|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Cümleten herkese iyi günler öncelikle,
Aranızda digital Impfpaß uygulamasinda sorun yasayan oldu mu hic? Bizimkilerin telefonuna(IPhone markası  uygulamayi indirdim ama qr-code taninmiyor diye hata gösteriyor. Ben kendi telefonuma (Samsung) yükledim, hemen sorunsuz bir sekilde ekledim tüm qr codeları. Iki farkli i phone model de denedik olmadi.Cok sacma geldi bana ve merak ettim ayni sorunu yasayan oldu mu aranizda... Vereceğiniz cvplar icin simdiden teşekkürler arkadaşlar...
----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
İPhone iPhone kendi neden başka hiç bişey kabul etmiyor bütün mesele para ve vazgeçilmez olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Bütün i phone kullanicilari ayağa kalkmalı o zaman .Öyle sey olur mu hiç. ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Huawei önünü kesmek için neler yaptılar haberlerde görmedini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Evet de bu saglik ile alakali bir durum.Devletler arası kullanilmasi gereken bir doküman.Eğer gerçekten i phone kullanicilari bu uygulamayi kullanamayacaksa itiraz etmeleri gerekir bence. ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Yarın sizin için araştırma yapım kesin net bişe söylerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Cok tskr ederim ... ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Rica ederim kaç günlük dünya biraz faydamız olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Benimkinde oluyor hic bir Problem yok , eczanede yaptirdim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Benim telefonda da oldu zaten .sorun annemlerinkin de ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Slm hayır lı sabahlar elini öptüğüm büyüklerimiz in telefon marka seri sini yazarmısın uygulamayıda yaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
I phone 6 ve xr modelleri ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Covid warn app ve my covidpass olmasi lazim.Dokumentin üzerinde yazanlari denedik ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Apple store gir program ismini yaz güncelle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Yardimin icin sagol.samsung telefonu ile halletmis bizimkiler. Demekki isim ve marka hersey degilmis  ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Özur dilerim hata bende dalga gececeni bilsem bişe demezdim demekki ufak bişe yanlış yapılmış okdar baykib |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Estagfurullah ne dalgasi? Bilakis cok mutlu oldum bu kadar alakadar oldugun icin. Öyle bir izlenim verdiysem cok özür dilerim .Asla öyle bir düsüncem olmadi!!! ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Tamam yazınızı inceledim art niyet yok barıştık ozaman Bi arkadas var tamirci telefon profosörü ta onun yanına gittim okdar sey söyledi benimbile kafam karıştı neyse iki lokma bişe atıştıram |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Siz iştesin iz galiba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digitaler Impfpaß |
Hayir degilim ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!