|
|
|
herkes hak ettiği kadar vardır gözümde . |
Yüz verdim yeteri kadar , Artık herkes ederi kadar !!! ----- Ş.Y. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kime 100 verdin 1 de versen geri alamazsin bu devirde 
Iyki parnagini koparmamislar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu Söylenim bir gönül isine benziyor gibi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaşım 46 hayatım boyunca kimse hak ettiğinden fazla değer verdiysem o kişiler ömrümden ömür çaldı büyük yaralar büyük zararlar verdiler , keşke tüm parmaklarımı alsaydılarda o ihaneleri zararları yakınlarımdan görmeseydim,,,,, ----- Ş.Y. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o durum da dahil diyelim benziyor değil gönül işide var tabi . ----- Ş.Y. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kardes bunlari kim yasamadi ki...iyiler hep kayb ediyor..askta dostluk is hayatinda...zarari gören iyi niyetliler oluyor malesef..birgün kayb ettiklerinin hatasina mutlaka varacaklardir..kiymetleri daha iyi anlasilacaktir...olmus olan gec olacaktir tabi..güvenc sarsildigi zaman telafesi cok zor oluyor.
Her zaman insan önüne bakmali tecrübesini kazanmali her olaydan ibaret. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yanen öyle beterin beteri illaki vardır bizde yaşadıklarımızdan ders alıp ona göre yaşıyor davranıyoruz zaten . ----- Ş.Y. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim tecrübemde haklimisin? O zaman üzelmeye gerekmez,üzülen haksiz olan olacaktir...ve degerin anlasilacaktir...mutlaka bir gün.
Zamaninda dostum kardesim arkadasim dediklerim fedakarligimi...bugday tanesinin icinde tas arar gibi oldular...tabi mesafeler yemen cölünde su arar gibi olmustur.
Insan yine dogrularindan vaz gecmemelidir..
Orhan baba ne demis bozamazsin beni dünya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dünya haklı olanı bozamaz orhan babanın dediği gibi ,de o kötü insanlar bu güzelim dünyayı bozmak yaymak için elinden geleni yapıyorlar , aile dediğin kavram öz anne baba akraba kardeş artık yakının her ne ise aynı yastığa baş koyduğun insan hayatına menfaatleri çıkarları için varsalar , o insan düşmeye görsün yediğin bir lokma ekmeği bile boğazına düğümlüyorlar ben bunları yaşadım gördüm aynı yastığa baş koyduğum insan da hayatıma planlı şekilde girmişlerdi , yediği yeri pislediler birlik olup kuyumu kazdılar kimin eşi işyerinin anahtarlarını gizlice kopyalatıp ben ülke dışında olduğumda tüm varlığımı herşeyimi el koyup çalar kendi ailesi ile 2007 yılının parası ile 11 trilyon lira zarara uğratırlar iflasıma sebep olurlar ve daha bir çok şey anlatılmayacak cinsten neyse iyi geceler bu konuların yeri burası değil ama laf lafı açtı döküldük içimizdekileri . ----- Ş.Y. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecmis olsun kardes..kimsenin yaptigi ettigi yerine kalmaz...unutmiyalim ki etme bulma dünyasi ..bu gibi menfaat ugrunda olan insanlar olacakki...herkesin yeri belli olsun. O caldiklari onlari mutlu etmez bir yerden cikar...süphesiz. Bizide Türkiyede akrabalarimiz yoldu..Evet konu konuyu aciyor,insan bazen dökülmek ister ferrahlar..dedigin gibi yeri degil.
Iyi geceler kardes Allah yardimcin olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizede iyi geceler , sizde Allaha emanet olun. ----- Ş.Y. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eyvallah Sagolasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!