|
|
|
Elektrik |
Merhabalar 
Elektrikli-Kamin ile ilgili bilgisi olan var mi? Hangi marka iyi olan? Dikkat etmem gereken hususlar neler? Tavsiye edermisiniz? Gercek gibi duruyor mu?
Azcikin cok soru oldu ama kararsizim Tvnin altina cok hos duruyo 
----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
Salon duvarı nasıl yada kaç metre kare kutu gibi daireyse hiç uğraşma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
Salon her bişe bir birini tamamlamalı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
kos kocaman oda ..... büyük yani o yönden sıkıntı yok ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
arkadas dogru söylüyor,oturma odasi büyük olmali, oturma odasi dolabinin yerine ,tv icin ,elektirikli soba icin,regaller lamba koyma yerleri ,kitapliklar özel olarak ic iskeletleri holz latte ,dis duvarlari rigips plateden yapiliyor sivaniyor ve boyaniyor,yani oturma odasi dolabina gerek kalmiyor,bir tanidigim yapti, büyük bir tv nin altina dikdörtgen seklinde o elektirikli sobayi einbau olarak yerlestirdi güzel oldu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
senin arkadasin cok zevkliymis einbau kamin almis ve duvara konstruktion yapmis Ona zaman yok o yüzden duvara direk asilabilenden almam gerek..... daha schmal oluyo onlar ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
Odada kısaca anbiyans ı yakalaman gerek ışıklar dekor yapılacak işlemler senin zevkin eşyaların uyumu Bi kompozisyon gibi düşün pencere büyük mü küçükmü ışıklı ı ışıksızmı ortam say say burdan oraya yol olur küçük düşünme |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
zevkime güveniom eminim güzel olacak..... bitince yollarim sana söylersin bana o ambiyansi yakalamismiyim yoksa kacirmismiyim diye ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
Ben zaten sana güveniyorum köşelerde n bakış açılardan işlem yaptıracan seyler düşün bitişini canlandırr.renklerinnuyumuu önemli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
Kamine ne gider ev triplexmi ney aman neyse o oiş sende inşallah sacma sapan bişe yaptırman hadi kolay gelsin benim gözümü kara çıkarma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
haklisin, arkadas yeni ev aldi sadece dört duvar birakdi,tüm yeniledi,ama güzel oldu bizim köyde , kasabin yagi cok olunca, eline sürermis yüzünede  derler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
seni utandirmicam söz ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
kendine ait daireye herseyin en güzelini yapmak yakisir zaten....kuyruk yaglı ev olmus arkadasinin   güle güle otursun ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
İnş senden büyük bir performans bekliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektrik |
sagol,darusu senin basina insallah
daire deil villa tarzi einfamilienhaus,adam cok balli birisi,sans kuyrugundan akiyor,evi 100 kadar felan degerinden ucuza almisti,150 bin felan masraf etti  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!