|
|
|
Avrupa birincisi oluyoruz. |
Selam volkan. öyleyizdir evvelallah.. Havamiz,süsümüz yerinde olsunda,isterse yarina yiyecegimiz olmasin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.ayben arkadasim. Konu Türkiyede cok konusulmasi.. Nedenini merak ettim.Ucuzluktanmi,ihtiyactanmi..?Hava atmaktanmi..? Bende avrupada yasadigim icin fiyatlari ve kullanimi az-cok biliyorum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam dilem.. Futbolda falan degil ya.. Cepten konusmada avrupa birincisiyiz..Yani kupa filan yok renkdasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal..Anlimizin teriyle bizim hakkimizdi kupa.. Inandik,güvendik ve seyircilerimizinde destegiyle kazandik. Öyle dememiz lazimdi degilmi..Yanlisim varsa düzelt. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vay adi ve hain felek.. Bize kasti ne acep..? Hangi takimi tutar bu felek..Küme düserler insallah..Amatör liglerinde sürünürler..Tövbe tövbe ya..Aksam aksam.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya ayben arkadas.. Sen benim tanidigim aybenmisin..? Bu ne güzellik ve endam.. Resminde harika cikmissin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocum ben ay-yildizdan fetrag yaptirdim 4 ay önce. aylik 10 euro . sabit hatlar, ay yildizdan ayyildiza, e-plusa ve türkiye sabit hatlari 5,000 dk bedava. burdada var ucuz tarifeler takip etmek lazim. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim eskiden cirkinmiydim bakiyorum kendime yaslanmmamak icin direniyorum  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elbette takip etmek sart. Kac dakika bedava 5 mi 5000 mi..? Hemde türkiye bedava..Iyiymis. Ben ön numara ceviriyorum.01073 sonra türkiye sabit hat..dakikasi 1 cente bile degil..TR.cepleride 9 cent. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Estagfurullah,öyle birsey demek istemedim tabiiki. Eski ekledigin profil resminde secilemiyordun pek.. Kabak cicegi gibi acilmissin,tabiri caizse. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.gökbayrak. Bu denetimsizce dagitilan kredi kartlari cok kisinin yuvasini yikti.Cogu insanlari intihara kadar sürükledi. Para kullanmasini bilmeyen bir milletiz velhasil.Kredi karti bayramda seker gibi dagitiliyorsa sonucu bu olur. Ceptende agzimizin yanacaga benziyor.. Onuda kullanmasini beceremiyoruz sanirim.Bu yazdiklarim Türkiyedekiler icin gecerli.. Ucuz diye komsu komsu bile birbirini ariyorlar,ziyaret etmektense.. " Ben geldim,kapinin önündeyim,aciver."zile bile basmaktan kurtuldu milletimiz.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya resimleri caliyorlar diye eklemiyordum . aylik limit 5,000 yani besbin dk. 10 euro ödüyorsun aylik 5,000 dk ücretsiz konusuyorsun. 83,6 saat yapiyor. simdi 19 euroya cikmis. senin tarifte iyiymis. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok bizim nachbarin resmi  volki seni 15 dk pauzesiz döverim bak ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam ahududu hanim.. Yenilige teknolojiye acik olmak lazim.Lüzümsuz yapilan herseyin cezasida olur. Cep telefonsuz yasayamam diyenler var. Ama dediginiz gibi,cocuklarimizi denetlemek icin,acil konularda cabuk ulasmak icin gerekli bir arac. Gazetelerde fatura yüzünden icralik olanlari,bosananlari okuyoruz ders cikarmamiz lazim elbette. Cocuklarimizida egitmemiz sart elbette. Her zamanki gibi güzel yorumlamissiniz..tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cix olmaz diyorki netten kimseyle tanismam,cünkü ne o bana güvenir nede ben ona diyor. cok dövermis seni . benden söylemesi az delidir zaten sen bos ver onu. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin arkadasim.. Benim resimlerde googlelarda dolasiyor. 8 bucuk saat yapiyor..Bayagi ucuzmus. Benim konusmalarim 3 saati gecmiyor ayda.(cepten) Daha cok fest netzten konusurum bedava festnetze. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memoooooooooooo 83 saat yapiyor . 8 saat degil. bütün sülaleyle konussan dolduramazsin limiti bu arada ünlü oldunmu resimlerle  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bana uymaz onlar arkadasim.. Bana icindeki INSAN lazim.Insandan kastimda ic güzelligi.. ayben arkadasimiz bu sitenin en seviyeli bayanlarin önde geleninden.Bilirsin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maalesef öyle. Ilk okul cocuklarinda bile var.Ne kadar gerekli oldugunu ailelerin bilmesi gerekir. Ne oldum delisi olmus millet.Ötekinde var bende niye olmasin diye bir rekabet...almis basini gidiyor..Taaki frenler bosalip bir yere toslayincaya kadar. Kendi egitimi yerinde olmayan kisiler yasadiklarindan ders almadiklari müddetce cocuklarini da yetistirmekte zorlanirlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin..83 saat Bu saatte virgüllerin gazabina ugradim. Meshur olmak benim neyime,Benden izin almadilarki.. Ama bu profille yakinda sana dizi teklifi gelebilir yani..Baksana volkan bile komsu ile arabuluculuk teklifi yapiyor.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!