|
|
|
kedi katili oluyodum az kalsin |
köpekleri ben de cok severim, herhalde sahiplenmis olsam kedilerin pabuclari dama atilir gibime geliyor accikin
benim arkadasimgil ailecek van le tr ye gittiler, gecen msj attim, yiyin icin gezin görün dönerken de bana barinak dan bir köpek getirin diye, oldu dedi
ya sürpriz yapcak, ya da dalga gecti
üzerine gitmek istemiyorum su an, inat yapar getirmez getircegi varsa da
herrkes bana hayvana eziyet edersin, tam gün calisiyorsun diyor, iyi ama oglum öglen evde zaten, olmadi is yerine götürme imkanim var benim, bence köpekler de kediler gibi muhtesemler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hediye edesin yok gibi, neyse is yine basa düstü
bunu arastirip, digerlerinle karrsilastirip, hangisi benim acimdan daha avantajli bir anlayim da sonra kkarar vveririm artik
tesekkürler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok kiyamam baglattirdim amaliyat oldu olmaz artik yazik kiyamam evet cok güzeller onlain 1 tanesi suan 1000 euro üzeri ama degerleri bicilmez |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benimkiler de britisch shorthair, baba hayli bir cüsseli, gri annemiz de simsiyah kömür gibi, bir gözler belli  ) o da britisch
evlatlari da alaca, 2 oglan karamel beyaz kiz gri beyaz
anamiz babayi aldatmis olabilir mi acaba diye düsünüyorum bazen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haha bencede annalari aldatmistir bababalarini, bir ingilizle. o yuzden melez dogmuslar..ppp....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tüysüz kedi var, nacktkatze  )
ama sen alma, cünkü kedi tüyünü problem eden icinn büyük bir skinti
aliyorlar, sonra rahatsiz olup sokaga atiyorlar, yazik günah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin kedi İngiliz kaşığıyla Fransız boku yemiş yavrularından belli  Van kedisi duymasın bu işi kan temizler. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben havanlarla icice yasadim.sokaktaki köpek kediyle aram cok iyi.antalyada yüzlerce sokak hayvanini barinaklara yerlestirmis biri olarak.son yazdigina üzüldüm.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baka baka hal oldum gı cix hiç bir belirti yoktu yazık isyan etti kuzum. Doktorda bakteriyel alerjik reaksiyon olarak koydu teşhisi 5 gün antibiyotik yedi cin ali gibi dolanıyor ortalıkta ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür ederim mutlumusun geçti şükür can onlar ya özlenmezmi 
Bu arada hanımlar konuşacak çok şeyimiz varmış benimkide BKH Scottish Mix Tüy dökmüyor diyen halt etmiş neyseki yenileme dönemini atlattık ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok haklisin, cidden
vvan kedimiz de vardi, fatmagül kulaklari cinlasin, burada tozu dumana katti
allahtan bir arkadasim sahiplendi, müstakil evi ve kocaman bahcesinde simdi mutlu mesut cok sükür |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özür dilerim üzmek asla niyetim degil
kedi kili deyince, birden salterlerim atti napim
kedi bu, tüyü de olacak, boku da
hani bazilari vardir, bunlari da gecerli bir argüman bir sucmus gibi benimsemislerdir ya
onlara gitti aklim
e sen de bir daha "kedi kili" demicen tamam mi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorun yok .hayvan tüylüda olsa tüysüzda olursa sonucta bir canli ve bu evrende bizimle beraber yasiyoruz, onlarla iyi gecinnmek zorundayiz.esasen tüysüz canlilarlardan korkmak lazim yani iki bacaklilarladan atilacaksa bunlari camdan balkondan atalim,zararli olanlari tabiki...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bütün canlıların yaşam hakkına saygılıyım. Hayvanlardan köpek ve At severim. Kedilerden hoşlanmam aynı zamanda ( kedi sevenleride) pek sevmem ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marian bunu begendi
p
ohh rahatladim sevme sen zaten
ha birde diyorum ki o at ve köpekler seni seviyormu acaba diye
D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 günaydın çocukluğum atların köpeklerin içinde geçti. Hayvanları severim, hayvanlarda beni  seni rahatlatan neydi O kadar derin Ooooh çektiğine göre önemli bir sebebi olmalı. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Kedilerden hoşlanmam aynı zamanda ( kedi sevenleride) pek sevmem"
dedin ya hani
ben de diyorum ki olmaz öle, nolur sev diyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben kedilerin tamamına demedimki mesela tırmalayan kedileri senin gibi hırçın kedi severleri severim.  fotoğrafa göre çok karizmatik bir yüzün var yani hayranım  sana. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karizmatik demek ??
tekrardan baktim resmime
haklisin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!