size biraz kedi kolonimden bahsedecegim, ister dinleyin ister kulaklarinizi kapatin

ama o kadar büyük ask yasiyorum ki onlarla paylasmazsam olmaz
simdi ben anlatmistim sanirim, kari koca kedilerim var diye, tabi bunlarin cocuklari oluverdi
her biri ayri bir karakter allaaammm

bana sorsaniz hangisi senin favorin diye, o mu bu mu diye iki saat düsünürüm sonra hepsicigi derdim, ayiramiyorum hic birini digerinden
bu yüzden de kiyamadim sahiplendiremedim ya
simdi benim kalbimi eritmeyi beceren $erbet bey den bahsedeyim
aslinda adini "at" da koyabilirdim ya da "digidik" valla basbayagi at gibi hoplaya hoplaya gidiyor, almanca da galopp diyebiliriz buna, sanki önünde 2 km yol var, la oglum surdan 2 metre öteye gidicen, kime bu havan

neyse iste, bu $erbetimi biraz kendi halinde birakinca, genelde ben calisma masamda oturuken ya da koltuga yayilmis tv ye dalmisken, geliyor bu yanima, tabi ben o an anliyorum bunun derdini

önce biyiklarini dokunduruyor ya koluma ya da bacagima, direk ten le temas etmeye özen gösteriyor, sonra agzinla seker kitlar gibi kitliyor beni aaaayyy ben o an varyaaa bunu alip hamur gibi yoguruyorum, bu amacina ulastigi icin hamurlamaya da ses cikarmiyor tabi

cok seviyorum, kedisin sen ve kedi halinle sen benle iletisim mi kuruyorsun oglum yaaa
evet serbet en relaxed olani, en cikrin miyavlayani, nazik nazik miyav der insan dimi, yok bu direk MAYAVVVV diye bögürenlerden hahahah, en son mama kabina giden, en son oyunlarda bir patimi kaldirayim da iplik deki topu yakalayim diyeni, anlicaniz biraz spätzünder kendisi

gelelim bülbül sesli kedim "Kirli" Beye

, öyle güzel ses tonu varki anlatamam, böyle icli icli, kedilerin ibrahim tatlises nagmesi yapani olur mu hic demeyin, valla var, yapiyor nagme, kulaklarimla yalan mi ssöyleyecek

)
kendisi panik ataktir da biraz, ne zaman dayanamayip kucagima almak istesem korkudan tirnaklari nereye denk gelirse artik takiyor, sanirim bu kari beni allah muhafaza düsürür müsürür diyordur kendi kendine de ondandir

bugün de hangi ara balkona cikmis bilmiyorum ama "akilsiz basi tas yarar" dememisler bosuna, götü basi donmus tabi, tesadüfen gördüm göz göze geldik ben koltukta yayilip magazin programi izlerkene bakisim balkonun kapisina gitti, öyle gördüm allahtan,
saydira saydira girdi bu iceri, fisek gibi anasinin yanina dogru kostu, anasi da hissetti herhalde, yari yolda o da buna kostu, garibim oglunu özlemis dedim ama schrrraaak diye patlatti bir tane, kesin senin ne isin var balkonda bu havada diye dövdü kalpsiz, sonra döndü kicini gitti, yaw insan oglusunu sarip sarmalar dimi bosuna kalpsiz demiyorum ona, zaten emzirmeyi kestikten sonra, bunlari ben tanimiyorum kim bunlar havasinda hanfendi hazretleri
ama garibim ya genelde kendi dünyasindadir, zararsiz sessiz. cok güzel bir yüzü var, hele stupsnase sina bayiliyorum ben annemizin

gelelim "citir" imiza, valla ismi gibidir kendisi, serbet beyin yarisi kadar, ayni gün ayni anadan dogdular ama bir dana gibi biri miniminnak ama az anasinin gözü degil, bu varya hic ac kalmaz, dayak yemez atar, isini bilir yani anlayacaginiz

pek miyavlamaz, ama kucagima alinca hep itiraz eder kapi gicirdamasi gibi miyavlar azicik, ama napim
bana o kadar alisiklar ki, ben nerde olursam onlar da yakinlarimda biryerlerdeler, ben isteyken napiyorlar acaba, ama yatagima ne zaman bas koysam pat diye hepsi etrrafimda bitiveriyor, sabaha kadar harrrrhurrrrharrrrhurrrr diye pirpirlamalarinla bir güzel uyku cekiyoz ekipcek
kedi tv deki naklen yayin simdilik bu kadar sevgili seyirciler