vinted diye bir sayfa var, kiyafet, dekorasyon vs. satilan online bir platform, anlatmistim size baska bir forum basligi altinda
simdi bu vintedin bir de forumu varmis, herkes her konudan bir baslik acabilir, tartisabilir kismi, bben henüz yeni kesfettim, öyle bakinirken, bir kadinin/annenin caresizlik icindeki cigligini okudum
19 yil evvlilikten sonra adam basip gitmis, asik olmus baska 2 cocuklu bir kadina askina sictigim, hayir o degil de bu tip hanzolarla beraberlik yasayan ikinci kadinlari da aklim almiyor ya, yaw sen ne vicdansiz boksun hem de annesin, hic mi icin sizlamaz beraber oldugun "ask" yasadigin hanzo nnun coluguna cocuguna ki sorumsuzlugunu orospu, neyse
bu kadincaz da kalakalmis öylece, tabi mecburen tek basina gögüs germesi gerek basina gelecek bir sürü prosedürün, adam nafaka vermiyormus, param yok diye, cocuklarini da defolup gittiginden beri görmeye bile tenezzül etmemis, e tabi bir yandan ask yasarken öteki kariyla kim takar cocugun icininn yanmasini, offf yasiyor gibiyim su an bu trajediyi
öyle caresiz kalmis ki kadin neyi nasil yapacagini sasirmis halde, cok hassas bir nokta bu, gücünün farkinda olmayan ne yapar ? delilik, yani intihara bile sürükler bu tip seyler insani, ve buna sebep olan sahis da yillarca ayni yastiga bas koydugunuz, cocuklarinizin babasi olan sahis, bu cok travmatik bir durum bence, neyse iste
arada bir gelir bana bilmem sizde de oluyor mu, ama sanirim herkes de bu böyle,
flashback lerden bahsediyorum, bir sey oluyor mesela ve siz etkisi altinda kaliyorsunuz, kendi hayatinizla tekrar dan yüzlesmesine sebep oluyor, ve bende benzer seylere maruz kaldigim icin yazmaya karar vverdim bu tatsiz konuda
gelelim isin asil yazmak istedigim konuya baglama kismina:
simdi birinle tanisiyorum mesela, merak edip soruyor sahis "ne zamandan beri single sin, en son iliskin ne zamandi" falan fisman diye
e tabi hakli, ne de olsa en temel soru(n)lar bunlar
ben de yalan söyleyemedigim icin biraz yuvarlak bir cevap veririm, sonucta bu benim özelimdir, ne yani ? ölücen mi bunu su an sormamis olsan, e iyi bari sen yorulma ben direk alnima yazayim madem "su tarihten beri yalnizim, o zaman dan beri bir kisi ile cinsel münasebette olmadim" diye
cünkü bu sorunun altinda nedense asil amacin -bu hatun acaba yanip tutusuyor mu, keske bana denk gelse aga- diye düsünen amsalak lar var, bu bir gercek
adam ne diye isin agir kisminla ilgilensin dimi, adamin en büyük sorunu cünkü uckur kismi
Mesela ben tanisir tanismaz hic sormam bu sorulari, bana ne zamandan beri yalniz oldugu ya da en son beraberligi ne zaman bittigi, bence zaten yeni tanismisken bu tup sorular sorulmaz, kisi zaman akisi icinde kendiliginden anlatir o baska, haa bu arada gecmis bitmis bir iliskiden ya da ayrildigi kisiden bahsetmis olmasi ve hatta hararetli hararetli bahsetmis olmasi da ayri bir komedi, valla hic durmayin, wc ye gidiyorum diye toz olun bence

)
cünkü exini unutamamistir, icinde ona karsi hala duygular barindirmaktadir, intikam duygusu hele ki en düsündürücüsüdür (7 tane ü var

aferin bana ya, bunu basarabilen cok insan yoktur herhalde hahahaaa) ayiptir saygisizliktir, yapmayin bunu
bakin o anda bile duyarliyimdir, karsimdaki kirilimasin diye wc ye gitme bahanesi uygulanmasi gayet de mümkündir diye düsünüyorum.
buraya kadar okuduysaniz, simdi teknik kismina gececegim, yok aklinizdakileri silin anlatacagim sey tam olarak su
siz nerde yasiyorsunuz bilmem ama, benim etrafimda 50 bosanmis kisi var ise, bunlarin arasinda 1 maximum 2 si dogru düzgün bir partner bulup iliski yasiyor olmasidir, yani disardan bakildiginda, bu benim kisisel tespitlerim
onun disinda bastirilmis cinselliginden ötürü bir acik doldurma telasinda olan sayisizca kisi var tabi, olsunlar, bana ne, herkesin kendi hayati
ama olmayanlarda var, ve bunlar anormal insanlar degilller, kendimden biliyorum diyelim

hic de kolay degil, evliligin bitisinden itibaren tekrar hayatina dogru düzgün yön verebilmek, neden ? cünkü belinizi büken bir sürü kriter var öncelikli olan, sayayim isterseniz ? tamam sayiyorum
- barinacak baska bir ev, tekrar yeni bir ev bulmak hic de kolay degil, hem maddi acidan sizi zorlamayak hem güvenilir bir mevkide hem de icinde mutlu oturacaginiz bir ev bulmak müthis zor, gündemimize bakarsak kiralar da ucmus vaziyette
- cocuklariniz varsa, onlarin tarumar olmus psikolojilerine korumakla yükümlüsünüz, "baba" olacak kisi "askini" yasamakla mesgül cünkü. kaldi ki kendiniz de tükenmis bir halde iseniz, toparlanmak zaman ister, sabirli olmak zorundasiniz
- eger calisan biri iseniz, islerinizi bu bitik ruh haliniz olumsuz yönde etkileyebilir, dikkat edilmeli, bu cok yorucu birsey. is arkadaslarinin gözünden kacmaz sizin yasadiklariniz davranislarrinizv, konusmaniza, bakisiniza yansiyabilir, kamufle edemezsiniz hayatinizin darmaduman oldugunu, herkese de böyleyken böyle diye anlatmak da inanilmaz yorucu, anlatsan bir türlü anlatmasan bir türlü, yani isyerinizdeki performansiniz düser, patron da bir yere kadar anlayis gösterir, malum herkes bütcesini koruma derdinde.
- ayrildiginiz kisi psikopatlik yapiyorsa, yani psikolojik siddet hala devam ediyor olabilir mesela cocuklara nafaka ödemiyordur örnegin, sirf siz zor durumda kalin diye, ve siz devlet dairelerini asindirmak zorunda kaliirsiniz maddi geciminizi saglayabilmek icin, cünkü bu temel bir ihtiyacdir, devlet destegi alabilmek de bir sürectir, onca prosedürle basetmek zorunda kalabilirsiniz cünkü
ve daha nelerr neler, bu saydiklarim olayin bir kismi, eksik olabilir, bir sürü mücadele edilmesi gereken seyler vvardir eminim, ama bunlar bile bir insanin belini bükecek sebeplerdir hayata direnme konusunda
ve yillar geciyordur bu mücadele icerisindekyen siz, bir zaman sonra da bakiyorsunuz ki aslinda tek yasam sekli bu olmasa gerek diye bir aydinlanma icerisindesinizdir
- yardim isterken bile utana sikila bunu talep etmek, sonra basinizin caresine kendiniz bakmak
- herseyin üstesinden tek basina gelebilmis olmak
- her sorunu aslinda halledebilmis olmak
- bu müthis sorumluluklar sebebiyle haslana haslana zafere kosmus olmak
- hic birsey sizi yikabiliyor olamamasi
- ve en sonunda da sen neden hala yalnizsin diye bir soru karsisinda bunun cevabini verebilmek, nedir o ?
bu arada hep sen neden yalnizsin, cok da hos ve güzel bir kadinsin, hayatinda birisinin olmamasi ne tuhaf diyenler bunu okusun özelllikle
simdi gelelim bu soru karsisinda vermeniz gereken tepkiye
1. üsenmeden bir bir anlatirsiniz (bu benim tasvip ettigim secenek degil)
2. atip tutarsiniz (bu hic degil)
3. hic bir gerekce sunmazsiniz, gecersiniz (en dogrusu bu bence)