68 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.04.10, 15:06 Nr.: 1 Antworten

Türkische Friseure
Gestern war ich wegen der Hochzeit von meinem Bruder, bei einem türkischen Friseur in Köln Mülheim ! Wir waren zu sechst und hatten einen Termin um 8 Uhr. Die Chefin kam frecher weise um 9.30 Uhr !!!!! Biz sinirden patladik, kim sinirlenmez o kadar bekleye bekleye ! Sonra hanimefendi sallana sallana geldi, birde sunu diyor terbiyesizce 
" Türk müsteriler hep 1-2 saat sonra geliyor, bende onun icin tam zamaninda gelmiyorum randevu verince !" . Biz tabii altinda kalmadik bunun sözlerine. Saat 13 de resimcide randevumuz vardi, bunlar bizim saclari yapana kadar saat 15 oldu. Siz düsünün bizdeki siniri.. En sona hesap anlasildigi gibi degildi, eger parami vermezseniz polisi cagiracagim dedi bana. Bende cagir dedim ve sunu dedim "Insan adam akilli gelip zamaninda müsterilerine adam gibi özür dileyip insan muamelesi yapardi" ! Kadin bize hep tantana yaptiniz demezmi  yahu, gec gelen sensin sonra yag gibi ne üste cikiyorsun ki. Ich hätte ihr so eins knallen können in dem Moment, aber hab echt mein Niveau halten müssen. Dumme Sau 

Dün cok sinirlendim ben olaya. Niye hep türk kuaförler böyle ya !?!?!?! Nereye gittiysem, hep sorun cikardilar. Türk kuaförler cok iyimis diyor insanlar, ben hic denk gelmedim o kadar yere gittimde ! Echt zum kotzen mit denen ! Entweder bin ich zu sehr eingedeutscht, um eine gute Arbeitsmoral zu erwarten, oder ich weiß es nicht ! 

Ich werde nie wieder zur einem türkischen Friseur gehen ! Welche Erfahrungen habt ihr bei den Friseuren, oder seit ihr von türkischen Friseuren begeistert ?!?! 

Außerdem machen die meisten immer die Friseure, die sie wollen "Sen bana birak herseyi." ist deren Argument. Biraktikta ne oldu sanki  ! 

-----
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ !
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 15:17 @katre Nr.: 2 Antworten

Türkische Friseure
Ya bu kadar dengesizlik olurmu ?!?!?!? Hättest du mal meine erste Frisur gesehen, wärst du umgefallen. Su tarz birsey istiyordum 
bana söyle yapti 

arada ki farka bak  kadina dedim, bosuna yapma tarzim degil, actiracagim yine ! 

-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 15:19 @katre Nr.: 3 Antworten

Türkische Friseure
Herkes böyle istiyormus da, bana ne yahu  ich mag keine typisch türkischen Frisuren ! Kadin sürekli tantana yaptiniz bugün dedi. Boaaaaaaaaaaaah yine sinir oluyorum 
-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 15:22 @katre Nr.: 4 Antworten

Türkische Friseure
5 yildan beri dükkani varmista ! Birde bizim geline güya Ebru Gündes makyaji yapmis, hic alakasi yoktu ! Ich hätte vor Wut heulen und an ihre Gurgel springen können ! Ich beneide die Leute, deren Friseure gut sind
-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 15:25 @katre Nr.: 5 Antworten

Türkische Friseure
Yapmadi ama ! Und dann hat sie noch Kringelchen in mein Haar gemacht, zum kotzen sah das aus ! Ich hab ihr gesagt, dass ich nicht der Typ für solche Fantasiekringelchen bin, da meinte sie, wir machen auch Typberatung  ! Peinliche Kuh ! 

-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 15:32 @katre Nr.: 6 Antworten

Türkische Friseure
Aynen ! Basta teyzemler, kuzenim de vardi. Onlar önceden bitti (bak resimcide 13 de randevumuz vardi, biz hemen bitecegimize onlari yaptilar). Teyzemin sacini yaparken ben kadina "bizim fotografcida randevumuz var, niye digerlerin sacini yaptiniz. Gelin basi bile hazir degil." dedim. Sizin saciniza fön cekiliyordu demezmi  ! Öffff cektim, karsiki daglar sesimi duysun diye .. 
Tatil günü olmasaydi, dügün olmasaydi ben ona yapacagimi bilmezmiydim... 

-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 15:36 @katre Nr.: 7 Antworten

Türkische Friseure
300 Euro para kazandi sayemizde.. degmezdi ya ! Siz bize müsteri muamelesi yapmadiniz, ama yinede elinize saglik deyip ciktim oradan ! 

Wo ist denn dein Frisur ?

-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 15:38 @katre Nr.: 8 Antworten

Türkische Friseure
Uzakmis ! Tüh

Not: Konuyu takip eden arkadaslar, benim misafir defterime yazacaginiza buraya yazsaniz diyorum  

-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 15:45 @yakisikli_77 Nr.: 9 Antworten

Türkische Friseure
Zaten öyle oldu ! Saat 8.15 de elemani aradi onu, geliyorum demis ! Düsün yani, dükkana 15 dakika uzak oturan insan nasil olurda bir bucuk saat icinde gelir..?!?!

Iceri girdi, elemana "Geldim,artik aramana gerek kalmadi" dedi sinirli bir sekilde. Bende actim agzimi orda..

-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 15:46 @nicksiz80 Nr.: 10 Antworten

Türkische Friseure

hahah nikcksiz nE KOMIK kizsin yaaa  koptum.. ne güzel bsp vermissin resimlerle.. also ich sag mal so.. türk kuaförleri almanlardan gercekten daha cok yetenekli.. kesim/ fön konusunda olsun... onlari izlemesi bile cok eylenceli.. tabiki senin anlattigin gibi hep ayni modelleri yapan kuaförler cok.. sen galiba o konuda biraz sanssizsin.. hep yanlislarina denk gelmissin.. ich als

frsieurin kann noch dazu sagen BAZI TÜRK MÜSTERILER sind echt anstrengend.. almanlar yine sakin fazla konusmuyolar... ama türk bayanlar cogunlukla.. isini bitirmeden sonucu görmeden konusmaya basliolar.. yada 11234 soru soruyolar..  aklima gelen simdilik bunlar.. tabi herkes farkli..

0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 15:51 @manqen2009 Nr.: 11 Antworten

Türkische Friseure
Inanki, cok sabirliydik biz ! Organisazyon berbat, gelini gec cikardilar, onlar sayesinde fotografciya olsun, davul zurnaya gec kaldik ! Birde bunlarin üzerine küstahlik, terbiyesizlik diz boyu ! O kadar kötü biri olsam burda adini veririm, ama sonucta o insanin yinede ekmek parasi orasi.. Bize müsteri muamelesi yapmadi ! Yapilan saclar, geline makyaj kötüdü ! 

Birde Aldi´nin Haarspray ve köpügünü kullaniyordu  

-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 15:54 @yakisikli_77 Nr.: 12 Antworten

Türkische Friseure
Ne diyeyim ki baska.. 

-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 15:56 @yakisikli_77 Nr.: 13 Antworten

Türkische Friseure
Kaliteli bir yer olursa giderim bundan sonra, yoksa viz gelir artik !
-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 16:17 @muptelam Nr.: 14 Antworten

Türkische Friseure
Vardir elbet, ama bana denk gelmiyor. Dün bir kiz arkadasim dügünde hep akli bende oldugunu söyledi  insallah sorun yasamam diye. Hele kiz kardesimin Dügününde basina gelenlerini anlatsam, ne dersin kim bilir
-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.10, 16:25 @muptelam Nr.: 15 Antworten

Türkische Friseure
Varda bir tane, o da biraz beceriksiz
-----
0

Beitrag gepostet am 06.04.10, 22:07 @hircinkizx25 Nr.: 16 Antworten

Türkische Friseure
Zaten en gicik oldugum ne biliyormusun, kirli Glätter´ler yokmu bizim meshur tipik türk kuaföründe. Ich würde mich als Chefin schämen, wenn der Glätter und der Lockenstab dreckig sind.
-----
0

Beitrag gepostet am 06.04.10, 22:11 @gazelle Nr.: 17 Antworten

Türkische Friseure
Senin duygularini o kadar iyi anliyorum ki  zaten iyi bir kuaför bulsam Düsseldorf cevresinde iyi müsterisi olurum kesin ! Ich könnte dir Geschichten von Friseuren erzählen  ! 

Benim kuzenimde topuz yaptirdi ve saclari iki saat sonra bozuldu Dügünde ! Zaten benim ikinci topuzda bozuldu. Benim Dügünüm olsa bir kac hafta önce prova yaptiririm ve türk kuaförüne gitmem, eger kalitesiz yerse. Kaliteli bir yer bulsam, o ayri. Dün bir arkadas kendi kuaförünü Internetden gösterdi, agzim acik kaldi ya. O kadar harika bir salon ki  ! Ama bana uzak.. Echt schade. 

-----
0

Beitrag gepostet am 06.04.10, 22:12 @muptelam Nr.: 18 Antworten

Türkische Friseure
Ögrenirde, ama özel bir gün olursa pek sabirli olmuyor insan
-----
0

Beitrag gepostet am 06.04.10, 23:08 @nicksiz80 Nr.: 19 Antworten

Türkische Friseure
da bin ich ja froh das ich keine frau bin
0

Beitrag gepostet am 06.04.10, 23:30 @xaleynax Nr.: 20 Antworten

Türkische Friseure
Aynisi banada olmustu  ! 

Ben bir kac Strähnchen yap dedim adama, mübarek ortadan saclari aldi boyadi benim güzelim saclarda civciv sarisi oldu. Sok oldum aynaya bakarken ! Hemen boyattim koyu renge, cok sükür normal oldu rengim. 

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Türkische Friseure