|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
gelecegin bloggeri olmaya karar verdimdi ya, sirf kanal konsepti ve ismi ne olsun dye cümleten kafa yorduk ya, icimizden bir hain gitmis rakiplerime yetistirmis, olacagi buydu formatimi calmislaaaarr 
ben bunlara simdi dava acim mi acmim mi
allamyarebbim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
Anayasa mahkemesine baş vurun bence  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
yaptiklari insan haklarina aykiri bir durum,ayrica avrupa parlementosu ve eu kriterleriylede uyusmuyor,bu durumu zaman gecirmeden birlesmis milletlerde gündeme getir,putine rica et füzelerine nükleer basliklarini takip hazir hale getirsin,oda olmassa natoyu devreye sokar o utanmaz hirsizlari kattussa roketleriyle yerle bir ettiririz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
ay aklinla bin yasa emi, ben de aynen dediklerini yapmaya hazirlaniyordum, solyanim seni sag kolum ilan ediyorum, kabuldür sanirim, ama önce dans  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
Hiç gülmedim çok başarısız bir yapım sen daha güzelini yaparsın ama YouTube boşver bir TikTok kanalı aç sen daha çok rağbet göreceğini tahmin ediyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
wir nehmen alles mit  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
haha yazdiklarimi okuyunca bende güldüm  sag kolun olmayi kabul ediyom,cekecegin tik tok cliplerinde sana mankenlikde yaparim,clipler icin cok para istemem,clip basi bir döner ismarlarsan yeter seninle dans etmeyi biraz düsünmem gerekir,eger densta sana ayak uyduramassam dayak yerim diye korkuyom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
yaverim olucan, bu isin fitratinde var, arada bir hizaya getirmek gerekir sanirim, ama korkma elim hafiftir 
allahim kelime hazinem de degisti , bunlar hep kilisdar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
he ya fitrat mitrat konusma yazma stilin bayagi bir degisti ,bu gidisle senide kabettik gibi  habarin olsun ben biraz zor hizaya gelirim,bedava sekreterligini yaparim ama yavarlik kabul etmiyom, en iyisi sag kolun olarak kalayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
hmm, bakiyorum da helvami kavurmaa pek bi heveslisin gibi geldi, neyse yazdim bi kenara
yaverlik sagkol gibi birsey yaw |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
yokbe ne helvasi allah göstermesin senide kaybettik gibi yazmamdaki gaye siyasi yönden senide kaybettik düsüncesiyle yazmistim,
uzun süreli askerlik yapmis birisi olarak , yaverligin kötü bir sey olmadigini ,cogunlukla askerlikde yüksek rütbeli generallerin protokol islerini yürüten subaylara yaver denildigini biliyorum
hakkimda kötü düsündügüne üzüldüm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
kara mizah yapiyorum solyanimcazim
üzülecek cok daha önemli seyler var, bu ne ki  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
Slm.mahale dedikodusu devlet baskanlarini koltuklarindan edebilir..helle iki aynak bir arada birbirini desteklerse..anayasa mahkemesi hukumsuz kalir .bir dönem eskiden romanyada ara sokaklarda.bu tip canlilara denk gelmistim..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
iki aynak ?
dedikodu ?
neyin nesidir bu ? aciklamani bekliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hirsizlaaaarrrrr |
Vaziyetin ufak detaylarina takilma.oturan o iki fettsacke.resmen dedikoducu..salavat cekmiyorlar ya.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!