Evet sanirim haklisin.
Bu hastalik bazilarinda oldukca favori..yani olmak icin can atanlar avr..ilginc
Paylasim ve örnek güzeldi..tesekkürler
slm arkadaslar....
yazinizin basliklarina sadece biraz göz attim, devamina bilerek bakmak istemedim....
tam olarak ney yazili onu bilmiyorum....benden herkese tavsiye......
kendinde birseylerin yolunda gitmedigini fark edenler bence zaman kaybetmeden doktora gitsinler....depresyon cok kötü ve uzun süreli bir hastaliktir, yakalanmasi bilincsiz olarak cok basit, ama kurtulmasi da bir okadar zor....
ve bir tavsiye daha, sakina depresyon hakkinda fazla seyler okumayin, farkina varmadan teesiri altinda kalip aynisi sizde de cikabilir...uzak durun bence.....
saygilar....ECRIN...
slm......
depresyon hastaligi hakkinda yorumlar yapmissin, hastanede topladigin tecrübeler sayesinde...hakli oldugun konular var....ama sadece sunu eklemek istedim...HASTANIN HALINDEN HASTA ANLAR....insan ordan, burdan, hastaneden cogu seyleri ögrenebiliyor...cogu seyde illahaki dogru....ama seninde belirttigin gibi depresyon 3 e ayriliyor....ve bundan dolayi her hastanin bakimi farkli olmakta...depresyonda olan insan da güler, illahaki bir an gelir, onu da güldürür...ama belirttigin gibi gercek agir bir sekilde olan hasta birak gülmeyi....herseyin durmasini ister...mesela...insanin akli cok karisik, kendine karsi hakimiyetini yitirmis bir sekilde olur...istesede aklindan gecenleri durduramaz....düsünmeden edemez...sadece BITSIN, BITSIN diye bekler.....
insan bu konu hakkinda saatlerce konusabilir....ama karsindaki insan bu hastaligi basindan gecirmedigi sürece anlayamaz...her ne kadar anlamaya calisiyorum dese de YALAN....RABBIM KIMSENIN BASINA BÖYLE BIR FELAKET VERMESIN, insan elden ayaktan düsüyor....
en büyük ilac ise KONUSMAK....
umarim sevgili kardesim yazdiklarini elestirdim diye düsünmezsin, sadece bir kac sey eklemek istedim.....
HEPINIZ ALLAHIMA EMANETSINIZ....kendinize iyi bakin....
ve sunu hic bir zaman unutmayin ki
SAGLIK ALLAHIN VERDIGI EN BÜYÜK NIMETTIR......
saygilarimla ECRIN....