|
|
|
Yılan Yağı ile sorunsuzca saçlarınıza kavuşun. |
Kanıtlanmış Ürün Yılan Yağı ile Saç Dökülmesine Son saclari gücsüz olan Herkeze tavsiye ederim
----- 1kere look at me,ondan sonra forget me |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam. Bende sac dökülmesi yok ama,cok zayif ve kiriliyor.Acaba tavsiye edebilirmisiniz. Birde bu yagi nereden bulabiliriz?Bilginiz varmi acaba..? Iyi muhabbetler arkadasima.Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Bana Türkiyeden geldi aktardan satin almis annem 15 liraya zayif saclari güclendiriyor kirilmayi önlüyor Hafta 3 kere KuLanabilirsiniz. ----- 1kere look at me,ondan sonra forget me |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 olabilir Lakin Saclarima cok iyi geliyor yilan derisi gibi parlatiyor ----- 1kere look at me,ondan sonra forget me |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faydali bilgiler icin tsk.ler arkadasima. Yakinda Tr.e gidecegim.Mutlaka getiririm.Bildiginiz bir marka varmi,yoksa sadece yilan yagi olarak mi geciyor.Nasil kullanilacagi yaziyordur üstünde degilmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Markasi fark etmiyor aktardan alinca Hafta 3 kere uygulanmali 3 saat saclariniza sürün iyice yedirin kafa derisine girene kadar sonra yikayin 1 ay uygulamadan sonra farki göreceksiniz. ----- 1kere look at me,ondan sonra forget me |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tekrar tsk.ler. Erkeklerede faydasi olur insallah.Kokusu nasil.? Birde kokumuzla farkedilmeyelim degilmi?Kolay cikan kokudur insallah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kokusu Hafif rahatsiz etmiyor merak etme ----- 1kere look at me,ondan sonra forget me |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sise kücük Haklisin bir aylik bakim icin 2 sise yeterli geliyor demisler anneme ----- 1kere look at me,ondan sonra forget me |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben gidin satin alin diyorum allah korusun yilan avida nerden cikti ----- 1kere look at me,ondan sonra forget me |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faydali bulduguna sevindim.Insallah banada fayda eder. Senin gibi yilanlarla icli disli olan ,hatta onlardan 8 yapan birisi olarak,kendi yagini kendin imal etmeyi hic düsündünmü?Sakama alinmaz arkadasim umarim. Iyi aksamlar temennisiyle. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dengesizligim bagisla lütfen.Saka kaldirmadigini bilemedim. Bir daha yazmayacagima emin olabilirsin. Yilandan korkan araplarin klibini koymustun forumuna.Orada onlardan korkmadigini ifade ettigini hatirladim.Ilk defa dengesiz damgasi yedim sayende. Tekrar istemeden verdigim rahatsizliktan dolayi üzgünüm. Kalin saglicakla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet onuda duydum üclü karisim yapabilirsin tekli kulanimi asiri dökülen saclar icin önerilir ----- 1kere look at me,ondan sonra forget me |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece sac diplerinemi sörüyoruz yagi? yikamadan ne kadar önce sürmek lazim? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece sac diplerinemi sörüyoruz yagi? yikamadan ne kadar önce sürmek lazim? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cevap icin tskler iyi günler |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!