Beyin sapı bölgesi içerisinde beynin tamamı, hayati sinirler ve merkezler ve beyincik bulunmaktadır. Bu bölgenin işlevini yitirmesiyle kişide beyin ölümü gerçekleşir ve kişi tıbben ölü olarak kabul edilir. Beyin ölümü gerçekleşen kişilerin geçici olarak kalpleri atmaya devam eder yani kişinin nabzı tamamen sıfırlanmaz. Kişinin vücudu kalp atışını devam ettirebilse bile diğer hiçbir yaşamsal fonksiyonunu gerçekleştiremez.
Beyin ölümü durumunda vücudun solunum yapması da mümkün değildir. Bu durumdaki kişiler hiç kesinti olmadan tıbbi cihazlara bağlı kalmak zorundadırlar. Aksi takdirde tamamen vefat ederler. Bu bilgilerden de anlaşılabileceği gibi, beyin ölümü gerçekleşmiş olan hastanın yaşadığına dair tek işaret kalp atışlarıdır. Geri döndürülemeyen ve kesin olarak ölümle sonuçlanan bir süreçtir.
Prof.Dr.Erdal Coşkun
Beyin ve Sinir Cerrahisi
Beyin ölümü gerçekleştiktensonra,gözlerinle iletişim kurman,yaşamsal fonksiyonlarını sürdürebilirsin anlamına hiç gelmediği için,böyle altı boş,bilimsellikten uzak,tamamen kafa karıştırıcı konu açmak,sözde Doğa üstü güçleri olan,gökten mesih düşmesiyle aynı şey.
Hangi gezegen de yaşadığını merak ettim doğrusu.
Hangi gezegen de yaşadığını merak ettim doğrusu...
benim yasadigim gezegen bura, icine sictigimiz dünya, peki sen yasadigin gezegeninden haberdarmiydin ? haberdar olaydin bu laflari bana degil TC nin saglik bakani Dr. Fahrettin Koca ya saydirman gerekir, cünkü onun agzindan cikti bu sacmaötesi zirva