|
|
|
gitti paraciklar |
günaydin millet 
sizce iyi yapmismiyim, olay su:
dün apple store a gittim, aslinda yine hic de hesapda yokken, bir bakim dedim ne var ne yok diye, daha dogrusu bir apple watch mi alsam diye bakip cikicaktim
IMac aldim ciktim 
24 ekran, 2021 model 1300 Euro ya, yanina da bonus dan Airpods verdiler, sirf bu kulakliklariin fiyati 180 Euro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gitti paraciklar |
Günaydin..tlf tamam.ama airpod 180 Euro degil..80 Euro gecen hafta bende almistim..hemde Gelsenkirchen cumartesi pazarinda... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gitti paraciklar |
welche generation ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gitti paraciklar |
ba ba ba birde bilirkisi gibi sende
simdi yüklettirme bana faturasini airpodslarin
hem sen sus, diger konuma sacma sapan birseyler yazmissin, acikla kime gönderme yapiyorsun diye rica etmisim, senden tik yok, acaba diyorum senin kafan mi güzel ?! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gitti paraciklar |
Acikladim.o iki kadin dedikodu yapiyorlar.o cocuguda kendilerine benzetmisler..yaw kim denize girip cikiyorsa onlara ne oluyorki.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gitti paraciklar |
Mariana hanim.gschäftlerde 100 Euro olan bir malzeme material.pazarda 50 eurodur..bunu dünya alem biliyorda.bir senmi bilmiyorsun.. Sana pahali vermisler.. ee paranda cok.ufaktan carpsinlar seni demi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gitti paraciklar |
basdöndürücü bir sekilde gelisen teknolojiye pek ayak uyduramasamda, güzel ve kibar bir bilgisayara benziyor,hayirli ugurlu olsun,iyi günlerde kullanirsin insallah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gitti paraciklar |
evet rosensee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gitti paraciklar |
tesekkür ederim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gitti paraciklar |
heee iyi, beni carptilar heee, rahatladin umarim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gitti paraciklar |
tesekkür ederim solyanim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!