|
|
|
XXX |
hehe ne güzel yaa ayni kafa dengi birini bulmak  ay ay |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
tüm cvplari okumadan ben cevap verim bi  sonucda neden acik giyinir bir insan? erkekler body giyinir kizlarda giyinir.
ama sonucda herkes gösteris icin bunlari giyer. bunu da herkez bildigi icin herkez birbirinin arkasindan konusur. yani sonucda bu soruyu sen sormadan cvp ini bile biliyordun digilmi ----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
ve dis görünüse herkez önem verir tipi nasil kiyafeti nasil tarzi nasil hereketi nasil filan falan ----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
tabi ki biliyordum cevabi ama yinede insanlarin düsüncelerini bilmek istedim  ve yine diyorum ben kendimin hossuna nasil gidiyorsa öyle giyiniyorum erkekler bakmis bakmamis beni ilgilendirmez  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
tabi ki verir kim vermez ki ama disina göre ici aynidir demiceksin yok pircingi var bundan koca olmaz bence coook yanlis mini giyiyor bundan kari olmaz falan .... herkes farkli düsünüyor ama benceeee önce tanimak sonra o kisiye not vermek lazim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
ya orasi öyle ama misal simdi 5 vakit namaz kilan dini ne önem veren bir erkek miniyi giymis bir kadini koluna takip da gezmez.
neden onun hayat felsefesi farkli yok o bakmis da beni rahatsiz etmez de demez.
yani sonucda demek istedigim herkez kendine göre bir es ve arkadas secer ----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
yaniii demistim zaten kendine insan ne yakistiriyorsa nasil kendini rahat hissediyorsa öyle giyinmeli moda diye bazi seyleri giymek zorunda degil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
evet dee ama inan bana namazini kilan erkekler neler neler yapiyor ve ben demek istedigim belki o mini giyen kiz onun icin degisir tanimadan etmeden hemen damgalamak oluyorrrr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
ben onu kast etmemisdim ama neyse kimin neler yapdigi bazen zaten belli olmuyor.
ama bir insan neden degissin ki bir insan neden baska bir insan icin degismek istesinki.
cok güzel bir söz vardir ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol.
----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
evet de ama bak mesela bazilari dinini sevdikleri icin degisiyor veya esi istiyor diye kapaniyor benim demek istedigim yapan yapar ve belki de o mini giyen kisilerin cevreleri öyle diye onlarda yapiyor ama neysee yaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
 dinini seven dini icin kapanir baskasi istedigi icin kapanmaz
tabi birde baskalari istedigi icin kapananlar var ona birsey demiyeyim ben herkez kendini bilir o miniyi giyen kizda öyle rahatsa öyle rahatdir o cevreden kaynaklanan birsey degil bence. sonucda herkez kendine göre takiliyor iste yaws ----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
bence bazilari ne modaysa onu yapiyor ve miniyide cevresindeki herkes giyiyorsa oda giyer ama neysee ve gelelim kapanmaya bazilari aski icin neler yapmaz ki  ben haric ben icimden geldigi zaman kapanirim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
ben bunu ama yanlis buluyorum o insan evlenmeden önce nasildiysa onuda öyle kabul etmek gerek. ve insan bir insan icin degil Allah icin kapanmalidir ----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
diyorum ya icinden geldigi zaman yapmak en iyisi ve benceee aile baskisiyla kapananlar da sacma buluyorum cünkü o kisi istemiyor ondanda sevap olmuyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
 katiliyorum ama sevap olurmu olmazmi orasini bilemem Allah ile kul arasina girilmez sonucda ----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
evet oda dogruu yani olur galiba da yinede sonucta icinden gelerek yaptigin gibi olmaaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
olmaz haklisin ----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
hehe evet hele sükür bi seyde ayni düsünüyoruzzz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XXX |
tjaa ne yapacan so ist das Leben nun mal canimm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!