|
|
|
kas almak |
SLM millet...
aranizda kas alan profi var mi acaba
Bi sorum varda  iple nasil kas aliniyo?
----- Bir seni unutmadim yillardir birde ben aglarken gittigini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kas almak |
evet
ben tek pinzettelen almayi biliyom und so schneiden ----- Bir seni unutmadim yillardir birde ben aglarken gittigini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kas almak |
ja ich guckma
trotzdem danke  ist aber nicht so schwer ne?
ich hab aber gehört dass man das nicht selber bei sich machen soll weil man sich schnell verzupfen kann ----- Bir seni unutmadim yillardir birde ben aglarken gittigini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kas almak |
ja ich guckma
trotzdem danke  ist aber nicht so schwer ne?
ich hab aber gehört dass man das nicht selber bei sich machen soll weil man sich schnell verzupfen kann ----- Bir seni unutmadim yillardir birde ben aglarken gittigini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kas almak |
yuhahaha gidiyom da aslinda
es gab nur eine frau bei der mir das richtig gut gefallen hat aufeinmal war die da weg der chef meinte urlaub und so
komischerweise ist das schon 4 monate her und die ist immernoch nicht aus ihrem urlaub zurück yuahaha ----- Bir seni unutmadim yillardir birde ben aglarken gittigini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kas almak |
 ilk defa duyuyorum ----- Bir seni unutmadim yillardir birde ben aglarken gittigini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kas almak |
ya ich weiß aldiriyorum hep eme kendim nasil alindigini bilmiyorum ----- Bir seni unutmadim yillardir birde ben aglarken gittigini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kas almak |
yok ayol yok ----- Bir seni unutmadim yillardir birde ben aglarken gittigini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kas almak |
an den beinen?
yuahah so viel geduld&zeit habsch nicht heheheh ----- Bir seni unutmadim yillardir birde ben aglarken gittigini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kas almak |
alsoooooooo
maklarayi eline aliyorsunnnnnnn
danach nimmst du die schnur und drehst die so dass es ausschaut als hättest du ein lasso in der hand
ooooooooooooooooooooooooooooo sorry
aman anlatmasi harbi zormus
İple kaş alma Elinize aldığınız 50 santimetre kadar uzunluğundaki ipin bir kısmını parmağınıza dolayın. Fazla olan kısmını ise çapraz hale getirin ve kaşlarınızın üzerine yerleştirerek tek tek almaya başlayın.
hmmmmmmm -----
Affetmek ve unutmak iyi insanlarin INTIKAMIDIR!!!!!!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kas almak |
Zitat:bebekB nin anlattiklarina göre cektim |
hahaha
neeeeeeeeeee iyi anlattim demiii
bak anlatmasaydim hayatta bulamazdin -----
Affetmek ve unutmak iyi insanlarin INTIKAMIDIR!!!!!!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!