56 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 02.06.22, 16:33 Nr.: 1 Antworten

bugün
doktorum bana dedi ki, eger bir gün senin beyin ölümün gerceklesirse, göz isaretiyle iletisim kurabilirsin, dedi !

öyle sansliyim ki, böyle dahi bir doktor buldugum icin, bu doktor doktorluk yaparak harcaniye, o lauterbach affini istesin, derhal gitsin, yarin o koltuga benim doktorcum yayilsin, hakkidir 
0

Beitrag gepostet am 04.06.22, 07:44 @marian Nr.: 2 Antworten

bugün
Görmediğim göz için söyleyecek bii sözüm yok. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 04.06.22, 15:12 @berlin09 Nr.: 3 Antworten

bugün
kaslar istemsizce kasilip gevsiyor bu yüzden de refleks olusuyor

0

Beitrag gepostet am 08.06.22, 01:08 @marian Nr.: 4 Antworten

bugün
Merhaba.Dalında deneyimli bir doktorun yazdıklarını olduğu gibi kopyalıyorum.

Beyin sapı bölgesi içerisinde beynin tamamı, hayati sinirler ve merkezler ve beyincik bulunmaktadır. Bu bölgenin işlevini yitirmesiyle kişide beyin ölümü gerçekleşir ve kişi tıbben ölü olarak kabul edilir. Beyin ölümü gerçekleşen kişilerin geçici olarak kalpleri atmaya devam eder yani kişinin nabzı tamamen sıfırlanmaz. Kişinin vücudu kalp atışını devam ettirebilse bile diğer hiçbir yaşamsal fonksiyonunu gerçekleştiremez. 

Beyin ölümü durumunda vücudun solunum yapması da mümkün değildir. Bu durumdaki kişiler hiç kesinti olmadan tıbbi cihazlara bağlı kalmak zorundadırlar. Aksi takdirde tamamen vefat ederler. Bu bilgilerden de anlaşılabileceği gibi, beyin ölümü gerçekleşmiş olan hastanın yaşadığına dair tek işaret kalp atışlarıdır. Geri döndürülemeyen ve kesin olarak ölümle sonuçlanan bir süreçtir.

Prof.Dr.Erdal Coşkun

Beyin ve Sinir Cerrahisi

Beyin ölümü gerçekleştiktensonra,gözlerinle iletişim kurman,yaşamsal fonksiyonlarını sürdürebilirsin anlamına hiç gelmediği için,böyle altı boş,bilimsellikten uzak,tamamen kafa karıştırıcı konu açmak,sözde Doğa üstü güçleri olan,gökten mesih düşmesiyle aynı şey.

Hangi gezegen de yaşadığını merak ettim doğrusu.

0

Beitrag gepostet am 08.06.22, 07:15 @zevin Nr.: 5 Antworten

bugün
sivri zeka zevin 
beyin firtinani bosunu estirmissin bacim yazik olmus, keske yormayaydin kendini

bilip bilmeden bööööle homurdana homurdana: 
 ...böyle altı boş,bilimsellikten uzak,tamamen kafa karıştırıcı konu açmak,sözde Doğa üstü güçleri olan,gökten mesih düşmesiyle aynı şey.

Hangi gezegen de yaşadığını merak ettim doğrusu...

benim yasadigim gezegen bura, icine sictigimiz dünya, peki sen yasadigin gezegeninden  haberdarmiydin ? haberdar olaydin bu laflari bana degil TC nin saglik bakani Dr. Fahrettin Koca ya saydirman gerekir, cünkü onun agzindan cikti bu sacmaötesi zirva 

siyasetten uzaksin bu cok belli, simdi bu sebepten dolayi ben de sana sallayim mi buradan hmm  ne dersin ? ki ben buna ihtiyac bile duymuyorum su an, neden biliyormusun cünkü saglikciyim ben ve tibba hakimim bu bir, ikincisi usenmemis google dan bakmis ve cok da aciklayici bir yaziyi eklemissin, tesekkür ederim bunun icin, bilmeyenler var beyin ölümünün ne olup ne olmadigi konusunda cünkü, koskoca TC saglik bakani Dr. Fahrettin Koca gibi mesela

cünkü bu onun iddiasi ve ben onun aciklamasini o kadar absürd buldugum icin hiciv yaptim
google dan arastir istersen

olay bu !

0

Beitrag gepostet am 08.06.22, 13:53 @berlin09 Nr.: 6 Antworten

bugün
cekirdek istermiydin 
0

Beitrag gepostet am 08.06.22, 16:32 @berlin09 Nr.: 7 Antworten

bugün
anca yeter ) ama filim baslamadi henüz
0

Beitrag gepostet am 08.06.22, 17:44 @berlin09 Nr.: 8 Antworten

bugün
Yok ben ona güvenmiyom, sike ye acikdir gibi duruyo da accikin 
0

Beitrag gepostet am 08.06.22, 17:46 @marian Nr.: 9 Antworten

bugün
Dasch gibi biri lazim bu vazife icin, kime uyar acaba ?
0

Beitrag gepostet am 08.06.22, 20:43 @marian Nr.: 10 Antworten

bugün
yaws senin elinin altinda vardi böyle mert, yagiz bir delikanli... neydi nicki yaaaa? karali marali bir sey idi... dasch gibi bir eleman iste sana, cagir gelsin. zaten uzaklarda degil
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 08.06.22, 20:52 @facelook Nr.: 11 Antworten

bugün
Atma ziyaaaa
0

Beitrag gepostet am 08.06.22, 21:36 @marian Nr.: 12 Antworten

bugün
Atarim Rümeysaaaa
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 27.06.22, 05:01 @marian Nr.: 13 Antworten

bugün
cok süper yazmıssın hele fahrettın salagını
-----
Bir yýldýz gibi kayarým hayatýndan, yapabileceðin tek þey di
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

bugün