44 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.06.22, 09:00 Nr.: 1 Antworten

gamli baykus
sizlerle yine ufak tefek bir anekdotumu paylasmak istedim su an

uzun zamandir görüsemedigim bir arkadasima catkapi gittim gecenlerde, uzun zaman derken, gercekten uzun, sanirim bir 5 sene filan  neyse iste, kendisi biraz paranoyak oldugu icin, buna tepkisini önceden kestiremek pek mümkün olmuyor 

neyse iste, simdi aranizdan birileri aaaa ne ayip, insan arkadasini arayip sormaz mi diyenler olacakdi, arar da sorar da tabi normalinde, ama anam napim, bu kari bir dramaqueeen oldugu icin, ve nerde bir üzücü olay, bir negatiflik olsa kostura kostura gittigi ve hatta hayatinin temeli olarak bu tip olaylari benimsedigi icin, sogur gibi oldum
ne zaman bununla görüssem, yani diyelim 2 saat ondayim, bir konu acilir ve mutlaka ama mutlaka duygusal moda gecilir, hic istemmedigim halde tuhaf bir sekilde beraberce aglanir, allamyarebbim 

iste o gün böyle birrdenbire bunu göresim geldi, ve ben vinn diye gittim, sansima artik dedim, ya beni gördügü icin mutlu olacak, ya da homurdana homurdana suratima bakacak

mutlu oldu gamli baykusum benim  

bayagi bir konu birikmis, iyi ki gitmsim, öyle dolmus ki canim arkadadim, tasti resmen, e sonrasi malum, duygusal moda gecildi, ve hic istemedim halde yine bilindik beni o aglamali hickirmali cemberine aldi, ulan gamli baykus, yine yaptin yapacagini, eve giderken bütün enerjim bitikdi, sagol duyarlii arkadasim benim, hic sasirtmadin yine 

ama diyalog da kalmak önemli, gamliligiin yaninda ssimdi dogruya dogru, en güvendigim insanlardan biridir, bu asla degismez, sirf bunun icin ben aglamali hönkürmeli seanslara gönüllü olarak devam edecegim gibi 
0

Beitrag gepostet am 01.06.22, 17:13 @marian Nr.: 2 Antworten

gamli baykus
Bazi Insanlarda bu yazdigin ne yazikki cok dogal , ellerinden gelmiyor galiba. Benimde tanidigim demeyeyimde, yakindan tanidigim bir Bayan vardi, bütün hayati negatif üzücü seylerle gecmis. Ama bir türlü o Moddan cikmayi basaramadi.  Bende aynen senin gibi dinleye dinleye catladim, ve her seferindede benide kuyuya soktu. Eninde sonunda üzülerekte olsa son noktayi koydum. 
  Yapacak bir sey ne yazikki yok, bazilari bilerek yada ellerinden gelmeyerek kuyuya mahkumlar.
0

Beitrag gepostet am 01.06.22, 17:46 @atosch1965 Nr.: 3 Antworten

gamli baykus
Evet, bir nevi hayat felsefesi olmus onlar icin, yok ben dinlemem artik direk müdahale edicem bi dur diye, bir silkelensin kendine gelsin , extradan yasamina dram eklemek de neyin nesi ? Oldu olacak gidip intihar et tam olsun bari hem sen kurtul hem ben
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

gamli baykus