cümleten bütün müslümanlara selamünalleyküm
müslüman olmayan vatandaslarada merhaba
herkes kafasina göre birseyler söylemis musade edeninde bende biresler atip tutum bari
vay efendim su gecirmez vay efendim su gecirmesine gerek yok abdest alirken zaten su derinin üstünde kaliyor gibicesine yazilar hazmissiniz
biz müslümanlarin inancina dinine göre güsül abdesti almak sart bu kesin böyledir hic bir müslüman bunun aksini iddia edemez etmeyede hakki yoktur
güsül abdestinden önce yikandimiz suyun görevi neder önce bunu bilelim tip nediyor yikandimiz suyun hakkinda tip diyorki su derimizi yikar temizler ve öksüjen verir yani sauerstoff verir
ictigimiz su insanin icerisine öksüjen verir yikandigimiz suda tenimize derimize ve derimizin alt kismina öksüjen verir
dövme derinin altina islenir simdi bana söyleyin bakim su o derinin altina nasil öksüjen verecektir bu dövme engellemeyecekmi suyu
bunu anlamak icin neden güsül abdesti alindigimizida bilmek gerekir
cinsel iliskiden dolayi gelinen orgasmus bütün vucuta atom atar bu atamun saglikli birsekilde geri toplanmasi icin vucutun taze öksücene ihtiyaci var bu yüzden bütün vucutumuzu yikayarak islatarak güsül abdest aliriz
hmmm bazilari diyorki hocaya sordum
evet haklisiniz cogu hocalar günah deyildir diyecek
eski hocalara sorun bakim ne diyecek ama cok eski hocalara gercek hocalara
simdiki hocalarin torunlari genc oldugu icin söz geciremedikleri icin torunlarida dövme sac boyama felan yaptiklari icin simdiki hocalarda modaya uyup dövmenin bir mahsuru yok diyorlar
egerki mahsuru olmasaydi hazreti muhammed mustafa sallahüalleyselam yasaklamazdi
bizler ve simdiki o isine gelen hocalar peygamber efendimizden dahami iyi bilecek
cok uzun yazdim hic birsey anlamadiniz kafaniz sisti anliyorum sizi
sonuc itabariyle biz müslümanlar dövme yaptirmayiz dövme yaptiran güsül abdestini tam dinimize uygun sekilde alamaz
güsülsüz veya güsül abdesti eksik olan insanin her yedigi her ictigi her attigi her aldigi her verdigi nefes haramdir umarim anlayan anlamistir anlamayanda ilk önce suyun vucutumuza verdigi görevi ögrensin
S A Y G I L A R I M L A