92 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.11.21, 12:46 Nr.: 1 Antworten

cimdirikleyen kedi bey
size biraz kedi kolonimden bahsedecegim, ister dinleyin ister kulaklarinizi kapatin  ama o kadar büyük ask yasiyorum ki onlarla paylasmazsam olmaz

simdi ben anlatmistim sanirim, kari koca kedilerim var diye, tabi bunlarin cocuklari oluverdi

her biri ayri bir karakter allaaammm 

bana sorsaniz hangisi senin favorin diye, o mu bu mu diye iki saat düsünürüm sonra hepsicigi derdim, ayiramiyorum hic birini digerinden

bu yüzden de kiyamadim sahiplendiremedim ya

simdi benim kalbimi eritmeyi beceren $erbet bey den bahsedeyim
aslinda adini "at" da koyabilirdim ya da "digidik" valla basbayagi at gibi hoplaya hoplaya gidiyor, almanca da galopp diyebiliriz buna, sanki önünde 2 km yol var, la oglum surdan 2 metre öteye gidicen, kime bu havan 

neyse iste, bu $erbetimi biraz kendi halinde birakinca, genelde ben calisma masamda oturuken ya da koltuga yayilmis tv ye dalmisken, geliyor bu  yanima, tabi ben o an anliyorum bunun derdini  önce biyiklarini dokunduruyor ya koluma ya da bacagima, direk ten le temas etmeye özen gösteriyor, sonra agzinla seker kitlar gibi kitliyor beni aaaayyy ben o an varyaaa bunu alip hamur gibi yoguruyorum, bu amacina ulastigi icin hamurlamaya da ses cikarmiyor tabi 

cok seviyorum, kedisin sen ve kedi halinle sen benle iletisim mi kuruyorsun oglum yaaa 

evet serbet en relaxed olani, en cikrin miyavlayani, nazik nazik miyav der insan dimi, yok bu direk MAYAVVVV diye bögürenlerden hahahah, en son mama kabina giden, en son oyunlarda bir patimi  kaldirayim da iplik deki topu yakalayim diyeni, anlicaniz biraz spätzünder kendisi 

gelelim bülbül sesli kedim "Kirli" Beye , öyle güzel ses tonu varki anlatamam, böyle icli icli, kedilerin ibrahim tatlises nagmesi yapani olur mu hic demeyin, valla var, yapiyor nagme, kulaklarimla yalan mi ssöyleyecek )
kendisi panik ataktir da biraz, ne zaman dayanamayip kucagima almak istesem korkudan tirnaklari nereye denk gelirse artik takiyor,  sanirim bu kari beni allah muhafaza düsürür müsürür diyordur kendi kendine de ondandir 
bugün de hangi ara balkona cikmis bilmiyorum ama "akilsiz basi tas yarar" dememisler bosuna, götü basi donmus tabi, tesadüfen gördüm göz göze geldik ben koltukta yayilip magazin programi izlerkene bakisim balkonun kapisina gitti, öyle gördüm allahtan,
saydira saydira girdi bu iceri, fisek gibi anasinin yanina dogru kostu, anasi da hissetti herhalde, yari yolda o da buna kostu, garibim oglunu özlemis dedim ama schrrraaak diye patlatti bir tane, kesin senin ne isin var balkonda bu havada diye dövdü kalpsiz, sonra döndü kicini gitti, yaw insan oglusunu sarip sarmalar dimi bosuna kalpsiz demiyorum ona,  zaten emzirmeyi kestikten sonra, bunlari ben tanimiyorum kim bunlar havasinda hanfendi hazretleri
ama garibim ya genelde kendi dünyasindadir, zararsiz sessiz. cok güzel bir yüzü var, hele stupsnase sina bayiliyorum ben annemizin

gelelim "citir" imiza, valla ismi gibidir kendisi, serbet beyin yarisi kadar, ayni gün ayni anadan dogdular ama bir dana gibi biri miniminnak ama az anasinin gözü degil, bu varya hic ac kalmaz, dayak yemez atar, isini bilir yani anlayacaginiz 

pek miyavlamaz, ama kucagima alinca hep itiraz eder kapi gicirdamasi gibi miyavlar azicik, ama napim

bana o kadar alisiklar ki, ben nerde olursam onlar da yakinlarimda biryerlerdeler, ben isteyken napiyorlar acaba, ama yatagima ne zaman bas koysam pat diye hepsi etrrafimda bitiveriyor, sabaha kadar harrrrhurrrrharrrrhurrrr diye pirpirlamalarinla bir güzel uyku cekiyoz ekipcek

kedi tv deki naklen yayin simdilik bu kadar sevgili seyirciler 

2

Beitrag gepostet am 03.11.21, 18:40 @marian Nr.: 2 Antworten

cimdirikleyen kedi bey
Cimdiriklemeye sincik minciköama diyolar��tirnaklari bicakdan daha kesgin oldugu icim benim kedilerle pek aram yok��
1

Beitrag gepostet am 04.11.21, 05:51 @_ayaz Nr.: 3 Antworten

cimdirikleyen kedi bey
evet dogru, annemiz de 3-4 ay sonra emzirmedi, gerci bu tayfa hala firsat kolluyor emmeye arada ama, anne o masum anne terminatör kesiliyor bu sefer

haklisin,kisirlastirmam gerek, kirli antreman yapiyor arada, enseden kapiyor citiri, sirtina oturuyor, bu kadar yani, ciftlesme olayi olmuyor henüz, mümkün mertebe olmasin da tabi, bu civarda 18 tane veteriner var, ya tatil dolayisiyla kapalilar ya da programlari dolu randevu sistemi biraz problemli, e tabi benden de kaynaklaniyor, nasil sahiplendiremediysem bunlari ayrilmayi göze alamadigim gibi, kestirip bictirmeye de kiyamiyorum bir yandan

ama mecburen yaptiracagiz

serafettin gil e gelince, yaw bunu niye yapiyorsun, ille de gercekleri göze sokmak zorunda olup, eriyen kalbimi dondurcan mi

yok valla, benim serbetim cok duygusaldir, serafettin amcasi olsa kesin bayramlarda filan el öpmeye giderdi  

0

Beitrag gepostet am 04.11.21, 05:52 @-solyanim Nr.: 4 Antworten

cimdirikleyen kedi bey
ohhh iyi olmus, kediler de kime had bildirceklerini biliyorlar demek ki 
0

Beitrag gepostet am 04.11.21, 05:56 @marian Nr.: 5 Antworten

cimdirikleyen kedi bey
ha sahi kirli ye niye kirli adini koydum söylim

cünkü capakli, burnunda da sümük var hep, ama öyle jöle gibi degil, kuru, napim simdi yavrumu burnu tikali mmi birakim ? temizliyorum hergün capagini sümügünü, serbet ama mis gibi, ne capak ne sümük, dogustan beri öyleydi kuzum tertemiz, rengi de zaten seftali vanilya 
citir de eh iste, bir de kiz olucak, kafasina göre kisisel temizligine önem veriyor, herhalde nasil olsa rakibim yok, bunlar bana mecbur falan diyordur 
0

Beitrag gepostet am 04.11.21, 20:02 @marian Nr.: 6 Antworten

cimdirikleyen kedi bey
haha aynen cocukkene cok kedi döverdim onlarinda cani yaninca o kesgin tirnaklariyla beni iyice tirnaklarlardi , bu arada kedisever hayvansever olduguna sevindim
0

Beitrag gepostet am 05.11.21, 05:04 @-solyanim Nr.: 7 Antworten

cimdirikleyen kedi bey
kedi mi döverdin ? ne yasadin bu nasil kafa dir
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

cimdirikleyen kedi bey