147 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
4
5
Beitrag gepostet am 05.12.21, 12:32
@marian
Nr.: 61
Antworten
-solyanim
evlilik teklifi
selam marian
evlenme teklif aldigin beyefendi ile mutlu olduguna sevindim
siz de bulsaniza birini diyorsun ,belkimde arkadaslarinda birileri vardir saniyorum,nitekim dünya tb dekilerden ibaret degil.
konuya katilanlar icin,fentezi kurmak ,senaryo yazmayi anladimda,burada kimse size karsi belalti vurma,seviyesizlik,karektersizlik yaptigini göremedim,kesgem bu üc kelimeyi biraz daha yumsak yazabilirdin.(yazilanlarda benim acimdan herhangi bir sorun yok ama herkes ben degil
)
nitekim yasli basli insanlariz zaten foruma katilan 5-6 erkek var,hepside seni benimsedikleri icin sana nazlarinin gectigini sandiklari icin senin konularina yaziyorlar,
iyi pazarlar saygilar
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 13:05
@marian
Nr.: 62
Antworten
vedia
evlilik teklifi
Hissen dogru insan oldugunu bilseydiniz hic panikleyip etekleriniz tutusmdan evet derdiniz.
Demekki emin degilsin karsinizdan yada kendinizden.
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 13:44
@-solyanim
Nr.: 63
Antworten
marian
evlilik teklifi
Yoooo yanlis anladin sevgili forumdasim, o bel alti vs diye kast ettigim olay catlak $anzel le alakali idi, birisi o cinlinin adini bu benim forum konusunda anmis da, ben de dedim ki kiyaslanacaksam tirnagim kadar kisilige sahip olan la kiyas mümkün dedim ve sizleri de düsünerek kendinize sayginiz var ise sakin bu tarz "kadinlara" bulasmayin, ama olur ha seviyesizlikten hoslaniyor olabilirsiniz orasi sizin bileceniz bisey ille de bel alti cilki cikmis konusmalari seviyorsaniz buyrun takilin o halde ama ötede takilin
Demistim
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 13:46
@vedia
Nr.: 64
Antworten
marian
evlilik teklifi
Degilim evet, sebebini de sonra yazicam
Cep telinden yazamiyorum rahat rahat
Evde Laptop dan yazicam
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 13:52
@marian
Nr.: 65
Antworten
vedia
evlilik teklifi
Sorun degil
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 13:57
@marian
Nr.: 66
Antworten
-solyanim
evlilik teklifi
mariancum
o kelimeleri bizim icin yazmadigina memnun oldum sendende bunu beklerdim zaten.tsk ederim
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 14:02
@gollum
Nr.: 67
Antworten
-solyanim
evlilik teklifi
sen bodrumda isen bende marmaris yakinlarindayim görüselim gurban bana bir döner ismarlarsin artik bende sana cekirdek söylerim citlatirsin
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 15:52
@vedia
Nr.: 68
Antworten
marian
evlilik teklifi
tam emin degilim, tahmin ediyorum bazi seyleri, simdiye kadar 2-3 dikkatimi ceken seyler var, emin olmam icin direk ona sormam gerekir
ama verecegi cevaba henüz hazir degilim, cünkü o cevap bu cevap olacaktir muhtemelen diye düsünüyorum
yemis icmis gezmis görmüs, yasamis etmis, hatunlarla da fazlasiyla tecrübe edinmis ve tam istedigim kivama gelmis
vicdanli, kendinden emin, sevmeye ve sevilmeye hazir
adam yakisikli, bana göre yakisikli, boyu posu hersey okey
temiz, bakimli
hickimse ile ne derdi ne tasasi var
öyle tek tabanca takilip duruyor bir kac yildir
her acidan uyumlu bir beraberlik onun tek istedigi, ayni benim gibi
biraz dedigim dedik gibi bazen ama, du bakalim, belki onun da ögrenecegi seyler vardir hayata dair sanirim
fakat beni tedirgin eden mesele su:
bir insanin hem vicdanli, hem merhametli, hem mantikli olup, hem de malum tayfaya sempati duymasini korkunc buluyorum
bu nasil bir celiskidir diyorum
ama henüz tam belli degil
dedigim gibi daha soramadim, yani bunu sormak bile bana ters gelmekte ayrica
inanamiyorum bu devirdeki durumlara, hayatimiza bile müdahale edilebiliyor bu sebepler
igrenc degil mi sizce de ?
ama daha önemli konular var hayatta
mesela insta da gezinirken bir reklam cikti karsima, bagis toplama reklami sos kinderdorf dan
ufacik bir cocuk, cömelmis, iki minnacik kolunu kendine dolamis, kafasini da kollarinin icine almis, bir evin duvarinin dibinde öylece duruyor, baslik ise: ihmal edilen cocuklar. Sevgiye muhtac, o kücücük bedeniyle bu koskoca dünyada neden baska cocuklar gibi mutlu ve sicacik bir evde anne ve babasiyla birlikte olamadigini bilmeyen, tek basina kahrolasi bir mücadeye terk edilmis bir cocuk.
bunlari görünce de, insan birdenbire irkiliyor, dert ettigim seyin icine edesim geliyor ve ne kadar bos beles seylere vakit harcadigimi
ben bu sos kinderdorfu bir arastiracagim, hafta sonlari gönüllü yardimci olabilirim her konuda mesela, aranizda var mi bu konulara hakim olan ?
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 17:09
@marian
Nr.: 69
Antworten
vedia
evlilik teklifi
Siz kendi hislerinden emin görünmeninizin sebepleri bence bir degilki, capkinlik yapmis birini kabul etmek istemeniz icin izin istiyor gibi anlatiyorsunuz. Demek istediginiz galiba yeterince zevki sevasini sürmüs durulmus umudunuz, ama emin olamiyorsunuz tam.
Haksizda sayilmassiniz!
Öteki konuyada gelince: evet cok haklisiniz, hepimiz biraz olsun duyarli olmamiz lazim cocuklara sira gelince. Güzel bir baslangic tebrik ederim.
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 18:16
@vedia
Nr.: 70
Antworten
marian
evlilik teklifi
yoo, iyiki yapmis, bir erkegin mümkün mertebe olabildigince kadinlarla tecrübe edinmis olmasi benim acimdan neden sakincali bulunsun ki ? onun hayatindan giden tüm kadinlarin onun hayatina dair mutlaka ders edinebildigi bir iz birakmis olmasidir
seni anliyorum ama senin baktigin acidan bakmiyorum olaya sanirim vedia
ben herkesin hayatinda ciddi adimlar atmadan ve kararlar almadan tecrübe edinmesinden yanayim
olmasi gereken bu bence
körü körüne sirf birilerinin abuk subuk adetler ve bakis acilari sebebiyle evlenen evlendirilen gencecik insanlarin hayatlarini görüyoruz, sonra pat cocuk ya da cocuklar doguruluyor, ardindan "evlilik" adi altinda rahat rahat sex yapabilmenin heyecani kayboluyor tabi, sonra gelsin catirdamalar krizler, birde sasiriyorsunuz neden bu kadar cabuk bitiyor evlilikler diye
niye bitecek, cünkü birbirlerinin tanimadan etmeden, aceleye getirdikleri icin herseyi, salin bir gencleri, yasasinlar hayatlarini rahat rahat, egriyi dogruyu yasasinlar, anlasinlar ne isteyip istemediklerini böylelikle, cünkü o hayat onlarin hayati, hic kimse hükmedemez onlara nasil yasayacaklarini
bir kere bu gencler evlilikde kriz ciktiginda bir insanla nasil konusulur, nasil davranilir bilmedikleri icin direk savas ilan edilip siddet kavga facialar oluyor
evlilik bakiiiin ben ne kadar bakireyiiiiim demek icin bir ispat arenasi, cok fazla cok baska bir olaydir benim gözümde
ve beni tedirgin eden olayin bambaska bir konu oldugunu aciklikla yazmistim oysa ki
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 18:29
@remi-
Nr.: 71
Antworten
marian
evlilik teklifi
belki de dedigindendir
vermim mi bir sans kendime ve ona da ?
insanlar degizmez mi ki hic ?
ben cok degistim mesela, 18 yasinda evlenmek zorundaymisim gibi baski altinda evlendim, asik olmamiza ragmen bizim icin cok erkendi evlilik, hem bizimkiler etrafda laf söz olur diye kalktilar yasaklar uygulamaya, hem onun tarafi zaten ikimiz de türk olmamiza ragmen asiri medeniyet farkliligi vardi ben edirneli o mardinli, büyükler karar verdi, biz boyun egdik ve sonrasi malum
18 yasinda insan böyle bir sorumlulugu tasiyamaz, en erken 30 yasinda evliligi düsünmeye baslasin herkes bence
bu kadar dram yeterli bence
tek tabancalik da bir yere kadar degil mi, hic bir insan tek basina yasamaya uygun degildir, dogasina aykiri degil mi ne derler "Menschen sind Herdentiere"
tek tabancalik yasadigi zaman icindekenki sevgi birikiminin patlamasina belki ben sebep olmak istiyorumdur, bana denk gelsin istiyorumdur, düsünsene o girdabi, sen icindesin etrafin ask ve sevgi baska hic bir sey yok, gittigi yere kadar iste
suc mu bunu istemek
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 18:31
@marian
Nr.: 72
Antworten
marian
evlilik teklifi
evlilik bakiiiin ben ne kadar bakireyiiiiim demek icin bir ispat arenasi DEGIL
olacakti
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 18:36
@marian
Nr.: 73
Antworten
marian
evlilik teklifi
bu sarki iyi gider simdi
2.42 dakikasinda ki bagiran benim
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 19:32
@marian
Nr.: 74
Antworten
vedia
evlilik teklifi
Aslinda ayni seyi diyoruz mariam
Bende tecrübeli olmasindan yanayim, hayat olsun kadinlar olsun olgun olmasinda yardimci olur.
Ama birde bazi erkeklerin karakteri capkinliga müsait oluyor, ya öyle biriylen hayatini birlestirmeye kalkisacagin gizli korku sebep olamazmi?
Öylede degilse bir sorun yoktur, okadar övdügünüz adami evlenin gitsin kacirmayin.
Siz istemesseniz baskasi kesin pusuda bekliyordur kapmaya.
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 19:44
@vedia
Nr.: 75
Antworten
marian
evlilik teklifi
yoo, insan bunu niye kendine yapsin ki ?
bu yüzden onun da beni iyice tanimasi ve karar vermesi lazim
cünkü benim icin sadakat önemli
benim önemsedigim meseleyi hafife alan bir insan benimle olmamali diye düsünüyorum, cünkü bu saygisizliga girer, saygisizlik da benim kirmizi cizgimdir
deger verdigim bir kisi kalkip bana saygisizlik yapacak beni üzecek ve bende buna müsamaa gösterecegim - mümkün degil
ikinci bir sans filan da hikaye, asla olmaz
giderim ardima bakmadan
bu kadar basit
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 19:48
@marian
Nr.: 76
Antworten
vedia
evlilik teklifi
Tebrikler istedigini iyi bilen birisin vede ruh ekizini bulmus gibisin, hic durma ne gerekiyorsa yap derim
Mutluklar simdiden
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 19:50
@marian
Nr.: 77
Antworten
marian
evlilik teklifi
birde laf aramizda vedia, adam gelmis 50 yasina
ergenler gibi kadin pesinde kosmak da neyini nesi yahu
insan kendine de saygilir olur, yakistiramaz abazanlar gibi bu tarzlari
birde tabi hasta ruhlu kadinlar var özellikle ciftlere taktimi takiyorlar
bu ciftler de üstelik görsel olarak dikkat cekiyorsa birde
ille de giderlerini test etmek icin, adamin gözünün icine icine bakmalar
ortalikta tavus kusu gibi kiritmalar felan
benim bile dikkatimi cekiyor bakiyor ve gülüyorum biyik altindan
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 19:51
@marian
Nr.: 78
Antworten
kuzeykoray
evlilik teklifi
şimdiden mutluluklar ardığı bulmuş gibisin
0
Beitrag gepostet am 05.12.21, 19:54
@marian
Nr.: 79
Antworten
vedia
evlilik teklifi
Iyi gözlemlemissin
Belliki seninki sade eli ayagi düzgün degil, yakisikli birde karizmatik, öylesini bulmak zor oldugu icin yaparlar.
0
Beitrag gepostet am 08.12.21, 21:02
@gollum
Nr.: 80
Antworten
-solyanim
evlilik teklifi
halen bodrumdamisin?
hahaha
0
1
2
3
4
5
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!