118 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.07.11, 09:13 Nr.: 1 Antworten

reklamlar...
reklamlarrr... 

özellikle almanyadaki türk kesimi icin yapilan reklamlar hakkinda ne düsünüyorsunuz?

Bir örnek vermek gerekirse aklima ilk gelen VW. Türk aile Babasi cok secicidir.. kapiya gelen damat adaylarinin hepsine kapiyi yüzüne kapatir, taki VW kullanan bir aday gelene kadar..onu güleryüzlü sarilarak karsiliyor falan filan hatirlamissinizdir...

bunun gibi bir cok marketler, bankalar vs bu tür ethnomarketing stratejisini kullanmakta, size göre bu abartilimi yoksa jest olarakda mi görüyorsunuz??

-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 09:19 @isabella Nr.: 2 Antworten

reklamlar...
onu bunu bosver de, kil-tüy dökücü, kylo where vs. reklamlara ne demeli?

sirf EU-türk kanallarindaki reklamlara sinir oldugumdan, seneler önce gidip digiturk standard paketi aboneligi aldim... bu sayede avrupa reklamlari yerine türkiye'nin (ki cogu kez süper reklam filmleri cikiyor) reklamlarini izliyorum

örnek: Heidi

-----
#define QUESTION (bb | !bb)
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 09:22 @mona_riza Nr.: 3 Antworten

reklamlar...
ahahaha cem yilmaz süper ya..
simdi söyle ben pek tv izlemem, türk kanallarim var tek tük ama dedigin gibi insan illet oluyor reklamlara benim konumda daha cok alman kanallarinda türk kismina yönelik reklamlari sorusturmak..

-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 09:29 @isabella Nr.: 4 Antworten

reklamlar...
ben de pek tv izlemem... 
izlesem de birkac dizi, onlari da netten indirip reklamsiz izliyorum

-----
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 09:32 @isabella Nr.: 5 Antworten

reklamlar...
Fakat onu bunu birakinda ben türkiyedeki Always reklamlarina fena halde bozuluyorum delikanli kizlar always kullanir, (baska markada olabilir) ama düsünsenize bütün aile fertleri izliyor bunu dedesinden torununa kadar, sonra bu reklam cikiyor, herkesin yüzü kipkirmizi, ve torun dedeye soruyor "dede always  nedir?"
Yani  acklik modernlik ama bu kadari bence sinirdaki cizgidir.
Isabella senin dedigin reklamlarin cogu komedi amacli ve  birakin onlari,  bunu bizde yapiyoruz, simdi birisi cikip "Hep bizim hanstan bahsediyorsunuz, onu rahat birakin" derse ne yapariz?

-----
I can lick a bit of your ice cream B)
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 10:23 @can-arkadas Nr.: 6 Antworten

reklamlar...
yaw 2011 deyiz can arkadas ped reklamindan niye bu kadar rahatsiz olunuyorki gayet dogal birsey cocuk elbetdeki merakindan soracak yasina uygun sekilde anlatmak mümkün hic olmadi gecistirmelik always herzaman der cikarsin isin icinden bu kadar basit. Reklamar komedi derken katiliyorum cogunda bana göre öyle izliyoruz gülüyoruz ama sonra da paylasiyoruz bunu cevremizle yani reklam sonucta amacini görüyor..
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 10:31 @isabella Nr.: 7 Antworten

reklamlar...
Ufuk-Ercan'in "Sifa niyetine" albümünden "reklamlar" parcasi geldi aklima..

... Artik domates corbasi icemem yemekte

-----
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 10:35 @mona_riza Nr.: 8 Antworten

reklamlar...
hehehe
-----
De nihilo nihil..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

reklamlar...