|
|
|
Zayiflamamnin yeni ismi Lorcaserin |
Yakin zamanda piyasaya cikacak olan bu ilac yüzde 40lara varan kilo kaybina neden oluyor, istahi kesiyor vücutta colosteron oranini düpsürüyor
yan etkileri bas agrisi bulanti
cok nadir olarakda gögüsde tümör riskini artiriyor ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende illa alinda kullanin demedimki
ama istanbuldaki yapilan bilisim konferenslerinde amerikalilar yeni bulusu olarak en cok konusulan ilac
malum bizim milletdede göber 2metre ilerden göt yarim metre geriden geliyor cogunda
bende duyurayim istedim ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilac kendisi zayiflatmiyor sadece istahi kesiyor ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Obezitenin önüne geçilmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında bilimadamları mucize gibi bir ilaç geliştirdiler
İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda geçen çarşamba günü başlayan ve dün sona eren 18'inci Avrupa Obezite Kongresi'nden obez hastalarına müjde çıktı. 3 bine yakın delegenin katıldığı kongrede ABD'li bilim insanları, yüzde 40'a varan oranda kilo kaybı sağlayan ilaçla ilgili çalışmalarını sundu. "Mucize diyet ilacını" anlatan çalışma, 7 bin 500'den fazla kişinin gönüllü olarak katıldığı üç ayrı araştırmanın analizlerinden oluşturuldu. İŞTAH KESEN İLAÇ California merkezli Arena isimli şirketin üzerinde çalıştığı iştah kesici "Lorcaserin" isimli ilacı, bir yıldan fazla bir süre kullanan obez kadın ve erkeklerde, yüzde 8 oranında kilo kaybı gözlendi. Bu 76 kilo ağırlığındaki bir kadın için 6.3 kilo vermesine, bir beden de zayıflamasına eş değer. Bazı hastalar ise, rekor kırarak yüzde 40 oranında kilo kaybetti. Hastalar tüm fazla kilolarını ilk birkaç ayda eritti. İlaç bir grup hastada ise etkili olmadı. Bilim insanları serotonine etki ederek açlık isteğini azaltan ilacın küçük ama önemli yararları olduğunu da açıkladı. Buna göre, "Lorcaserin" hastalarda kolesterolü, kan basıncını düşürdü, bel genişliğini azalttı. Ancak ilacı kullanan kişilerde baş ağrısı, baş dönmesi gibi geçici yan etkiler de gözlendi.
MEME TÜMÖRÜNÜ ARTTIRABİLİR Şirketin Başkan Yardımcısı Dr. Christen Anderson, Avrupa'da gelecek yıl ilacın onay alması için başvuruların yapılacağını, olumlu sonuç çıkması halinde ilacın 2013'te piyasaya sürüleceğini açıkladı. Ancak aynı ilaç, geçen sene Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA'dan onay alamamıştı. ABD ilacın fareler üzerinde yapılan deneylerinde meme tümörünün arttığı bulgularını gerekçe göstermişti. İlacın fiyatı da henüz belirlenmedi. Kaynak : //www.internethaber.com/sismanim-diye-uzulmeye-son-349879h.htm#ixzz1NjkzDlpA ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İllaç ve türevleriyle zayıflamanın sağlık açısından hiç bir zararı olmasada , Doktorların tavsiyesi her zaman doğal aktivitelerle kilo verilmesinden yanadır. Yaz geldi kilosal sorunları olanlar ilgilensin ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak ne kadarda kolay cözdün meseleyi
peki zayiflamak isteyipde zayiflayamayanlar napsin? ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mecazi geriden bakilinca sanki seninde balkon var gibi duruyor  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Balkon gibi görünür evette balkon değil balkoncuk) ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
altin cilek ilac degilki
milleti kandirabilmek icin kullanilan tarimsal bir ürün
aynisi cörek otu yagi icinde gecerli
yararlimi?
evet yararli ama zaten her bitki bir sekilde yararli
peki fiyati?
cok fahis
sebep yalan ve doldurma reklamlar ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
la anten bizde senin gibi ayni sehirde otursak bizde önce yakindan röntgenlerdik dimi?
ayhanin dükkana coktandir ugramiyormussun sikayet ediyordu seni  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaaa bunun kilo aldirani yokmuuuu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eskiden bende sen gibiydim, acayip cok yerdim ama gramm almazdim, belimi avuclarimla karislardim o kadar inceydi
simdilerde vermek icin ugrasiyorum ama nafile gitmiyor
bosver zayiflik gibisi yok
hic takma kafana
istersen bir deri bir kemik ol ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi deri bi kemigim zaten kürdan gibi  bir iki kilo sart |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya hayret şu insanevledına Şişmanlarken parayla şişmanlıyorlar Ondan sonrada parayla zayıflamaya çalışıyorlar Doğal yaşama dönseler hem dünya daha az kirlenecek hemde obezite yok olacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
obezite asla yok olmaz
bazi insanlarin tabiatinda vardir obez olmak
diger konuda haklisin
----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen senin gibi bende düsünüyordum iste
ilerde fikrin degisir kilo alirsan ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!