|
|
|
saatler cogu insanin saat meraki vardir |
ben kullanmiyorum . süper cevap sana beraber birtane secelim ozaman  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzeli nedir bilirmisin bir saat görürsün diyelim cok pahali inat edip kö$eye her ay bir$ey koyup biriktirip o saati almak.. birkereye mahsus cok pahali ve cok saglam gurur verici bir his oluyor icinde  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen aileylede kaynaklaniyor ve arkada$ cevresi önemlidir cogu aile iyi ilgilenmiyor cocuklariyla |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o kadar cok denedimki ne zaman taksam ertesi gün kesin cikarip takmayi unutuyom..bileklerim cok ince oldugu icin agirlik yapioda olabilir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen o yüzdende bu devirde evlenmek cok zor ve olan cocuga olur korkusu oluyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dimi önemli olan cantranin rengi ayakkabinin kayi$in rengi kiyete uysun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam arkadasima.. Benimde saat merakim vardi.Ama öyle cok pahali saatlere degil. Evin her kösesinde saatlerim vardir. Günlük kullandigim saatim ayri,bir yere giderken taktigim(Breitling,Diesel gibi) saatlerim var. Iyi yorumlar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaynen beyaz üstü ta$li olanlar bayanlara cok yaki$iyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen cok zor   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ehhhh birazcik anlariz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam hayal. Elbette güzel giyinen bir kisinin aksesuarlari da uyumlu olmalidir. Iste taktigim saatin dogru göstermesi yeterli bence.Disarisi icinde 2-3 saatten fazlasi (hepsini birden takmamak sarti ile)lükse kacar.Ama saat severleri anliyorum. Jeder hat einen schwach stelle,manche schnelle autos,manche klamotten,manche parfüm.. Lassen wir jeden das vergnügen. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin arkim ya.. Birakalim herkes kendi zevkini tatmin etsin.. Parasini biz ödemiyoruz ya... Sanada iyi bir hafta baslangici dilerim..Ilk günü ben iyi atlattim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayili günler cabuk gecer.. Hakkettigini umuyorum.Iyice gez,dinlen,moral depola. Ya simdi farkettim bu topic benim degil.Arkadastan özür dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
problem degil dostum kafana göre takil rahat ol  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tesekkürler arkadasim.. Iyi yorumlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 secimin güzelmi$ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ma$allah yani benimde 8 tane var  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$arki güzelmi$ nerde ne a$k kokusu varmi$ hava berbat bugün ne sicak ya ayni hamam  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!