118 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 11.10.07, 18:59
Nr.: 1
Antworten
__bakgozlerime
Übergewicht?-Hilfe?
Selamlar,
öncellikle burdaki acilan topikleri hep dikkat ediyorum cok güzel ve hos, bayadan belli takibteyim ve burda kimse dalgaya alinmiyor, benimde bir derdim var cok kiloluyum tam 24 Kilo fazlam var acaba burda bana birileri yardimci olabilirmi?
Bu derdimden dolayi doktora bile gittim ama faydasi 0
Aldigim asiri kilolar Annemi kayib ettikten sonra gerceklesti, bir kenarda yetim kaldim, ve bu kilolar gittikce cogaldi, simdi nasil gider diye hergün düsünmekteyim? Acaba biri bana bu konuda yardimci olamazmi? Rica Ediyorum
Sevgiler
Tugba
0
Beitrag gepostet am 11.10.07, 20:34
@__bakgozlerime
Nr.: 2
Antworten
d_i_v_a
Übergewicht?-Hilfe?
öncellikle allah ragmet eylesin..
simdi söylemesi kolay benim öyle bi problemim
olmadigi icin
ama benim bi arkadasim var oda kiloluydu
simdi mankenler gibi masallah.. oda saat 18den sonra
kesinlikle bisey yemedi. hergün bi saat bauchtraining yapiyordu
veeee.. hep kalorienarm yiyordu.. yani kalorileri
sayiyordu.. wie viel sie am tag gegessen hat
wie viel kalorie ein apfel, ne cola usw. hat
-----
Herzaman dogruyu söyle..Ne dedigini hatirlamak zorunda kalma
0
Beitrag gepostet am 11.10.07, 20:51
@__bakgozlerime
Nr.: 3
Antworten
arahan
Übergewicht?-Hilfe?
öncelikle anneni allah rahmet eylesin
eger annenin vefatindan sonra basladi diyorsan doktorlar bilmesi lazim aslinda
frustessen olabilir, yada bi kösede yetim kaldim diyorsan ..asiri üzüntüdende hep yersen yani yalis seyleri ..cukolta chips ve saire..cabuk kilo alirsin..ev yemegi yemiyorsn hep döner pizza gibi yemek yersen yada asiri dozda eve yemekler yagla yapiliyorsa ...
doktorlarin bilemedigini biz nerden bilelim diye düsünüyorum
sana tavsiyem bi doktorda kalma bi kac tane degistir bakalim onlar ne diyo, tabi ruhla alakali gibi bi durum var.
spor yab..fitnesstudioya git...ordada sana yardimci olurlar..ama dediklerini yapcaksin
hem insan icine girersin hemde iyi bi si yaparsin kilo adina ruh adina cok faydali
insan icine girmen cok önemli..gencsin ..ben mesela hep evde otursam bende kilo alirim..ama buna bile zamanim yok..insan icinde oldugum icin.
bikere daha yaziyorum..insan icine gir.nesen gelir..kilolarin erir
-----
Ey yükselen yeni nesil...in ulan asaga !
0
Beitrag gepostet am 11.10.07, 22:35
@__bakgozlerime
Nr.: 4
Antworten
arahan
Übergewicht?-Hilfe?
e burda kimse biribirine asalamiyosa oda türkbasesin kalitesini gösterir
en azindan ben katilmazdim,
Gästebuchumun kapisi sana acik
samimi yazin elbette karsilik görür
-----
Ey yükselen yeni nesil...in ulan asaga !
0
Beitrag gepostet am 12.10.07, 14:03
@nayanaya
Nr.: 5
Antworten
__bakgozlerime
Übergewicht?-Hilfe?
Tesekkür ederim... naya naya, sagolasin
Benim gittigim doktorlar 6 yi asti ya hap verdiler, yada karisik mopro icecekleri, hic biri fayda etmedi, faydayi birak, bacaklarimda heryerimde kocaman sivilceler cikti ve bundan sonrada daha doktora gitmem !!!
Diyet deniyorum ama bende tutmuyor, Schilddrüsemde sorun olmadigi kan alintilardan gösterildi ama gerisi bilimiyorum
0
Beitrag gepostet am 12.10.07, 14:23
@__bakgozlerime
Nr.: 6
Antworten
yadigar_oldum
Übergewicht?-Hilfe?
ALLAH ANNENI NUR ICINDE YATIRSIN
BASIN SAGOLSUN
simdi gelelim kilolarina
bende verip almakla mesgulum ama benimki
cocukdan sonra gerceklesdi...
ben ise veriyorum ama dikkat etmesem hemen iki katini geri aliyorum
benim morelim bozuk oldumu kilo aliyorum
mutluysam eyer rahatlikla verebiliyorum
ich rate dir keine medikamente zu benutzen .. das problem ist sobald man die absetzt kommt das gleiche wieder ...
bir pisyatri doktora görüksen bence netice daha iyi olucakdir
daha cok BEYINLE alakali bir problem...
ev doktorun sana muhakak bir überweisung verir...
veEMINIM bir kac ziyans sonra yine kilo vermeye baslarsin ...
ve en önemlisi KENDINI SIKKMADAN saglilkli bir programmla kilolar yavas yavas ama gercekden inmeye baslar...
ve yani SIra spor yapmaya bak
seni boagacak sekilde degil ama yürüse cik
evde bir kac hareketler...
INSALLAH bu problemini kisa zamanda cösersin
ama sunuda söylemek istiyorum
SEN SAGLIN ICIN KILO VER HIC BIR ZAMAN BASKASININ GÖZÜNDE SISMANSIN DIYE DEGIL SEVGILERLE ESEN KAL
SENINDe bayramin mubarek olsun bacim
-----
ben Agayim HANIM Aga
varmi bana YAN bakan
0
Beitrag gepostet am 03.01.08, 12:28
@__bakgozlerime
Nr.: 7
Antworten
esmerkiz
Übergewicht?-Hilfe?
allah rahmet eglesin cigerim.
zuvor solltest du psychologische hilfe annehmen, sanirimki bunu yapioyrsundur.
kilo sorununu gelince, biranda yillarin veya aylarin icinde topladigin kilolari zaten atamassin, es braucht zeit.
bende bir aralar fazlaligim var diye tutturuyordum, pek olmasada, yani insana bagli.
gercekten kilo sorunun var ise, sana bir tavsiyede bulunabilirim.
apotheke da ALMASED diye tadi cok kötü olan bir pulver var. ben birkacf ay icinde yakaslik 8 kilo verdim, ve biraktim, sonra hicbir kiloyu da geri almadim.
sonra birdaha baslayim dedim, ama tadi cok köttüüü..
bak crash diyet yaziyor üstünde, onu bence uygulama, ama nahrungsergänzung olarak kullanabilirsin.
ben sabahlari bir bardak ondan iciyordum, öglen ise yedigime dikkat ettim, az yagli olsun diye, aksam yemegimde zaten hicbirzaman yoktu.
gercekten bir kac günün icinde sonuc aliyorsun. ben öyle pulverlara inanmam, ama bu kullandigim ilk pulver oldu, ve gecekten tavsiye edebilirim, sadece iste tadi cok kötü
ben iste kachev,tarcin ve süt birazda süssstoffla iciyordum.
ve yaza girmeden birdaha basliyacagim.
kolay gelsin.
-----
Birak iki sevgiliyi - DOST bile olamadik biz..www.emka.de.vu
0
Beitrag gepostet am 28.01.08, 18:29
@__bakgozlerime
Nr.: 8
Antworten
myeelseigmimm
Übergewicht?-Hilfe?
Allah Rahmet eylesin......
Kiloya gelince...yerinde olsam diät felan yapmam....cünkü idal kilona sonunda gelirsen iki katina alirsin..veya´da diät yapmakda zordur bence....benimde 25 kilo fazlaligim vardi ama 15 kilo indi simdik 10 kaldi bunuda diät yaparak deyil ....evde her istedigimi yedim ama az yedim ve günde 2 saat spor yapiyorum..bence sende herseyden yee ama az yee ve günde 1 yada 2 saat spor yap ...ilk zor gelir sana ama cok istiyorsan kafanada taktiysan ozaman indire bilirsin .....
sana basarilar diliyorum sakin unutma herseyden ye ama az ye ve sporu sakin unutma
0
Beitrag gepostet am 28.01.08, 20:49
@__bakgozlerime
Nr.: 9
Antworten
77sunshine77
Übergewicht?-Hilfe?
allah rahmet eylesin basin sag olsun.
benim ablamda 40 kilo atti, 120 kiloya yakindi,
o da cogunlukla iste haslanmis seyler yedi, yagli seylerden uzak durdu. Ve burda duydugun gibi saat 18 den sonra yemiyeceksin, kahvaltini güzel bir düzende yap, arada bir meyva cok ye ondan zarar gelmez, aksamlari bile karnin aciksa meyva ye yardim eder.
-----
sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim
0
Beitrag gepostet am 05.08.08, 13:00
@nayanaya
Nr.: 10
Antworten
delii70
Übergewicht?-Hilfe?
Also ich habe schilddrüse =)
Ich esse eigentlich in maß also normal..
ich trinke ne menge wasser manchmal auch mehr wie 2 liter.
und ich geh ins fitness studio ..
um sport zu treiben doch ich
kann nicht abnehmen...hättest du da vllt. ne idee auch für mich .. was ich da machen könnte?
0
Beitrag gepostet am 11.08.08, 03:24
@__bakgozlerime
Nr.: 11
Antworten
herseyimmm
Übergewicht?-Hilfe?
öncelikle allah rahmet eylesin mekani cennet olsun annenin..herkezinde dedigi gibi saat 6dan sonra birsey yeme ve cok su ic normales leitungswasser bende bundan bes sene önce kardesimi kaybettigimde cok kilo vermistim aksine ama bazi insanlarda kilo aldirio üzüntü..tabi simdide pek manken gibi sayilmam ama senelerdir hep ayni kilodayim verdigin kiloyu muss du auch aufpassen geri alma yavas yavas verki kiloyu geri almayasin..bukadarda takma kafana canim kendinle barisik ol ozaman hal olur hersey
0
Beitrag gepostet am 25.09.08, 21:44
@__bakgozlerime
Nr.: 12
Antworten
ankaraprensi
Übergewicht?-Hilfe?
valla kim ne yazmis hic okumadim direk cevap veriyorum. Bi kere hedefin kisa zamanda cok kilo vermek OLMAMALI bundan sonra tümden yeme icme aliskanliklarini degistirmen gerekli... O yüzden ne yapiyorsan yap kendine sunu sor ben bu sekilde beslenerek ömür boyu yasayabilir miyim? yok yasayamam diyorsan hic diyet olaylarina girme, vakit kaybetme... ilk en önemli nokta bu. 2. önemli nokta düzenli spor! cok degil ama her hafta en az 2 gün 1bucuk saat spor yapacan. Saglikli bi kilo verme olayi'da ayda 1-2 kilo'yla olur hatta 2 bile fazla yani 24 kilo fazla dedigin anca 2 yilda biter ona göre....
0
Beitrag gepostet am 08.08.11, 11:04
@__bakgozlerime
Nr.: 13
Antworten
kardelen_34
Übergewicht?-Hilfe?
tek tavsiyem aç kalmamak ama az yemek çeşit önemli değil. 56 kg yim çok yerim ama gram lmam... genetiklik de söz konusu..özelikle hala veya anneye benzerlik söz konusu
0
Beitrag gepostet am 08.08.11, 11:16
@empatik_27
Nr.: 14
Antworten
askiacisi
Übergewicht?-Hilfe?
aksama kadar birsey yemiyecek mi ??? iki kasik pekmezle mi durcak aksama kadar????
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!