|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
cok güzel okumus sarkiyi, o kadar duygu yüklü ki
sesi ince olmasina ragmen cok severek dinliyorum sesi
sarkilari parcalamiyor bagira cigira, sakin sakin giriyor sarkiya, nagmeleri cok iyi, nakarat da yükseliyor ve nakarati defalarca tekrarlamasina ragmen baymiyor dinleyiciyi, bende "hic bitmesin" duygusu olusuyor, evet cok yakismis, agzina saglik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
Bence iyi de olmus ege kültüründe de yetismis olmasi, o degil de bütün bu ünlüler ne badirelerden geciyorlar, yilmiyorlar, bikmiyorlar sonra da star olarak ekranda görüyoruz
Haluk levent de öyle, te bizim yazligin oldugu eriklide yikik dökük baraka gibi bi barda sahneye cikardi, ben cocuktum o zamanlari hatirliyorum da |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
Ahhh,ahhhhh...hey gidi günler, heeey 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
özendin mi simdi sen ibram a ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
valla gözlerim doldu, sosyal kampanya acak mi sana ? artik ne birikirse ha ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
buraya yükleyeydin ya gözlerimiz bayram edeydi hmm ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
anam o zaman iyikide acmmisim bir konu yahu, edin siz makaranizi, hersey serbest burada  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
keyfin keyif be abim, hele o pide + corba bide sögüs domates vs. gördüm ya resmen canim cekti simdi, ha bu arada abi ödem var sende, aman dikkat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
aaa dur nereye daha
eger 3 ay dan fazla olduysa son doktora gidisin, git simdi tekrar, genel kontrole |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
ben bosvereyim de sen bosverme bence
tam hayatin keyfini cikaracakken gidilmez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
hangi ada oldugunu da söylersen ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
Illa gel dal bana diyorsun haaa......dalam da, bakam bari bi profiline ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
Ölcem zaten biliyorum Furosemid baliyorum yaramiyor karaciger, Kalp mafiş .. İyi gozlemcisin.. ------------------------------------------------
Ohaaa, bu ne la? neyin var oulum, anlat cabuk bakem  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
 ne zengin gönüllü biriymissin sen böyle, valla asiri duygulandim 
sen zaten kucagin acik bir sekilde fosil olup gidicen gitmesine de, kadinlarin kucaga giresi varmi acaba  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
Hem de bademli, bol tereyagli 
Saka maka sagligina dikkat et, önem ver ve dr tavsiyelerini uygula  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
des yarami, des....tuz serp, aci biber sür, oy yaramin icini bi güzel,ohhhhhh 
yok iste, senelerdir buradayim daha sonuc halen koca bir sifir....bi tane geldigi yok kucaga....ühühühühühühü
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
e kasiniyon, ben napim 
yardimci olak mi napak ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kural böyle ..... |
pusuyu bul bana, yeter ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!