56 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.11.10, 21:10 Nr.: 1 Antworten

Kilo verme,forma girme,Cilt güzelligi,sacımıza uygun renk...

Merhaba arkadaşlar malum çogu insanımızda bu şikayetler var,kimisi göbeginden kimisi basenlerinden kimiside bacaklarında şikayetçi real hayatta dogal tedavi yöntemlerini degerli arkadaşlarımıza uyguladık ve çok para harcamadan dogal yöntemle bu sorunu çözdük,sizdede bu tür şikayetler varsa buyrun yazın...

0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 21:17 @a-s-k-i-n Nr.: 2 Antworten

Askın hanım kilonuz standarta olabilir,tabiki en önemlisi bogazınızı tutarsanız kilo alma işlemi sana erer,sen acaba formdamısın onu tartışabılırız mesala çünkü formda olup olmamak zayıf olmanızla çok alakalı deyildir..

0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 21:26 @a-s-k-i-n Nr.: 3 Antworten

Formda kalmak için yemeyi yasaklamasınlar kendilerine biliyorsun formda kalak için Magnezyum besinleri tüketebilirler hem tok tutuyor hemde leziz tatda Entegral makarna,Fındık ve ceviz,Tozkakao gibi ürünler tüketebilirler daha cok var aslaında b6 vitamini ni toparlamak için  yiyecekler...

0

Beitrag gepostet am 06.11.10, 21:06 @berko Nr.: 4 Antworten

benim kilo vermek degilde almak gibi bi derdim var berko arkadasim..eger bi care bulamazsam eriyip gidecem ya
0

Beitrag gepostet am 06.11.10, 21:09 @hekimm Nr.: 5 Antworten

ne zmandır dökülüyor ve kilo nuzu ögrenebilirmiyim?
0

Beitrag gepostet am 06.11.10, 21:10 @karagozlum68 Nr.: 6 Antworten

vejataryanlık varmı arkadaşım sana yardımcı olacagım erimene müsade etmem..
0

Beitrag gepostet am 06.11.10, 21:23 @berko Nr.: 7 Antworten

evet var vejataryanim..45 kiloydum oructa biraz verdim derken izine gittim geldim verdim iyice bozuldu düzenim 38 kiloya kadar düstüm bi ara..simdi yavas yavas toparlamaya calisiyom
0

Beitrag gepostet am 06.11.10, 21:36 @karagozlum68 Nr.: 8 Antworten

Vejateryansın bunun çok etkisi var Kilo almassan eger kişilerde saç dökülmesi, tırnak kırılması, uyku hali, sinirlilik, üşüme gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor. buna dikkat etmelityiz günde 6 ögüne çıkarmalısın kuru meyve,süt ,ceviz bisküvü tüketmen lazım 2ayda istedigin kiloya sahip olacaksın..
0

Beitrag gepostet am 06.11.10, 21:40 @berko Nr.: 9 Antworten

evet üsüme var uyku hali sinirlilik..bu söylediklerinin hic birini yemiyorumki ama deneyim yinede zorla saol
0

Beitrag gepostet am 06.11.10, 22:24 @volkan74hh Nr.: 10 Antworten

volkan is cigirindan cikti gece makarna yiyorum sabah pekmez iciyorumyeni yeni kendime geliyorum
0

Beitrag gepostet am 06.11.10, 23:49 @hekimm Nr.: 11 Antworten

yarım avokadoyu iyice ezin ama soyulmuş olsun,1 tane irilerinde bıldırcın yumurtası koy az susam yagı ve keçi sütü ile karıştır bunu haftada 3 kere yap ve sacına uygun şampuanla yıka bunu yaptıktan sonra 3 haftada etkisini göreceksin..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kilo verme,forma girme,Cilt güzelligi,s...