|
|
|
Sigara ahhhh sigaraa ahhh |
Reklamlar

Günümüzün en tehlikeli alışkanlıklarından biri de sigara.
Tüm uyarıları rağmen insanlar bu alışkanlığını bırakmak istemiyor.Kalbiniz nekadar degerli? Düzenli sigara kullanımı kalp hastalıkları riskini artırır Öldüren karizma Sigara Hollywood'un baskısı nedeniyle insanlara ilgi
çekici bir nesne olarak görünebilir. Ancak bu karizmanın
bedeli yavaş yavaş ölmektirYasaminizin degeri Sigara uzun yıllar içerisinde acı içerisinde ölmenize neden olurYa cocuklar!! Çocukların yanında sigara içmek onların astım olma riskini
ciddi oranda artırır
  ----- T._.E._.Ş._.E._.K._.K._.Ü._.R._.L._.E._.R |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende kullaniyorum maalesef ----- T._.E._.Ş._.E._.K._.K._.Ü._.R._.L._.E._.R |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inslhh bende biraktim derim bir gün ----- T._.E._.Ş._.E._.K._.K._.Ü._.R._.L._.E._.R |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende biraktim icmiyorum..her sey kafada biter ..kafanada laf geciremiyorsan at kendini cöpe yoksa sigara atacak seni cöpe ..sen gitmesende o atar seni ----- ======== Allah oruçlarımızı kabul eylesin ======== |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisiniz ama sevdigini birakmak kolymi? ben seviyorum sigarayi.her yerde benimle hüzünlendigimde, neseli oldugumda, ölürsekte beraber ölcezz galiba sigaramla ----- T._.E._.Ş._.E._.K._.K._.Ü._.R._.L._.E._.R |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben basaramiyorum, basaracagimida sanmiyorum ama sizin gibileri, gönülden kutluyorum... ----- T._.E._.Ş._.E._.K._.K._.Ü._.R._.L._.E._.R |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seviyorsun sen onu ama sen sevdigini yakiyorsun senin sevdiginde seni zehirliyor  annemin bi lafi var hep söylerdi.. parayi el alir dumani yel alir zehiride sana kalir diye ----- ======== Allah oruçlarımızı kabul eylesin ======== |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadasim oruc tutabiliyorsan demekki sigarasizda yasiyabiliyorsun ..cünkü kafana yerlestin iftara kadar icmicem diye ve icmiyorsun..demek kafana yerlestirsen hic icmicem diye icmessin ..birakmak istiyen birakir yeterki isticeksin kalpten birakmicaksin kafadan birakacaksin ----- ======== Allah oruçlarımızı kabul eylesin ======== |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne de dogru söylemis Annen , hürmetlerimi sunar ellerinden öperim.
sagol kardes bende senin annenin ellerinden öperim ----- ======== Allah oruçlarımızı kabul eylesin ======== |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim annemde zikkim icin sigara yerine diyor ama nafile ----- T._.E._.Ş._.E._.K._.K._.Ü._.R._.L._.E._.R |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolayi herkes yapar önemli olan zoru basarmak. Bunu basarabilenleri kutlamak lazim. ----- T._.E._.Ş._.E._.K._.K._.Ü._.R._.L._.E._.R |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insllh arkadasim, sizin adiniza cok sevindim..G üzel dilekleriniz icin cok tskler... ----- T._.E._.Ş._.E._.K._.K._.Ü._.R._.L._.E._.R |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben birakmakyi dahi düsünmüyorum, Bir mucize olursa buradan paylasirim inslhh ----- T._.E._.Ş._.E._.K._.K._.Ü._.R._.L._.E._.R |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
secme hakkimiz varmi ----- T._.E._.Ş._.E._.K._.K._.Ü._.R._.L._.E._.R |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yav boşverin..Ne demiş atalarımız; ister kuru ekmek ye ister ızgara her yemekten sonra yak bi cigara 
----- Laf ola kese savaşı,laf ola kestire başı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu saatten sonra baslarsan ayıp edersin zaten 
----- Laf ola kese savaşı,laf ola kestire başı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Parasini el, dumanini yel alir, zehiride sana kalir.... Bunu kim demis ----- T._.E._.Ş._.E._.K._.K._.Ü._.R._.L._.E._.R |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inslhhh baslamassiniz.. ----- T._.E._.Ş._.E._.K._.K._.Ü._.R._.L._.E._.R |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hüseyin avni aker...  bildimmi? ----- Laf ola kese savaşı,laf ola kestire başı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bilseydim size sormazdim ----- T._.E._.Ş._.E._.K._.K._.Ü._.R._.L._.E._.R |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!