|
|
|
2023 yılı beklentileriniz ? |
Benim beklentim dünyadaki bu sömürü sisteminin sona erdirilme adımlarının samimiyetle atılması. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim en büyük beklentim dolayisi ile dilegim 2023 secimlerinde ülkemizin basinda Sayin Erdogan ve onun gibilerin kazanmasi ... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin allahin yardimiyla yine kazanacağiz hic merak etme 6 masaya birskmayiz bu ülkeyi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türkiyede yaşamyorsunuz sanırım....eğitim sağlık ekonomiyi bilirdiniz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bildigimiz icin diyoruz süpheniz olmasin... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba Emine hanım. Dünyanın kapitalist sistemin sancılarından kıvrandığı şu günlerde her türlü zorluklara rağmen milli kültürünü özümseyen islam inancını yaşama gayreti gösterenler Allahın izniyle zafere ulaşacak. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba Cok haklisiniz,, Sayin Erdoganin dedigi gibi göklerden gelen bir karar vardir...EvvelALLAH yine olmasi gereken olacak insaALLAH...
----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen ayni bayindirin uşsğina benziyon iki kurusa ülkeyi satarsaniz ve türkiyeyi simdiye kadar sizin gibi beyinler yönetseydi Amerikanin usakliğini yapiyor olurdunuz o yasak bu yasak topraklarinizin yer alti kaynaklarini bile cikaramazdik bikmadiniz Amerikan ve ingiliz usakliğindan ülkeyi soğan ekmege satardiniz iste sizin beyniniz buna calisiyor ileriyi görmez |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Afferim böyle devam et |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne ruhundan bahsediyorsunuz siz,, 80 yil ülkemizi,, sizin sevdikleriniz ,, suladi kurumasin diye,, budadi büyümesin diye ,,görün artik bunu...
Degil 6li ,, 60 li masalarda kurulsa izin vermeyecek ,, gecmisden ders alan Vatan evlatlarimiz var ülkemizde....
Vee
Ülkemiz deneme tahtasi degil..! Ülkemizde Cumhur baskani olacak tek kisi var,, oda zaten cumhurbaskani ... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vasfiniz yazdiklarinizdan belli,, haklisiniz kendi klasimdakilerle tartismam konusunda... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu ülke iyiki sizin gibi beyinlerinlerin ellerine düşmemiş Avrupaya yalakalik yapacağiz diye bol bol kilise yapardiniz can seslerine boğardiniz şünkü senin gibiler ezan seslerinden rahatsiz olur.papst dicker |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hala beklenti pesindemisin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beklentisi olmayan bir canli varmi ? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim beklentim yok. Herseyi kendim elde ederim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben yalakalıktan bahsetmedim kendi enerjisini planlı kullanmakla beklentilerine kavuşacağını ima etmiştim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin capina tüküreyim sen kimsinki bana bu sekilde yaziyon allahin öküzü gerci öküzede kurban olmak lazim tam bir islam düşmanisiniz sen ve senin gibiler yok olmadikca bu ülke gelişmez batinin essekleri gibi anirip duruyonuz |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!