|
|
|
|
|
Straenchen |
karamel / bakir rengi olabilir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
Bakır rengine bende demin internetten baktım. Çok hoş. Sence bu iki renkten Straenchen olurmu ? ----- Türkiyedeyim çoooook mutluyum çooook.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
aslinda bu bir renk olarak mevcut bildigim kadariyla Türkiyede. ama emin degilim tabi. Olmaya olur tabi. Ama eger iki renk olsun diyorsan, ki bence tek renk kafi, biri daha acik bir renk olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
Şimdi altın kahve rengini buldum Internetten. Çok hoş renk gibi. Ama esmere, birde benim gibi simsiyah saçı olana olurmu bilmiyorum  burdaki kuaförler akıllarına ne geliyorsa onu yapıyorlar vallahi. ----- Türkiyedeyim çoooook mutluyum çooook.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
hos ama bence fazla kizil gibi..
evet söz gecirmek icin lüks takilcan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
Kennst du die Farbe Balköpüğü ?
aman aman, gecen günü İstanbul da bir kuaförde saçlarımızı kardeşimin Nişanı için yaptırdık, illallah vallahi. Kadın elimde kalacaktı ----- Türkiyedeyim çoooook mutluyum çooook.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
Nein..
Hm, willst du unbedingt Strähnchen. ben artik TR de sirf kestirmeyi düsünüyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
Almanyaya biraz değişik gideyim diyorum
ya bu farklı klavye beni verem etti... ----- Türkiyedeyim çoooook mutluyum çooook.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
keep kuuuul
seni anliyorum, das ist schon verlockend..
Hmm, und was ist der Trend dort zurzeit ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
Bakır, karamel, balköpüğü, kızıl tarzları gündemde. Aslında bu hafta yapmak isterdim, kuzenim evleniyor Cumartesi günü ama ben 2 hafta kadar İzmirde kalacağım. Deniz mahf eder rengi. İzmirde yaparım artık. ----- Türkiyedeyim çoooook mutluyum çooook.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
en iyisi ,sen su an nerdesin ki ? Izmir ist doch havali genug  Du wirst schon bis dahin ne feste Idee haben . Türkiye´de sind die uns modetechnisch und haarmäßig meist im voraus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
Şimdi Kocaelindeyim, ama yarın İstanbulu gezmeye gidiyorum. Cuma da İzmire gidiyoruz grup halinde  Denizdeyim her gün  !
Ya bazen anlatamıyorum nasıl istediğimi  deswegen wollte ich hier erst Mal einige Tips. ----- Türkiyedeyim çoooook mutluyum çooook.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
seni cok iyi anliyorum, özellikle Türkiye´de dilimiz tam dönmüyor. Yaninda yerli biri olacak mi peki ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
Olacak..
her ne kadar türkcemiz iyi olsada bazen yetmiyor. Coğu zaman Almanyadan geldiğin anlaşılıyor, ne kadar dikkat edersen et. Gecen kuaförde orada romanlı kızın teki cüzdanıma düşecekti ya. İyi ki yalnız değildim.
----- Türkiyedeyim çoooook mutluyum çooook.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
wie schwarz sind deine Haare ? Dunkles Braun oder so richtig schwatte ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
Aman dikkat. her konuda. Sonucta sacin söz konusu, önemli ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
Richtig schwarz. Ama bir iki yerinde koyu kahve rengi var. Ama ön planda olan renk siyah. Aslında boyamak istemiyordum. Bakımlı ve güzel saçlarım. Yine de değişiklik olsun istiyorum. Ev kadınları bıle her iki günde bir kuaföre gidiyor burda, ben niye yapmayayım ----- Türkiyedeyim çoooook mutluyum çooook.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straenchen |
Seni öyle iyi anliyorum ki  aslinda sacina yazik ama istersen bari nur auf dem Deckhaar yap ne dersin hm ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!