|
|
|
alev alev |
sabah sabah gider mi gider,
ben bu kizi cok seviyorum, tam bir profesyonel ayrica
orasini burasini gösterip özellikle seksapelitesine calisan biri olmadigi icin
aferin deryacim
icmeden sarhos edebildigin icin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
cok degisik bir ses tonuna sahip degil mi yaa
ne bilim cok dokunakli buldum
h:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
sakin dinlendirici bir sesi var ilk dinliyorum güzel beyendim marian tsk ederim paylasim icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
rica ederim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
hatirin icin dinledim valla.  cok diramatik neden böyle sarkilar dinliyorsun. müzeyyen senardan yada lorena mc kennit paylas dinliyelim. marrakesh night. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
" Hadi gel " Hadi gel, bütün yipranmisliklarimizi paylasalim. Hadi gel, gözlerim gözlerine dokunsun. Hadi gel, yaz yagmurunda birlikte islanalim. Hadi gel, zamani durdurdum ani özümsiyelim. Hadi gel, ten kokunu hissedeyim mesk olsun. Hadi gel, dün-dünde kalsin, biz ikimizi yasayalim.
eses43 ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
eses43 , hep güzel güzel kizlara , güzel güzel siirler yaziyorsun , küsdüm sana bana niye siir yazmiyon  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
solyanim iyi aksamlar, ben sadece karizmatik kizlara yaziyorum, ne yani sen kizmisin  buradada artik herkesten süphelenir oldum ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
hahahaha iyi aksamlar senin kizlara yazdigin siirleri gördükce benim kiz olasim geliyo loo  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
allaallah yaw ben sana neden müzeyyen senar dinliyorsun diyormuyum
müzik bu, evrenseldir her telden dinlenir
ayrica m. senari dinlemedigimi kim demis
ama bugün aklima bu geldi, bunu dinleyesim var, buyrun:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
bu ne ?
sarki sözü sanirim
s. aksu dan mi esinlendin naptin 
yoksa bana mi besteledin ?
begendim filan dicem ama yaw hic de romantik degilimdir
bunu yazarken cok düsündün mü diyesim geliyor  ahanda dedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
Günaydın. Şarkıda, içrada çok güzel ama ben illede m. Senar diyorum. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
Sezen aksu benim platonik aşkım. Yazdıklarımı, sadece canlı hücre taşıyanlardan esinlenirim. Birilerinin ürettiğinden türetmek şiir değildir. şiir bir saniyelik bile olsa duygu yoğunluğu yaşanırsa ançak oradan yola çıkılarak yazılır. ben yazmış olmak için yazı yazmam bir bütün olarak ruhumu ve düşüncelerimi ifade etmek için yazarım. Okuyanların, fikrini belirtenlerin tavrı ise kendi ruh halini ve fikirlerini yansıtır. Bir - kaç gündür yaşadığımız gırgır ortamının etkisinde bir cevap yazmışsın şiir'le ilgili. ne diyeyim özgür ve çılgın ruhuna saygılar ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
 sık mırıldandığım bii türkü, bazen aşka gelip zeybek oynadığım bir türkü, bir yunan birhanesinde biranenin sahibi iyi Türkçe biliyor hep Türk Sanat müziği dinliyor paylaştığın bu türküyü açtı bende uzo rakı derken Çakır - keyfim, kalktım tek başıma zeybek oynamıştım birane yıkıldı biranecinin mutfağında tabak kalmadı. Muhteşem bir türkü anlamıyla, içrasıyla çok güzel. Bütün kalbimle yürekten teşekkür ederim. Özellikle bu türküyü seçtiğinden eminim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
Senin için, yıldızlar kaydırdım sahile. Senin için, köpüklü dalgalar çoşturdum çıplak ayaklarına. Senin için, meltem rüzgarları saldım ruhumdan. Senin için, lodosu Çağırdım eteklerin raks etsin diye. Senin için, ateşler yaktım sahile, alevlerin gölgesi saçlarında raks etsin ay cemalinle sevişsin diye. Senin için, yılkı atları getirdim sahile, ruhumuzda ki deli taylarla koşuştursun diye. Ess43 Üzerine alınma sakın. Müzeyyen Senar içindi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
Ama gececek geçmez mi sanıyor sun bu keder.. bu eseri gerçekten güzel seslendirmis... ----- Endamýn yetmez, beyin þart Caným :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
hihi:
valla rahatladim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alev alev |
Yok korkma seni kendi cehennemime sürüklemiyeceğim. Şöyle bii düşündümde sana acı çektirmek içimden gelmedi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!