38 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.04.21, 13:45 Nr.: 1 Antworten

Seytan.....
Seytan, seni ne maharetlerle  donatmis yaradan.
Evvelden ezele küfürle  amel edersin.
Yolun dogrusunu sende cok iyi bilirsin.
Tapinacak gafiller olacak bu cihanda.
ALLAH'in adaleti var mahserde.
Ne olursan ol, her sey acik hesap gününde.

eses43

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 05.04.21, 13:52 @eses43 Nr.: 2 Antworten

Seytan.....
diger nicklerinle ortak bir karar alipta mi, yayinladin bu beyani?

hahahahahahahha

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 05.04.21, 14:09 @facelook Nr.: 3 Antworten

Seytan.....
gördügüm en sadik müridsin. cebindeki 99 nike sor  
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 05.04.21, 14:14 @eses43 Nr.: 4 Antworten

Seytan.....
benim bundan baska nickim yok.....istedigin tüm iddialara da girerim, diledigin gibi de arastirmasini yapabilirsin, benim alnim acik

tüm nicklerini topla, öyle gel....kapasiten yetmiyor. aklinca oklari kendi üzerinden atmaya calisiyorsun, gerceklerden kacmaya calisiyorsun. bildigimiz kiviriyorsun iste....cok ucuz bir numara, baskalarina git yedir sen bu uc kurusluk numaralari.   

-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.21, 14:59 @facelook Nr.: 5 Antworten

Seytan.....
<kapasite >  neyin kapasitesi ?  neyin hesabi ?  gülüyorum senin gibilerin acinacak haline. burayi ne zannediyorsunuz siz  yaaa   ?  icinizde olusturdugunuz kin ve nefretle ruhunuzu seytana teslim ettiginizin farkinda olamiyacak kadarda  < kapasitesizsiniz >
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 05.04.21, 20:38 @eses43 Nr.: 6 Antworten

Seytan.....
kapasite derken, beyninin kapasitesinden bahsediyorum. Bu bir hakaret falan da degil, elinden bu kadari geliyor, fazlasini beklemek biraz aptalca olur. Sende ya asiri bir algi sorunu var, söylenenleri anlayamiyor, kavrayamiyor, farkli farkli yorumluyorsun ya da beyin kapasiten gercekten bu kadar. Ya da narzsitligin seni öyle bir ele gecirmis ki, gözlerin ve düsüncelerin körelmis, gercekleri göremiyorsun ve kendini yüceltmek icin sacmasapan fikirlerin arkasina siginiyorsun. Sacma sapan fikirler derken de bildigin sacma sapan fikirler iste yok fitratina uydurmak, yok yaradani yarattigindan ötürü sevmek yok onun kavramini bilirsen böyle düsünür severdin yok tüm peygamberlere asik olasi derecede sevgi yumaginin icinde kendini bulmak ve daha neler neler. 
Seni bunlarla yüzlestirdigimiz zaman da yaptigin tek ama tek sey....sasirdim, sok oldum. bunu senden beklemezdim, senin digerlerinden ayri tutardim. ayni sakizi cigneyip cigneyip duruyorsun. bunu bana da söyledin, nem e de söyledin, isa ya da söyledin. sanirim sirada pusu var, ona da dersin bu cümleleri...hep ayni nakarat, sana haddini bildiren kim olursa olsun. cünkü kapasiten bu, beyin fazlasina calismiyor.bu yüzden aslinda seninle fazla da ugrasmaya degmez, girmiyr cünkü söylenenler beynine. Ama sana daha önce de birkac kez dedigim gibi, arkadaslarimi üzersen, cikar yüzüne yaptigin asagilik hareketleri vururum dedim. Isa ya defalarca yaptin, mavi yle benim de hicbeklemedigim bir sekilde dalga gectin....yok eskilermis yok L L L L L lermis. Onlar ile dalga gecmene, onlarin hisleri ile oynamana müsaade etmem. Bunu sana yeniden hatirlatiyorum.....Ucuz numaralarini kimse yemiyor, yemeyecekte. Bu yüzden kapasiten, bilmem anladin mi ama gerci umurumda da degil. diger nicklerin ile gel, begeni yap, yorum yap, diledigin gibi oyna ama ne isa ne de mavi ile oynayamazsin. Bunu bil!!!

-----
0

Beitrag gepostet am 05.04.21, 21:52 @facelook Nr.: 7 Antworten

Seytan.....
   ülen ibrikci, onca emek sarfedip yazmışsın emeğine acıdığım için  açıklama yapacam 1.nemesis eylem ve kavram olarak kendi fikri olan birisi, bu nedenle saygıyı hakediyor.
2. Isabella nın sirk soytarılarının savunuculuğuna ihtiyacı yok ve isabella beni yeterli tanır. 3. Massmaviyi hiç anlamadım bana geçenlerde saldırıp hakaret etti. ama umurumda 4. Pusumudur, vadisidir nedir onu hiç ciddiye almıyorum onun beyni testere talaşıyla dolu kendi haline bırakın. Bu açıklamaları niye yaptım biliyormusun bu mesnetsiz tartışmaya hala isabellayı alet ettiğin için. isabella buna izin verecek birisi asla değil demekki bii zorunluluğu varki ses çıkarmıyor. neyse kendisi bilir. Haaa onca yazdığın yazıda bir tek değer bulan kelime fıtrattır. Fıtrat Allahın hikmetlerinin insanda vucut bulmasıdır. Senin beynin bahsettiğin kapasiten bunu anlamaz ve algılayamassın. Ama bak bii karınca bii sivri sinek bile bunu idrak edebilir bu açıklamadan bir şey anlamadıysan nemesisle, isabella ya sor onlar seni aydınlatacaktır. Haaaa okuyunca hemen mod arkadaşını ara hemen sildir bu açıklamayı tamammı fakehoşşşşşş. 

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 05.04.21, 23:17 @eses43 Nr.: 8 Antworten

Seytan.....

Güzel paylasim icin tesekkürler...

Vijdanina uyan ALLAH a

Nefsine uyan seytan a

itaat etmis olur...

Hadis i serif...

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 05.04.21, 23:21 @facelook Nr.: 9 Antworten

Seytan.....
Evlat olsa sevilmez bu,,simdi allah bunu yaratti diye fitrattada sevgi verdi diye bunumu sevim...saygi duyum desem ariyom hic bir sey yok,,allah bazen yaradiya ortaliga atiyor sonra bkz ugrasiyozz
0

Beitrag gepostet am 06.04.21, 07:29 @emine_ Nr.: 10 Antworten

Seytan.....
Anlamak ve anlaşılır olmak ne güzel. ön yargısız, sıratelmustagim olmak ne güzel.
teşekkürler

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 06.04.21, 10:49 @eses43 Nr.: 11 Antworten

Seytan.....

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 06.04.21, 13:45 @gulaa Nr.: 12 Antworten

Seytan.....
Sanırsam galiba senin anladığın cinsden bii yazı malum sen anladıysan herkes anlamiştır gibime geliyoruu
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 06.04.21, 18:31 @eses43 Nr.: 13 Antworten

Seytan.....
işte geldik işte gidiyoruz bir gün kara toprağa kavuşuyoruz ne kadarda kendini önemli sansanda kara toprağa girince unutulup gidiyoruz sen bu kendini önemli sananları birgün unutulup gideceğini hatırtlatma bunlar kaldıramaz bu yalan dünyada
0

Beitrag gepostet am 07.04.21, 07:05 @kuzeykoray Nr.: 14 Antworten

Seytan.....
işte böyle Koray malesef bazı insanlar hırslarının kölesi oldukları ölümlü olduklarını, Allahın adaletini unutuyorlar. Hatta Allahın varlığını yok sayacak kadar gaflet ve delalet içerisindeler. Bunlara ne zevk veriyorsa onu sevip ona tapınırlar.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 07.04.21, 17:44 @eses43 Nr.: 15 Antworten

Seytan.....
Çok sevdiğim abinin bir sözü vardır hiç unutmam kaliteli insan işiyle uğraşır.kalisiz insanda kişiyle uğraşır.bilmem anlatabildimmi..
0

Beitrag gepostet am 07.04.21, 17:47 @kuzeykoray Nr.: 16 Antworten

Seytan.....
  tanidigin dogru söylemis .
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 07.04.21, 19:26 @ziyan_ Nr.: 17 Antworten

Seytan.....
Şeytanın müridleri iğrenç teçrübelerini aktardı. Şeytan sizinle iftihar ediyordur kesin.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 07.04.21, 20:02 @ziyan_ Nr.: 18 Antworten

Seytan.....
Sen din adamları üzerinden iğrenç bir fıkra yazmaya cüret edersen böylece kendinizde ifşa etmiş oldunuz. Bizim sorunumuz dinimizle değil dinimize müslümanlara nifak sokanlara, fitne çıkaranlara. Lanetli şeytan ve müridleri elbette bizim düşmanımız
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 07.04.21, 20:43 @ziyan_ Nr.: 19 Antworten

Seytan.....
Soruların ardı gelmez sormaya şöyle devam edebilirsin. Nifakcılar kim, iftiracılar kim. ihanetciler kim.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.04.21, 18:09 @eses43 Nr.: 20 Antworten

Seytan.....
bunların işi güçü yokta burda niye seninle uğraşıyorlar bu kadarıda fazla herkez işine gücüne baksın seni sevmiyorlarsa yorumda yapmasınlar
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Seytan.....