|
|
|
Son 100 yılın değil 1000 yılın en anlamlı fotoğrafı |

Hepinizin Binlerce Arzusu Var... Kanser Hastasının İse
Sadece Bir Arzusu Var , O ...da ''İyilesmek''... İnsanların
%97 ' sinin bunu Duvarına Paylasmıycağını Biliyorum Ama
Arkdaslarının %3 ' nün Bunu Paylaşacağını Biliyorum...
En Azından 1 Saat... Kanser İle Savaş Hatrına. Bir açıklama ekle Hepinizin Binlerce Arzusu Var... Kanser Hastasının İse
Sadece Bir Arzusu Var , O ...da ''İyilesmek''... İnsanların
%97 ' sinin bunu Duvarına Paylasmıycağını Biliyorum Ama
Arkdaslarının %3 ' nün Bunu Paylaşacağını Biliyorum...
En Azından 1 Saat... Kanser İle Savaş Hatrına. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal arkadasima |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler,güncel ve duyarlililik isteyen bor konu,gelisigüzel yazmak istemedigim icin konuyu biraz acarmisiniz lütfen... ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Duyarliliginiz icin ben tsk.ederim .... konu sudur birkac saat öncesinde bir aciklama bulunuldu kanser hastasi cocuklara her yerde her sehirde'deki hastanelerde destek olunmasi hic alakaniz olmasada gidip en azindan görmeniz ve nasil yardimlarda bulunabilirsiniz bilgin edinmek ve bunlara biraz duyarlilik ve destek gerektiginin bilgisini aldim ve cok üzüldüm burada okadar üyeler varki herbirimiz burada olan katilimizin bir saatini bunlara ayira bilse bir cocugun gülümsemesini saglasa buda yeterli olucak... tsk.ler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
budur tsk.lerr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm gidip kan vermeniz ve sosyal yardimlarda bulunmaniz mümkündür birebir ziyaret edemeseniz bile her ay hastanelerde ziyaret ve bilgi günü yapmaktalar ..... duyarliliginiz icin tsk.ler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel arkadasim elbette duygusal insanlariz ve duyarliyiz fakat aglamak üzülmek cocuklarimiza veyahut insanlarimiza birsey getirmiyor getirmedigi icinde icimizde o duygulari bastirark cesaretle onlara destek olmaliyiz............ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o zaman bugün harekete gecelim!!Sahip olduğumuz güc
uzaklara yetecek… Bunun için calısalim,elimizden geleni yapalim…
Sevinc ve sevgi dagıtalim… Kadere celme atalim...Kabullenilmislige
bir mum yakalim.. dark-ladye kulak verelim...ne icin mi ???? bugün bütün minik yürekli lösemili cocuklar gülsün diye...hadi herkes bugün bir hasta cocugu güldürsün...lütfennn...
----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biz ne yazık ki sadece kendimizi seviyoruz. aynaya baktığımızda bir sivilce için kendimizi kötü hissedebiliyoruz.. bir de onların aynaya baktıklarında ne hissettiklerini düşünün.. bunu düşünebildiğimiz oranda insanız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 malesef....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ederim güzel Paylasimiz icin...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insanlar birbirine aciyarak yardim edemezler,ama onlar gibi düsünmeyi deneyerek ellerinden gelenin fazlasini yapmaya gayret edebilirler,hepimizin basina gelebilcek seyler bunlar,yilda bir kez bile olsun bir kan vererek yada onlarla ilgili dernek yada kuruluslara herkes gönlünden koptugu kadar maddi bir katkida bulunsa,belki o minik canlarin kaplerinin daha uzun atmasina yardimci olabiliriz... ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet hepimizin basina veya sevdiklerimizin basina gelebilir oldukca metanetli ve olumlu davranip moral vermek bile büyük bir destektir .......ama kan mutlaka verilmeli hem sizin sagliginiz acisindanda iyidir cünki sizinde nekadar saglikli oldugunuz ögreniliyor ve kan yenilendikce sagliniza daha cok yararda buluna biliyor ...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu konularda duyarliligini biliyorum ben tsk.ederim katilimin icin ....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o zaman burdan yetkililere seslenelim,sanalda kalmayalim,herkesi kan vermeye davet edelim...
kan vermek kutsal bir görevdir. bugün sizde özel bir sey yapin,kan bagislayin,hayat verin,bir yasamin umudu olun!!! ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her Sağlam , sağlıklı insan , sakat ve kötü bir hastalığa yakalanma adayıdır. Pozitif bakmamız gerekir. Lokman Hekime sormuşlar Hastaya ne verelim, ne yedirelim ? diye Lokman Hkeim: Acı söz yedirmeyin...! demiş Teşekürler Dark-Lady kötü bir hastalığa yakalanabileceğimizi hatırlattığın için. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben tsk.ederim katilimiz ve anlamli Paylasiminiz icin......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pozitif olabilmek ile ilgili bir hikayem var... Hikayeyi yalnış hatırlıyorsam özürdilerim, ama aklımda kalan şekliyle ve belki birazda kendi ilavemle aktarayım:
Bir hastane nin 10 kişilik ağır hasta odasının cam tarafında kanser bir hasta yatmaktadır. her gün diğer hastalara camdan dışarıya baktığında görüdüklerini anlatmaktadır.
"Çocuklar oynuyo" "Sevgililer el ele geziyor" "Çiçekler açmış" "Çok güzel bir güneş var dışarıda"
vs..vs akla gelen nice güzelikleri cam dan gördüğünü söyleyerek anlatır diğer hastalara..
Nitekim gün gelir ve ölür cam kenarında yatan bu hasta. sonra cam kenarına başka bir hasta yerleşir, camdan bir bakarki kocaman bir duvar. ne güneş,ne çocuk, nede sevgililer...
pozitif olmak böyle birşeydir. yoktan var etmek, güzel bakmak ve güzel görmek...
selam ve dua ile ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!