95 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.07.21, 10:20 Nr.: 1 Antworten

daire
3.51 saniyesinden sonra bakin lütfen

ben bu sobayi istiyorum, bu sobayi benim icn bir yerlerde bulan kisi nin de handwerklich begabt olmasini istiyorum, getirip kurmali cünkü

adaylari bekliyorum 

0

Beitrag gepostet am 11.07.21, 10:39 @marian Nr.: 2 Antworten

daire
dün, duisburg da bir isim vardi, dönerken dedim ki, gelmisken buraya bir ikea ya gideyim

canim sosis cekti, kitir kitir cok severim

neyse double sosisimi aldim ama tam böyle istahla isiriyordum ki, kovuldum kapi önüne, security denen dangoz herif tarafindan, iyi madem dedim corona tedbiridir okey, orada da rahat vermedi james bond bana, kapi önünde degil, arabalarin park ettigi yere gideymisim, ulan madem öyle, müsteri hizmetleri nedir, neler yapilmali, ben mi anlatim size, insan standtisch filan koyar, bi elimde cantam ayni zamanda icecegim, diger elimde sossisim ve ketchupla hardalim "Standtisch wären toll" dedim james bond a, ja ja, geh zum parkplatz futtern und gut is demez mi

sen sükret sossimi yeme dürtüsü o kadar agir basti ki, senle özel ilgilenemedim dangozcum, yoksa, o kafanda sac birakmazdim inan

biliyormusunuz, insanin tepesi bir seye attiginda, bir iki saat gecmesini beklemek gerek, hala ayni sekilde olaya yükseliyorsaniz kötü, ama göreceksiniz ki o hirs kayboluyor, yani sallayip gidiyorsun, ben de de öyle olur genelde, bu yüzden hic yüzümde kirisik yoktur benim 

0

Beitrag gepostet am 11.07.21, 10:57 @marian Nr.: 3 Antworten

daire
ayy bak

asil anlatacagimi unuttum

ne diyordum hahhhh, ikea ya girdim, sossisimi bir güzel halletikten sonra

hiiiiiic birsey almicaktim

bu hiiiiiic birsey almamama kararim genelde 80 le 100 euro arasi gidip gelir

aldim tabi, ihtiyacim vardi sonucta havluya, raf lara, ayyy bir de cok güzel lavanta vardi, yani saksi cicegi onu da aldim

sonra adet olldugu icin, schnäppchenecke ye gittim, hemen gözüme birseyi kestirdim: mikrowelle
tam benim mutfagima uygun olan tarzda idi
fiyati biras sasirtti yalniz
bildigin mikrowelle 349 Euro mu olurmus

cagirdim hemencik oradaki elemani, nedir bu dedim
mikrowelle dedi
iyi dedim
e peki bu fiyat ?
349 euro dedi
niye dedim
öyle dedi
bu 3ü yanlislika mi yazdiniz dedim
hayir dedi
bütün cabalarim bosa gitti, mikrowelle nin 349 euro olamadigini elemana kabul ettiremedim

sonuc olarak kicimi dönüp kasaya dogru gittim aldigim havlu, cicek ve vazolarimla, 80 küsür euro ödeyip eve geldim

sonra evde bir bakim dedimm online ikea dan hakketten bu fiyat o fiyat mi diye, derken
bu adam benimle dalga gecmis, james bond yetmedi bu da bonus olarak dan eklenmis oldu

zaten 349 euro düz fiyati varmis, e hani schnäppchenecke, familienkarte olaylari ? 

siddetle kiniyorum ikea yi, kinadiktan sonra kendi kendime, evime döndüm, rahat durmadim ama

girdim internet den bi daha bakim dedim

mikrowelle diye bakacagim sey, yemek masasina dönüstü, simdi kesin kararliyim bu hafta gidip yemek masasi alicam 399 Euro ya

nasil ? süperim dimi 

0

Beitrag gepostet am 11.07.21, 17:26 @marian Nr.: 4 Antworten

daire
evet harikasin canimcim, askim

ne de olsa kimse tinlamiyor

ben bari kendi kendime verim gazi

10-15 tane ek nick le girip yalandan kendi kendime iltifat edecegime degil mi sayin seyirciler? bari direk acik acik kendimle konusayim

kulagima geliyor ondan bundan, bazilari hobbi edinmis asagi yukari 10-15 nick le yarisa katilmaktalarmis nasil seyse  artik

ama öyle diyolla

ben onlarin yalancisiyim 
0

Beitrag gepostet am 12.07.21, 09:27 @marian Nr.: 5 Antworten

daire
kulagina benden gelmediginin garantisini verebilirim ama diyenler dogru diyor....bazi kisiliklerin ruhsal cöküntü yasadiklari cok asikar. sadece begeni yapmakla kalmiyor, kendi yorumlarina baska nicklerle yorumlar bile yaziyorlar. ciddi anlamda tedaviye ihtiyaclari var

ama hikayeni okumasi cok eglenceliydi, sen simdi bu hafta yemek masasi almaya diye gidersin ikea ya, koltuk takimi alir, gelirsin....iddiasina bile girebilirim    

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 12.07.21, 13:35 @facelook Nr.: 6 Antworten

daire
faceloookk yapmaaa 

tamam son günlerrde baskalari söyledi ayni anda ama

sen de cok ketum biri degilsin yani    te gittin bunu forum konusu yapmistin ama hani !??? tin
0

Beitrag gepostet am 12.07.21, 14:10 @marian Nr.: 7 Antworten

daire
bunlar burada her nefes alan canlinin gözleriyle duyabildigi, kulaklariyla görebildigi gercekler ki zaten....yapilan gözlemler üzerine dayali bir elestri konusu  

ben cok mücadelesini verdim, insanlara temiz bir platform hazirlamaya calistim, gelin insanlari keklemeye calismaktan vazgecin, dogru insan olma yolunda bi adim atin diye bu actigim "Ben tekim" threadinde....gercekleri konustum diye gene taslandim durdum ve artik kasimpasa diyorum sadece.....meydani bos zannedip diledikleri gibi at kostursunlar; insanlar zaten gördü kimin ne oldugunu. Daha da degmez bunlar icin daha fazla cümle sarf etmeye 

-----
0

Beitrag gepostet am 12.07.21, 14:37 @cizi Nr.: 8 Antworten

daire
herhangi bir degisim görebilseydim bunca aylar icerisinde, ben de hazirdim elbette ki

Gecti Bor un pazari, sür essegini Nigde ye

-----
0

Beitrag gepostet am 14.07.21, 10:34 @facelook Nr.: 9 Antworten

daire
 ay sus, bana zorla mobilyalari degistirtcen simdi

pembe panjurlu evde kimse oturmak istemez, skintidan ölür, nerde kaos orada heyecan
ya da nerde bokluk orda cokluk, bu hep böyledir
bosver sen, ugrastiginla kalirsin

0

Beitrag gepostet am 14.07.21, 11:54 @marian Nr.: 10 Antworten

daire
yok, mobilyalari degistirtmeyecegim sana.....sadece sosisli yemeni tesvik edecegim   
-----
0

Beitrag gepostet am 16.07.21, 07:36 @facelook Nr.: 11 Antworten

daire
250 gr kilo almisim, ciddi bir diyete girdim

sossis filan hayal olduuu

bir günlügüne, 1 gün diyet yeterli bence
0

Beitrag gepostet am 18.07.21, 20:47 @marian Nr.: 12 Antworten

daire
yeni bir hafta yeni bir sans.... 

250 gram kilo alma cümleni hala cözmeye calisiyorum ama, haberin olsun    

-----
0

Beitrag gepostet am 18.07.21, 22:36 @facelook Nr.: 13 Antworten

daire
o kilo gewichtszunahme anlaminda yazilmistir

yoksa 250 g kilo alinmaz tabi, bi karar ver derler bir de 250 kilo alirken uyuyormuydun bacim demezler mi 

0

Beitrag gepostet am 21.07.21, 20:38 @marian Nr.: 14 Antworten

daire
kilolarinla dama oyna, sekiztas oyna, topac oyna ama yoyo oynama onlarla   
-----
0

Beitrag gepostet am 22.07.21, 06:28 @facelook Nr.: 15 Antworten

daire
harcaniyorsun burada facelook, bence sen standup un kralini yaparsin, esprituelligini hafiften management yapmak gerek ama olur olur senden 
0

Beitrag gepostet am 25.07.21, 13:06 @marian Nr.: 16 Antworten

daire
kendimi bozuk para gibi hissetmeme yardimci oldugun icin mütesekkirim sana su an   

bari kim harciyor beni, onu da söyle de kilicimi kusanip kalkanimi elime alip, hodri meydan diyem

-----
0

Beitrag gepostet am 25.07.21, 14:05 @facelook Nr.: 17 Antworten

daire
yahu sakin ol kardes

yooo bozuk para anlaminda filan demedim, demis isteseydim, direk bozuk para derdim 

anam ne oldu buranin heriflerine, hepsi bir tuhaf, geceleyin uzaylilar mi yokladi noldu

0

Beitrag gepostet am 25.07.21, 19:25 @facelook Nr.: 18 Antworten

daire
haha 
selam face, 
yaw sen sitenin en sakin en sabirli en beyefendi  üyesiydin(benim icin halen öylesin)bir cok konuda seni kendime örnek aldim,nolduda balta bicak kusanmis savasa gider gibi hazir kita bekliyon,az sakin yaw
0

Beitrag gepostet am 01.08.21, 22:37 @marian Nr.: 19 Antworten

daire
Kılıç kalkan esprisini ancak harcanan bozuk para üzerine kurabilirdim 
-----
0

Beitrag gepostet am 01.08.21, 22:40 @-solyanim Nr.: 20 Antworten

daire
İltifatların karşısında eridim sol, evlenme teklif et şu an, anında heee diyebilirim   

Ben her zaman ki gibi işin gırgırdayım ki ve gerçekten teşekkür ederim sol, o güzel gönlünün bana bakışı için 

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

daire