|
|
|
Block |
aha
buyrun burdan yakin, hic vakit kaybetmeden birde 
cicileri, 15.08, 03:29:51 Beschwerde | Löschen slm nasilsiniz sohbet edip tanisalimmi ne dersiniz aylin ve mustafa biz
evet edelim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
Walla ne diyeyim.kiblesini kayip eden buraya daliyor.rast gelle herkese yaziyorlar..bunlarin coguda hastahaneden kacmis..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
kusura bakmayında bu ne edep ve hayã yakışmıyor ikinizinde ağzı bozuk sohbet etmeyi bile beceremiyorsunuz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
wow hört sich super an, denemem lazim
bende bugün yagsiz sekersiz elmali badem cipsli tepsi kek i yaptim offf mis gibi koktu dört duvar, pazar günü kek günüm ilan etmistim zamaninda kendime
uzun zaman sonra bir demlik cay da demledim, allahim nasil güzel oldu anlatamam, misss |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
iyi bizede gönderirsin artik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
e tabi, komsu hakki var ne de olsa, ya da göz hakki miydi, hamile hakki miydi neydi, ondan iste  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
12 pack, yahu sunu düz 50 yapsak 12 nedir  ))
$$$$ttttt uyan abim, git yataginda yat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
ilahi ablaciğim göz hakki erkekler hamile kalmaz biz karakuyla hakkimiza düşeni yeriz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
sen yemesende olur senin yerine ben yerim.nasil olsa eriyor sporda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
evet marian ablamiz özenerek yapmiş bende göz hakkini istedim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
hepsini yemeyelim sonra bizi sopayla kovalar kek bitince hadi ben neyse iyi kacarim topuklarimi popoma vura vura ya sen dayaği yersin bak haa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
iyi düğürüm ben.yerim senin.yerine |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
saol düğürde marian hanim sonra beni kovalamasim terlikle pastayida bitirmiş diye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
Ha birde gözden kacirdigin biri var.servet_56.top gibi bir abemizde basimizda bekliyor..aman allahim.gülecekmisin agliyacakmisin..top nuri burada siirtli yada bursali..puhaha... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
hamile degilsin ama, erkek cocuklar icin biryerler den birseyler düser demiyorlarmi, söyletme simdi  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
aaa nuri, ya ismide ne güzelmis  yok tanimam etmem, simdi bakmim da durduk yere is almayalim basimiza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
haha ilahi abla doğru söylüyorsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Block |
Basina is alamazsin senin hemcinsinden zarar gelmez....hahahaaa..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!