99 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 28.01.22, 10:35 @emine_ Nr.: 21 Antworten

Sen...
Merhaba Emine hanım. Eleştirileriniz haklısınız. bu bir kaç kişi yeminli İslam düşmanı yani iblisin müridi bunlar ben onların anlıyacağı dilden hitab ediyorum. Yani onların zihinsel beslenmelerini ön yargılarını iyi biliyorum. neden bana yazıyorlar neden sürekli iftira atıp tahrik ediyorlar çünkü böyle kendilerini tatmin ediyorlar. bir laf vardır şeytan azapta gerek diye ben eminim ben onlara yazınca her tarafları kaşınıyor azap cekmekten mutlu oluyorlar bırakalım kendi fasıt dairelerinde iblise müridliğe devam etsinler.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 28.01.22, 10:42 @nemesis Nr.: 22 Antworten

Sen...
Senin benim şiir yazdığım kişi hakkında fikir beyan etmekten men ederim sen onun sokağa attığı izmarit bile değilsin. Kopyalayıp yazı paylaşma adam olmak istiyorsan tavsiye ettiğim kitabı oku sonra gel tartışalım. en hafif tabiriyle ahmaklaşıyorsun sergilediğin tavırla.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 28.01.22, 10:58 @eses43 Nr.: 23 Antworten

Sen...
Merhaba eses ,,  Islam dini hos görü dinidir,, Yüce Peygamberimiz Hz Muhammet Mustafa  bile  amcasi ebu cehile hakkaretle hitap etmemis iken  ümmmetlerine yakismaz....

Müslüman basta  güzel  ,,temiz,, hossgörülü olmaliki örnek olsun....

Dogruyu  güzel söylemek  yakisir aksi uslüp Müslümanin farkini göstermez maalesef...

Kötü söz sahibinindir  sözünü unutmamaliyiz....

Güzel bir  dörtlükle duygularinizi yazmissiniz lakin kiskirtmaya gelmeniz inancimiza yakismiyor bence...

Özünüzde iyi insan oldugunuzu  düsünüyorum,, yillardir  zaman zaman    güzel saygin sohbetimize istinaden  sakin olmanizi tavsiye  ediyorum... 

Unutmayalim kimin ne oldugunu  biz bilemeyiz,,, kisiyi  Önce  yaradan Rabbimiz  sonrada kisi kendini bilir...

Iyi yada kötü olmak kisinin kendi  tercihidir,, benim anlayaamadigim iyiye  iyi,, kötüye kötü olanlarin ne oldugudur

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 28.01.22, 15:33 @emine_ Nr.: 24 Antworten

Sen...
Evet, Emine hanım yazınızın tamamına katılıyorum. Malesef tahriklerin etkisinde kalabiliyoruz. Söz konusu kişiler saygısızca konuya gelip saldırıda bulundular. neyse aslında bu durumu özetliyen güzel bir hadis var. ( Ahmakları görünce yolunuzu değiştiriniz) doğru olan bu hadisi gerektiğinde uygulamak.
Selamlar

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 28.01.22, 17:25 @eses43 Nr.: 25 Antworten

Sen...
Tesekkür ederim anlayisiniz icin...

yerinde  Söz gümüs  ise  Sükut altindir demis  atalarimiz....

-----
0

Beitrag gepostet am 29.01.22, 09:44 @eses43 Nr.: 26 Antworten

Sen...

Sen...
Vekaleten senimi gönderdi fackenin artığı
-----------------------------------------------------

Pusunun attigi ilk yoruma senin hakaret icerikli yorumun, adimi andigin yorumun masumcuk    

Burada enayi cok olabilir, bu oynadigin masum rolüne kanan ama herkes enayi degil burada masumcuk  

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 29.01.22, 10:10 @facelook Nr.: 27 Antworten

Sen...
Bütün kucaklama işlerinin faili birbirimizi iyi tanıyoruz. Mahallenin köküne kibrit suyu sıktınız. Bii dörtlük yazdım balıklama daldınız. Bari mantığınızı kullanıp tadını çıkarın. Hepiniz aynı çanağa çiş yapıyorsunuz  bunu sağır sultan bile biliyor. Hadi git pusumudur, pusurukmudur onu kucakla.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 29.01.22, 11:56 @facelook Nr.: 28 Antworten

Sen...
gel bir kucaklayim seni yavrumm
0

Beitrag gepostet am 29.01.22, 12:25 @emine_ Nr.: 29 Antworten

Sen...
simdi emine hanim biz bu kisiye neden dini degerleri hakaret etmez dedik,,sürekli dini degerlerin arkasina siginip,bizi degisik lakaplarla suclamasindan dolayi,ama yanlis yapiyor,o dini degerlerin arkasina siginiyorsan bu sekilde bir dil kullanamassin.

aslinda algida yanlislik var,kimse dini degerlerinden veya örf adetinden dolayi kimliginden irkindan dolayi davranis karakterini belirlemez,bunu insani vicdani degerleri belirler,,neden sürekli bu zatt tezata düsüyor neden insani degerleri malesef düsük hatta yerlerde sürünüyor,bir seyleri savunmak istiyor bunu uygun sekilde yapmaya karakteri elvermiyor..ilk zorlukta tahrikte diyelim agzini bozuyor

bizim burda kimseyle sahsi alip veremedigimiz yok,acilan konulara göre yorum yapiyoruz,forum konusunda karsit görüslere karsit fikirlere acik olacaksin,kabullenmek zourunda degilsin,AMMA bir kurall vardir,hakaret küfür yapmiyacaksin,,bu zatt her konuda hakaret küfür ediyor,,bunu kimse savunmmasin burda ..

0

Beitrag gepostet am 30.01.22, 00:11 @pusu_vadi Nr.: 30 Antworten

Sen...
Evet pusu  bey  kimsenin  kimseye  düsüncelerinden,, tarafindan dolayi hakaret  hakki verilmez lakin bunu burada  sadece eses yapmiyor...

Ben burada yeni degilim,, kimin ne oldugunu cok iyi görebilecek kadar ortami taniyorum....

Kusura bakmayin esesden cok farkli oldugunzu  sanmayin,, sadece tarziniz farkli .... 

Dilerim  herkes  empati kurabilsinki  belki ozaman düzelir ortam...

fikirler,,  düsünceler saygi cercevesinde elestirilebilinen bir  forum olussun....

-----
0

Beitrag gepostet am 30.01.22, 12:29 @pusu_vadi Nr.: 31 Antworten

Sen...
kucakla beni yavriiii...göbek deliklerimiz birbirine degsin yavriii   
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 30.01.22, 12:31 @facelook Nr.: 32 Antworten

Sen...
heyt be aradigim fantazi iste bu,,
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Sen...