106 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 04.07.21, 11:14 Nr.: 1 Antworten

alle wach ?
0

Beitrag gepostet am 04.07.21, 11:14 @marian Nr.: 2 Antworten

alle wach ?
laut hören

und jetzt sind auch alle Nachbarn wach, meine jedenfalls
0

Beitrag gepostet am 04.07.21, 11:55 @marian Nr.: 3 Antworten

alle wach ?
0

Beitrag gepostet am 04.07.21, 13:40 @marian Nr.: 4 Antworten

alle wach ?
47. komando tugay komutanligi, 3. bölük 7. kolordu teftise hazirdir komtanim
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 04.07.21, 16:09 @marian Nr.: 5 Antworten

alle wach ?
sonuna kadar acsamsa adamin  cok ciliz bir sesi var zor duyuluyor,bu adamin bogazina pil takmak gerekir belkim o zaman azicik duyulur.
0

Beitrag gepostet am 04.07.21, 16:30 @facelook Nr.: 6 Antworten

alle wach ?
dogri disko ya 

firtina cikmis, cay bahcesinde semsiyeler ucmus, toz dumana karismis

bu da patates soyma derdinde

aha ayni bunun gibi:

0

Beitrag gepostet am 04.07.21, 16:37 @-solyanim Nr.: 7 Antworten

alle wach ?
yok yeeeaahhhh 

kiskandin kesin

nagme derler ona

hani sesi farkli tonlamalarla süslemek gibim bisey

anlamazsin ki sen

sanda da bu video yu hediye edesim geldi, 40inci saniye den sonraki dayi gelsin 

0

Beitrag gepostet am 04.07.21, 16:48 @marian Nr.: 8 Antworten

alle wach ?
ne güzel bir türküdür bu, cok kez dinledim ama bu cocuk baska bir güzel okuyor sanki, ne dersiniz ?

0

Beitrag gepostet am 04.07.21, 21:13 @marian Nr.: 9 Antworten

alle wach ?
-haha dayiya cok güldüm,

-bu son ekledigin türküye söyleyene ve bu türküyü besteleyen neset babaya bir diyecegim yok cok güzel bir eser,nede olsa türk halk müzigi.

-kisganma konusuna gelince hicde kisganmadim,sen benim önceleri caldigim sazi söyledigim türk halk müzigi tarzindaki türküleri bir kere dinleseydin,bu eklediklerine müzik bile demezdin,hatta 3 ay pesimden kosardinbir türkü daha söyle diye.
0

Beitrag gepostet am 04.07.21, 21:20 @-solyanim Nr.: 10 Antworten

alle wach ?
türkü dedigin böyle olur dinlede kulaklarinin pasi gitsin

0

Beitrag gepostet am 04.07.21, 21:27 @marian Nr.: 11 Antworten

alle wach ?
0

Beitrag gepostet am 05.07.21, 20:13 @-solyanim Nr.: 12 Antworten

alle wach ?
bu mu süper dedigin ? neden bu kadar etkilendin ki sen ? dur tahmin edeyim, yok tahmin den öte iddia ediyorum 

hatun kisi tam senin hoslandigin kadin versiyonu sanirim, etine dolgun kivir kivir hatlar, esmer uzun vala vala saclar, seski bakislar, estetik burun, yok abi bu olmamis, böyle türkücü mü olur allasen

bak simdi bu basli basina bir "contradictio in adjecto" örnegi bence

neden diceksen

halk müzigini temsil edemezsin sen bacim, halk müzigini temsil edeceksen ask ile sunacaksin, böyle damarlarinda hissederek, belli ki yüzeysel bir beyin yapin var senin, asla inandirici olamazsin

bunun baska bir örnegi zara sarkicisi, ilk ciktigi yillarda begenirdim tarzini, farkli idi, uzunca bir burnu vardi, yüzü cok maskulen ama özel bir aurasi vardi, sesi kulak uguldatiyordu ama olsundu, sonra evlendi, bosandi derken, birden bire zara toz oldu, boyuna seksi sahne kiyafetleri, assolist gibi dapdar ahanda benim götüm var memem var  tarzi sahne kiyafetleri felan

ne gerek var bunlara ?

halk müzigini icra edecek yetenek varsa, böyle atraksiyonlara girmicen

ama sex sells iste napcan
0

Beitrag gepostet am 05.07.21, 20:18 @dara_ Nr.: 13 Antworten

alle wach ?
abicim bu bildigin protest müzik, zaten ahmet kaya yi andiriyor sesi, fena degil 

bi de yesil parkasi eksik kalmis yoldasin

0

Beitrag gepostet am 05.07.21, 20:45 @marian Nr.: 14 Antworten

alle wach ?
haha konusmalarin güzel.argoda olsa gercegi yansitiyor. ben hayatim boyunca kadin esmermis uzunmus kisaymis ilgilenmedim benim branjim degil. ben kadinin anna gibi sevgi dolusunu severim gerisi dikatimi cekmez..hem ben senden ufakim ablam olursun dikatine...
0

Beitrag gepostet am 05.07.21, 20:47 @marian Nr.: 15 Antworten

alle wach ?
sana benden bir clip geliyor gercek kültürümden yükliyecem bunuda beyenmezsen kavga ederiz bak...
0

Beitrag gepostet am 05.07.21, 20:54 @marian Nr.: 16 Antworten

alle wach ?
0

Beitrag gepostet am 05.07.21, 23:07 @marian Nr.: 17 Antworten

alle wach ?
bu türküyü söyleyen kadin icin türk halk müziginin temsilcisi demedimki,öyle bir iddia tabikide türk halk müzigini üreten yasatan sanaatcilarimiza hakaret olur,ben kadinin sesi ve bu türküyü yorumlamasini begendim sen aksi görüste olabilirsin,hani sen nasilki niye cattin kaslarini türküsü icin ,neset ertas dudurukene özgür can cobani tercih ettin,bende türkünün asil sahibi dururkene sevda gülü tercih ederek senin düstügün hataya düstüm bunu kabul ediyorum.türkücü kadinin fiziki güzelligi etli butlu olmasi(etli butlumudur onuda bilmem)beni pek ilgilendirmiyor isde orada yanildin,cünki bu sevda gül kadininin boyu boyuma ,yasi yasima, basi basima hic uygun degil,onun yasina yakin benim kizim var,bu konuda bazi kiriterlerim varki mümkün degildirki degizmez.insallah sabah kalkar kalkmaz dedigim bana catmassin.
0

Beitrag gepostet am 05.07.21, 23:21 @marian Nr.: 18 Antworten

alle wach ?
pardon solyanima yazdigin yaziyi bana yazdin olarak görmüsüm.sorry.en son yazdigim dogrudur...
yani 15 numara yazi sana ait tsk ederim... ve clip tabiki....
0

Beitrag gepostet am 05.07.21, 23:26 @dara_ Nr.: 19 Antworten

alle wach ?
sorun degil nitekim  yasli basli insanlariz,
isin icinde hakaret kücümseyici icerik tavir olmadigi müddetce ,forumda herkes görüslerini istedigi kisiye yazabilir,benim acimden problen yok.
0

Beitrag gepostet am 05.07.21, 23:27 @-solyanim Nr.: 20 Antworten

alle wach ?
ilgi alanimda degilsin. tskler...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

alle wach ?