|
|
|
dekolte mi kadına, kadın mı dekolteye yakışmalıdır? |
sevgili mecaz-i mektubuma baslamadan önce selam eder,basina benim kadar tas düsmesini dilerim  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kanka birisini gördüm yemin ediyorum dekoltenin D si yoktu acmis yarisina kadar ama memeleri yerleri pas pas ediyor hani ayni ayni seyin dekoltesi gibi banu alkanin hayatta sevmiyorum dekoltesini tiskiniyorum ama o inadina aciyor birde bunu begenenler var yaaaa ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ikiside olmasi lazim diyor yaa...olurmu öyle beee...ikisini nerde bulacak hic olmiyanlarin var onlar ne yapzin birisi dekolteli elbise giymis ama icinde birsey yok simdi bu hic estatik görünmüyor yani ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok yok benim göğüslerim büyük müyük değil , ben halimden memnunum   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havaların sıcak olması şort dekoltesiyle balkona çıkartıyor desene Hemde Havaii şortuymuş   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bikerem ben 89,99 kiloyum abartma ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işte 89.99 kg den kormuyorum o 1 gramdan endişelendiriyor  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak kanka en iyi dekolte bu dekolte.. ne fazla ne az nede fake sisirmeli degil yani  ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim bu bayan Lafontaine'mi Kırmızıda pek yakışmış  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işte o sandalyede , ne sağa bakacan ne sola başın döner balkondan düşersin  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan senin tepene düsene kadar erir 58 kilo kalirim korkma ya sana bise olmaz  tas gibisin tas. kaya demiyorum dikkatini cekerim ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallah kim oldugunu bilmiyorum zaten bu sicakta dekolte bulayim dedim googelde üleee sicak havada dekoltemi aranir beee..  yani amacim normal dekolte göstermek ne cok nede az.. yani ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiz yok... yani amacim normal dekolte göstermek yani büyüklük normal bu normal seyle her dekolteli elbiseyi giyebilir normal yani gögüs bölgesi.. onun icin ekledim dekoltesi hosuma gidiyor diye degil büyüklük olarak normal.. öffffffffffffff sicak havada amada terlettiniz adami yaa.. evin ici 30 derece birde dekolteler birde size cevap verecem diye su icine girdim beeeeee ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kanka sen anlamisin beni bak... aynen öyle güzel yani görüntü aslinda biraz kapatacakti onun yerine birazda kaldiracakti bak sen süper dekolte olurdu ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teskür ederim Lafom... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!