93 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 20.07.21, 10:01 Nr.: 1 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
gelecegin bloggeri olmaya karar verdimdi ya, sirf kanal konsepti ve ismi ne olsun dye cümleten kafa yorduk ya, icimizden bir hain gitmis rakiplerime yetistirmis, olacagi buydu formatimi calmislaaaarr 

ben bunlara simdi dava acim mi acmim mi

allamyarebbim

0

Beitrag gepostet am 20.07.21, 18:34 @marian Nr.: 2 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
Anayasa mahkemesine baş vurun bence
0

Beitrag gepostet am 20.07.21, 22:34 @marian Nr.: 3 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
yaptiklari insan haklarina aykiri bir durum,ayrica avrupa parlementosu ve eu kriterleriylede uyusmuyor,bu durumu zaman gecirmeden  birlesmis milletlerde gündeme getir,putine rica et füzelerine nükleer basliklarini takip hazir hale getirsin,oda olmassa natoyu devreye sokar o utanmaz hirsizlari kattussa roketleriyle yerle bir ettiririz
0

Beitrag gepostet am 21.07.21, 07:36 @-solyanim Nr.: 4 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
ay aklinla bin yasa emi, ben de aynen dediklerini yapmaya hazirlaniyordum, solyanim seni sag kolum ilan ediyorum, kabuldür sanirim, ama önce dans
0

Beitrag gepostet am 21.07.21, 10:23 @marian Nr.: 5 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
Hiç gülmedim çok başarısız bir yapım sen daha güzelini yaparsın ama YouTube boşver bir TikTok kanalı aç sen daha çok rağbet göreceğini tahmin ediyorum
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 21.07.21, 13:29 @isabella Nr.: 6 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
wir nehmen alles mit 
0

Beitrag gepostet am 22.07.21, 00:01 @marian Nr.: 7 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
haha yazdiklarimi okuyunca bende güldüm sag kolun olmayi kabul ediyom,cekecegin tik tok cliplerinde sana mankenlikde yaparim,clipler icin cok para istemem,clip basi bir döner ismarlarsan yeter
seninle dans etmeyi biraz düsünmem gerekir,eger densta  sana ayak uyduramassam dayak yerim diye korkuyom
0

Beitrag gepostet am 22.07.21, 06:21 @-solyanim Nr.: 8 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
yaverim olucan, bu isin fitratinde var, arada bir hizaya getirmek gerekir sanirim, ama korkma elim hafiftir  

allahim kelime hazinem de degisti , bunlar hep kilisdar 
0

Beitrag gepostet am 22.07.21, 23:13 @marian Nr.: 9 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
he ya fitrat mitrat konusma yazma stilin bayagi bir  degisti ,bu gidisle senide kabettik gibihabarin olsun ben biraz zor hizaya gelirim,bedava sekreterligini yaparim ama yavarlik  kabul etmiyom, en iyisi  sag kolun olarak kalayim.
0

Beitrag gepostet am 23.07.21, 07:01 @-solyanim Nr.: 10 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
hmm, bakiyorum da helvami kavurmaa pek bi heveslisin gibi geldi, neyse yazdim bi kenara

yaverlik sagkol gibi birsey yaw
0

Beitrag gepostet am 23.07.21, 18:32 @marian Nr.: 11 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
yokbe ne helvasi allah göstermesin
senide kaybettik gibi yazmamdaki gaye siyasi yönden senide kaybettik düsüncesiyle yazmistim,

uzun süreli askerlik yapmis birisi olarak , yaverligin  kötü bir sey olmadigini ,cogunlukla askerlikde yüksek rütbeli generallerin protokol islerini yürüten subaylara yaver denildigini biliyorum

hakkimda kötü düsündügüne üzüldüm

0

Beitrag gepostet am 24.07.21, 10:39 @-solyanim Nr.: 12 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
kara mizah yapiyorum solyanimcazim

üzülecek cok daha önemli seyler var, bu ne ki 
0

Beitrag gepostet am 24.07.21, 23:13 @marian Nr.: 13 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
Slm.mahale dedikodusu devlet baskanlarini koltuklarindan edebilir..helle iki aynak bir arada birbirini desteklerse..anayasa mahkemesi hukumsuz kalir .bir dönem eskiden romanyada ara sokaklarda.bu tip canlilara denk gelmistim.....
0

Beitrag gepostet am 25.07.21, 08:11 @dara_ Nr.: 14 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
iki aynak ? 

dedikodu ?

neyin nesidir bu ? aciklamani bekliyorum 
0

Beitrag gepostet am 25.07.21, 10:16 @dara_ Nr.: 15 Antworten

hirsizlaaaarrrrr
Vaziyetin ufak detaylarina takilma.oturan o iki fettsacke.resmen dedikoducu..salavat cekmiyorlar ya..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

hirsizlaaaarrrrr