini ancak ölüler bilir.
(Alıntı ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dugu sömürüsü olark nitelendirmek kisilere mahsus bir anlayistir siz neye dayanarak öyle yazdiniz bilemicem fakat saygi duyorum yorumunuz icin .....ama lütfen böyle konular ile bu Paylasimin doldurulmasi tarafitari degilim ... neler yapa biliriz nasil daha yararli olabiliriz bu durumlarda cok daha önemlidir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Duyarli arkadasim benim cok cok sagol böyle bir Paylasimda bulundugun icin evet haklisin yoksun kalmisiz böyle duyarli ziyaretler olsun yardimlar olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende sagol arkadasim senin nekadar duyarli oldugunuda biliyorum ugraslarin oldugunuda biliyorum ve dilerim dahada yogunlasir insanlarimiz duyarliligi..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin cok sagol ....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok dogru size katiliyorum duyarlılığınız sizi bilgiye ve çare olmaya ulaştırır. tsk.ler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu dışıda olsa konuya bağlarız Hayatta iken çok şeyin kıymetini bilmeyiz , ölümden sonra Hayatın değerini Hayatta iken maneviyatsız geçen bi hayatın boş geçtiği ile ilgilidir diye yorumlanabilir. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her insan ayrı bir dünyadır , ve herkesin bakış açısıda çok farklı olması doğaldır. Ordaki verilen dört şıklardan dördüncü olanını değerlendirirken tüm şıklar için bir tavsiye , nasihat niteliğinde bakıldığında aynı görüşte tamamen olmasada , yakın düşünce içinde olacağımızı düşünüyorum. tabiki inanç ve hayata bakış , bakış açımızıda farklılaştırması doğaldir. Hz Ömer ( r.a) bir nasihatinde
Seni ölüme götürse de doğruluktan ayrılma. Öldükten sonra , doğuluktan hatta doğruluklardan şaşan biri nasıl hayatın değerini anlamaz ! ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhabalar ben sizlerin duyarliligi ve katiliminiz icin tsk.ederim hijenik acidan bahsediyorsunuz sanirim Türkiyede korkuyorum kan vermekten derken ? evet bunu cok duymaktayim malesef fakat ordada herbirimiz sikayetlerinde bulunmamiz gerek hijensiz ortamlarda kan alinmakta veya kullanilan siringalarin 1defaya mahsus olup olmadiklarina dikkat edilir de sikayetlerde bulunur isek onlarda zaman gelir bikarlar önlemlerini alirlar umarim ...fakat bircok hastaligin kullanilan aletlerin ,$iringalarin tekrar tekrar kullanilmasindan geldigini ona cok dikkat edilmesini defalarca yaziliyor halbuki .....anliyorum korkunuzu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim ablam cok güzel bir Paylasim cok sagol öpüyorum senin kocaman kalbini  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende sagol birtanem senin güzel Paylasimin ile dahada anlam tasidi ......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
clap: bukadar güzel Paylasim icin ayakta alkislanir insan  cok tsk.ler simdiye kadar okudugum en güzel topic |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Estaf.lütfen alkisa tsk.etmeye gerek yok bu durumda katkilariniz ile ben sizlere tsk.etmeliyim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok iyi anliyorum sizi bende öyle bir duruma sahit oldum malesef türkiyede ve kiyameti koparmistim hastanede ,insanlarin dertleri yetmiyormus gibi birde hastanelerde mikrop kaparak baska hastaliklara maruz kalmak tabiki icler acisi. bu durumlarda saglik bakanindan yazilar duyurular olmustu ,vatandaslar mutlaka sikayetlerde bulunsunlar öyle hastanelerden hekimlerden diye belki bir faydasi olur.. sizede iyi muhabbetler ts.ler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet malesef bu Türkyiemizde olan aci gercek  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok Güzel Konu Acmisin Tsk Ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben tsk.ederim katiliminiz icin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allahdan Böyle insalarimiza Acil Sifalar Diliyorum,Gercekden Cok Üzücü Bir Durum Keske Böyle Hastaliklar Olmasa Insanlarimiz Böyle Acilar Cekmese... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!