106 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.07.21, 12:28 Nr.: 1 Antworten

kedi katili oluyodum az kalsin
benim pablo escobar yakusuklusu nasil yapti etti cözemedim, balkonda kalmayi basardi gece boyu en sonunda

olay su: 

kedi anasi oldugum dogrudur, simdi benim bidiklarin 3 cocugu oldu, önce sahiplendircektim, arkadas ne para varmis bu isde, 1000 Euro veren oldu ya la, gerci deger, az bile bu canlara ya neyse kiyamadim hepsi ni nüfusa dahil ettik, izinmis tatilmis masal oldu ama kurbanolurum yaaa onlara

bunlar 2 erkek biri kiz
kizin ismi citir
ask yasadigim diger oglan in adi §erbet cünkü asiri cirkindir, uzun bacaklari kocaman patileri, cok uysal cok agirbasli, bakislarinla beni benden edendir, yani kisacasi serbet gibi tatlidir kendisi

bu pablomuz da oglumun kanka kedisi, oglum nereye o oraya

ne halt icin balkonda durasi vardiysa gece boyunca bilemiyorum altan, sabahin ilk isiklarinda miyav da miyav miyav da miyav, ama öyle böyle miavlama tarzi degil, miyavmiyavmmiyavmiyavmiyav gibi, ya oglm bi nefes al yaw, neyse kostur kostur ben balkona, kapiyi acar acmaz iceri bir girdi anlamadim, daha dogrusu göremedim de, nasil yapiyor bilmiyorum ama isik hizi dedikleri buymus demek, lan oglm kedisin sen kedi

neyse bu önemli meseleyi anlatim da rahatlim dedim, 

ha gece boyu oturdugu minder de cok komik görünüyordu, heryer yagmur dan islanmis, bi bunun gicinla oturdugu yer kuru kalmis allamyarebbimmm 

0

Beitrag gepostet am 10.07.21, 11:39 @marian Nr.: 2 Antworten

merhaba, senden kedi  Anasi olmaz.  kedi  Anasi  sakin olur  sen kediler  gibi hircinsin forumdaki paylasimlara dalip hircinligini gösteriyorsun, gerci hircin kedileride sakinlestirmenin yolu var ama  sen anac oldugun icin seni sakinlestirmekte kolay olmasa gerek.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.07.21, 11:45 @marian Nr.: 3 Antworten

Ah o kedi hikayeleri bitmez  hele Balkon maceraları yinede akıllanmıyorlar
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 11.07.21, 09:55 @eses43 Nr.: 4 Antworten

ne olur ? kedibabasi mi ? )) 

ben onlari degil, onlar beni sakinlestiriyorlar, evde hepimiz kafamiza göre takiliyoruz, gece hep beraber yastik dösek yumuluyoruz, ayhhhhh yirimmmmm ben onlariiiiiii, bayilazaammmmm askimdannnnn   
0

Beitrag gepostet am 11.07.21, 09:59 @isabella Nr.: 5 Antworten

ayy evet balkon önemli bir konu

benimkiler bu güne kadar ucmadilar asagiya allahtan, zaten ikinci kat, asagisi da cim, düsseler bile dösege düser gibi olur yamulmuyorsam

ha bi de benimkilerin benden akilli olduklarina kesin inaniyorum 

8
0

Beitrag gepostet am 11.07.21, 16:45 @marian Nr.: 6 Antworten

kedi anasi olsanda eli masali olurdun.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 11.07.21, 16:51 @eses43 Nr.: 7 Antworten

eli masali gübecikler atan gaciyim

evet

o zaman dans 

0

Beitrag gepostet am 11.07.21, 16:56 @marian Nr.: 8 Antworten

hic zannetmiyorum senin gübecikler atabildigine.   kedi severler tirmalamayi bilirler ancak.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 11.07.21, 17:04 @eses43 Nr.: 9 Antworten

onu da biliriz, bunu da biliriz
iyi ki kiz cocugu dogmusum, gerci erkek de dogmus olsaydim farketmeyebilirdi, neyse konu bu degil simdi

her parmakta on marifet

orrganize edin bir gece, vur patlasin cal oynasiin yapalim dediniz de hayir mi dedik

bak video da romanstar yapmislar, ruhum duymamis, ya birsey sorucam benim öyle digitürk migitürk üm yok, tv ye bagli canak anten ne veriyorsa ona bakiyorum arada bir, ama bu fox tv kanali inat mi etti gurbettekilerin ekranina cikmamaya ya sinir ooluyorum

fox tv ye sikayet edicem fox tv yi 

vicdansizlar

0

Beitrag gepostet am 11.07.21, 17:06 @marian Nr.: 10 Antworten

hee bu arada

bana digitürk hediye etmek isteyen olursa, etsin

yok demem

bak mis gibi yemekler de yaptim, mutffaktan yeni ciktim demin

bu kisi ye mis gibi anne yemekleri var bu gün

evet alalim adaylari !?
0

Beitrag gepostet am 11.07.21, 17:30 @marian Nr.: 11 Antworten

Kediler bi alemdir bazen tatlı bazen cileden çıkarır bazende nankör ama cogu zaman cok sevimli ve sevdirirlerde..bizde iki tane var sisi ve suzi ikisi izlesen sanki insan dersin.. abimin yanindan ayrilmazlar sözünden çıkmazlar..ikiside Karton hastasi eve sakin karton kutusu getirme getirdin an onların mekanı olur Karton yenisi ve daha iyisi gelene kadar icine gir cik yat et başlar dururlar bide canta torba meraklari var senden önce incelemek isterler icinde ne var ne yok diye hee bide suçları olunca ayni suclu çocuk gibi olurlar bi alemler cidden ama iyiki kedicik balkondan düsüp etmedi ya
-----
Endamýn yetmez, beyin þart Caným :))
0

Beitrag gepostet am 11.07.21, 18:00 @_melo_ Nr.: 12 Antworten

ayyy agzindan yel alsin kiz, düsmediler hic

ama bugün sabah dan düsseler de birsey olmaz falan filan da yazdigimda, bir kahve yapayim dedim mutfaga dogru gittim, alla alla bu da ne dedim, gri gri tüyler, tüy toplari, tamam dedim bunlar birbirrine girmis, gri ya evin diregi baba kedi

anam megerse kus tüyü imis, balkon kapim acik, bunlar kus yakalayip iceri almis olmalari gerekir yoksa nerden gelsin bu kus tüyleri, ama tüy var kus yok ortada

umarim 2 gün sonra orada burada kus cesedine rastlamam evimde

sizinkilerin isimleri cok tatliymis, zaten kedi yi tek tutmican, kedi sahipleniliyorsa 2 kedi alacaksin ki cani skilmasin, bunalima girmesin diye

ha benim pablo da plastik torba pesinde, elinden almasam buldugunda kemiriyor deli mi ne 
0

Beitrag gepostet am 11.07.21, 18:07 @marian Nr.: 13 Antworten

Bizim balkona düsme tehlikesi olmasin diye koruma taktik malum yüksek balkon düsmesinler oyyy ya o kus kaçabildi ya migdelerinde yada dedin gibi ceseti bi yerlerde umarım kokmaz bähh ilk başlarında sisi yanlizdi sonra suzi kardeşi geldi yanina.. eskiden kedilere hic yakınlık duymazdim ama bunun ikisi kediye karşı sevgimi sağladı ben aslinda köpekleri daha çok severim..
-----
Endamýn yetmez, beyin þart Caným :))
0

Beitrag gepostet am 12.07.21, 06:41 @marian Nr.: 14 Antworten

Akılılıkları tartışılmaz elbetteki ama ki şimdi bir kısa hikaye geliyor hemencik anlatayım  

Şimdi benim cadım kendini zaman, zaman Avcı sanıyor neyse doğasında var normal... iki üç hafta oluyur oturmuşum maç izliyorum bu da masum masum tepende mışıl, mışıl uyuyor.
Hangi arada uyandı balkona çıktı hiç bir fikrim yok sinsirellanın bir cızırtı duyduğum için balkona çıktım bir de ne göreyim bizimkinin önünde kocaman bir arı patisiyle oynuyor... kızımı mı koruyayım arıyı mı bir hengame oldu  neyse arı pert ecük inceledim o nalet Asya cinsiymiş. Kediciğimin keyfi yerinde yara bere görmedim. Ertesi gün bir garip hal ve hareketler aktif olan masum masum habire uyukluyor mama yemiyor doğru doktora. Kuzumun ateşi çıkmış 41,5 taktilar serumu kontrollerden geçti benim içim cız bız... 3 gün klinikte kaldı bir üzüldüm ki sormayın ev onsuz çok boştu  3 gün sonra eve geri dönüş balkon kapısını açık gördü yine vınnn anlayacağın hala uçan cizimlerin peşinde  

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 12.07.21, 09:13 @marian Nr.: 15 Antworten

kedi konulu thread ama ben foxtv üzerine bi yorum yapistiram
foxtv nin türksat uydusu üzerinde yayin yapmasi bir iki sene önce durduruldu veya sonlandi, tam olarak bilemeyecegim ama uydu üzeri seyretmek mümkün degil.
Smartiptv üzeri izleyebilirsin, bunun icin de tv ne bu app i yükleyip, senelik bir ücret karsiligi tv kanallarini satin alip, app ine yüklemen gerekiyor

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 12.07.21, 16:04 @marian Nr.: 16 Antworten

slm kediler güzel tüyleri olmazsa tabi..en güzel kediler burada bir arkadasta var. brisiticher kurzhaare.. tüysüz hemde..sen minderde oturtuyorsun o ise elbise giydiriyor onlara.mutlumusun arkadasta var.. tanesine 500 euro verdim satmadi bana..
burada bir hayvanseverler dernegini kurabilecek kadar cok variz..
0

Beitrag gepostet am 12.07.21, 16:30 @isabella Nr.: 17 Antworten

ayyy kiyamam yaaa, iyice bakaydin ari sokmus mu patilerinden ? yani patilerinin tabanlarindan, zaten bir oradan görünürdü, diger yerler tüy ya nasil görcen

doktor ne dedi ? kesin birsey diyememisdir tabi, antibiyotik serum olcakdi

cok gecmis olsundu 
0

Beitrag gepostet am 12.07.21, 16:32 @dara_ Nr.: 18 Antworten

YARADANIM ne güzel yaratmis onlari hepsi birer can kurban olurum onlari yaratan ALLAHIMA
0

Beitrag gepostet am 12.07.21, 16:33 @--mutlumusun-- Nr.: 19 Antworten

ama sendeki kediler bir degisik gercekten cok güzel..yeni bir kafile dogurmalarini sagla yeni bir pazarlik yapariz..,
0

Beitrag gepostet am 12.07.21, 16:34 @isabella Nr.: 20 Antworten

cok gecmis olsun isabella ben bir alisverise gidip gelmeyle özlüyorum onlari
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!