93 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 13.08.21, 23:59 Nr.: 1 Antworten

Block
Beni block edenler acsin kütfen yazamiyom daha sizlere
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 06:19 @karakutu Nr.: 2 Antworten

Block
Dogru söze nedenir
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 07:01 @karakutu Nr.: 3 Antworten

Block
bence erotik kelimesi cok masum kalmis

buradaki dallamalarin "erotik" takilmaya calismalari ancak TACIZ le tanimlanabilir

zaten kalkip da böyle sosyal platformda o tarzda kendini tatmin etmeye calisan ezikleri kimse ciddiye almaz

ezikler huu size diyorum "aha bach benimki yarim metre, ondansoracima söyle galdiririm böyle virajlarim anadinmi, en irkek benim blablablabla diyen kisilere adapte olan hanim arkadaslar da vardir belki bilemem, keske denk gelselerr birbirlerine de baskalini da rahatsiz etmeseler bari 

tercih onlarin tercihi sonucta, burada kuruyacaklarina bulussunlar mutlu mutlu takilsinlar manyaklar 
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 07:07 @marian Nr.: 4 Antworten

Block
ha bir de dikkatimi cekiyor arada sirada

bicak kemige dayanmis durumda olanlar, birdenbire buralara gelip, hic daha öncesinde ismini felan duymadigimiz kisiler oluyor

reysi44 kim mesela, kardesim sen kimsin ? foruma girmeyi bilen birisin, yazmisin da derdini, ama daha önce niye yoktun hic bir konu da ? acilan diger konularda fikrini paylasmazmi canim hic !

galiba yiyip icip si.... ve sican amipler de var, unutuyorum da ben bunlarin nefes aldiklarini, neyse

haa bacim only, ayni tespit senin icin de gecerli, sirf son yazdigimi üzerine alinma sen
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 15:12 @only- Nr.: 5 Antworten

Block
Okuyun yorunlarini ,bana edepdiz diyor ,ana kutsaldir felan demiyor direk anaya küfür ediyor.
Okuyun yazdiklarini ve görun ne gibi cumleler kulaniyor ,agzinin bozukluluguna bakin,bide gelmis burda benin hakimda yorum yapiyor,sen bi bayansin su kulandigin laflara bak ,sen önce krndi terbiye et  edep terbiye verecek bir bayan degilsin ,yarak lafina hopluyorsun ,yemeyinci insan böyle oluyor herhalde

Senin yorumunu burda kimsenin ilgisini cekmiyor yuru baska kapiya 
Salak kadin 
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 15:22 @only- Nr.: 6 Antworten

Block
Hadi hadi kaltakligin ustunde ,simdi bana siktir ol git serefsiz diye yaziyorsun ya ,sende bunlardan hic biri yok ,dus pesimden benden sana yarak cikmaz baska kapiya 
Yasindan basindan utan kaltak bana olmuyacak laflar etirdin asabimi bozdun
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 15:25 @only- Nr.: 7 Antworten

Block
Ha söyle kopyala koy okusun millet ,insan krndi kuyusunu kazarmis senin kide o misal
Ehhh bide dun gece yazistigimizi da kopyala koy buraya ,yapsana
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 16:30 @only- Nr.: 8 Antworten

Block
Yaflarin eridimi simdi ? Senin gibi biriyle muhatab oldum ya ,neyse yuru git gicini kasi brnden uzak dur 

0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 17:18 @karakutu Nr.: 9 Antworten

Block
bana bak karakutu döverim seni

sorcam tabi, suc degil ya allaalla, ama haklisin önce agamdan izin almaliydim sorry tatlim
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 17:30 @only- Nr.: 10 Antworten

Block
iyicene arapsacina döndü

simdi bu cükünle övünen kisi cükünün resmini mi gönderesi varmis neymis ? 

yahu komik misin haci sen ? cükünü görüp napsin kadin anaaaa ne kadar sempatik bir cüüüük diye sevinsin mi he ? 

yaw sirf cük le memeyle oluyo du da ne diye yorduk biz kendimizi o halde onca yil

gecin bunlari, bu kafayla hic bir yere varamaz bu hanzolar  

kendinizden utanmiyonuz bari colugunuz cocugunuzdan utanin lan, kimbilir yenge lidl e makarna dir cay dir gibi öteberi almaya gitmistir, bu da veletlerle arabada beklerkene heyecan olsun sikici hayatinda diye böyle atraksiyonlara girmis, lan cocugun var, yüzüne nasil bakiyorsun, ayiptir ayip

0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 17:32 @karakutu Nr.: 11 Antworten

Block
cok seviyorum 

0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 17:34 @marian Nr.: 12 Antworten

Block
ayyy bayilacaammmm 

yalniz arkadakilerin dans stili muhtesemmm

bacim birde stilistin kim, bana da kirmizi asiri yakisiyor aynisini alacam 
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 17:36 @marian Nr.: 13 Antworten

Block
metin milli degil bu 

Vlad III. Dracula hortlamis 

bu dracula öyle vicdansiz öyle serefsiz biriymis ki zamaninda

düsmanlarini kaziklara cakiyormus 

ne barbarlar yasamis dünya da beee
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 17:52 @only- Nr.: 14 Antworten

Block
tamam 
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 17:57 @only- Nr.: 15 Antworten

Block
kiz sen bu adamdan sikayetci olan kisi degilmisin ? 

devrelerin mi yandi senin ? 

seni destekledik sunun surasinda salak

ama sirazenin kaymis olmasi da dogru imis meger, bu adam da tüyünü dikmis 

costukca cosasin gelmis bacim senin

had bildireyim derken sivadin sen iyicene

du aggressive tante

0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 18:00 @karakutu Nr.: 16 Antworten

Block
abla bana da had bildirdi 

fazla üzerine gitmeyek bari, surda söylensin dursun artik
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 18:11 @karakutu Nr.: 17 Antworten

Block
ben bugün sevdigim yemegi yiyemedim de ondan dikkatim dagilivverdi bir an

abla da zaten zopayla kapinin arkasinda bekler gibi firladi
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 21:18 @marian Nr.: 18 Antworten

Block
Selam.galiba bizim dayi sizin tantelden daha dürüst sanki.puhahaaaa..
Not.bu nasil bir kültür Adap.özelde ne mok yediyseniz buralara kopyalamak.ayri bir ahlaksizlik..kuyruklusu resmenn........
0

Beitrag gepostet am 15.08.21, 07:03 @karakutu Nr.: 19 Antworten

Block
afiyet olsun

thunfisch in salatasi, pizza si, makarnalisi ve thrunfischbrötcheni cok severim, ama thunfischsteak i denedim hic alisik oldugum tadi bulamadim, zaten görüntüsü de bir tuhaf koyu kirmizi rengiyle, köftesini de bilmiyorum, kendin mi yaptin yoksa hazir mi aldin ?
0

Beitrag gepostet am 15.08.21, 07:12 @dara_ Nr.: 20 Antworten

Block
hmmm yok dürüst olmasina dürüst dür kadin ama ihaleyi bana yikti ya, biraz tuhaf buldum, gözü dönmüs biraz

halbuse degmez, insan sinirlenir tabi, sözlü cinsel tacize ugrayinca hele ki, ama mücadelesi bosuna bu sanaldaki sapiklar o kadar sapik ki, arkasini dönüp baskasini rahatsiz edecekdir, o da sinirlerini yiprattigiyla kalacak

bana da yazan himbillar oluyor arada sirada, kadini da erkegi de, hic tinlamiyorum artik, onlari o alisik olduklari habitatinda birakiyorum bir tikla
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Block