|
|
|
Kale..... |
Kumdan kaleler yaptım kendime. Surlarında gözetleme kuleleri. Kulelere yerleşmiş sevgiliyi bekler. Tırnaklarını cıkarmış- Vaşak gözlü vahşi kedileri. ............ Özlemiş O' güzel gözleri. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
Merhaba. Vaşakları çok severim. Dün gece rüyamda yeşil gözlü Vaşak gördüm, kumdan yapılmış bir kalenin kulesinde pusuda bekliyordu. Gözlerinden etkilendim bu dörtlüğü yazdım  yeşil gözlü bii Vaşak fotoğrafı eklemek isterdim ama beceriksizim bu konuda. Siz yapabiliyorsanız ekleyin lütfen. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
Siz karıştırdınız, ben vaşaktan bahsettim, siz at iziyle it izini karıştırdınız.
Not:çöp çatanlık ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
Sen bunu çoktan hak ettin
Başka nasibini almak isteyen varsa buyursun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
Bu ne alınganlık yaaa yemin ederim Şaşkınım. Diğer ( dengesizler) yapsaydı normal karşılarım, cavapta vermezdim. Bütün samimiyetle söylüyorum sana yakıştıramadım. Bu paylaşmadan üzerine ne alındın anlamış değilim. Gerçekten isabellaya yakışmadı. Yemin ederim şoktayım. Bu videoyu dinleyiptemi paylaştın.? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
Çapın kadar yer yak şimdi !!!
Az bile söylüyor isabella ona göre haddini bil bulaşma ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
Sizi. kurgularınızla başbaşa bırakıyorum,özgürsünüz. Paylaşımımdan nasıl biii anlam çıkardınız anlamış değilim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
Her canlı en az senin kadar masumdur. Sen hariçten gazel okumaya neden gerek duydun anlayamadım. İsabellanın kendine ve buradaki imajına yakıştırdığı videoyu üzerine alındın demekki. İyi dinlemeler. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
Nemesis bak sana samimi söylüyorum. Seni diğerlerinden ayrı tutuyorum. Kompleks yapmak sana yakışmıyor. Tavsiye ettiğim kitabı oku. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
Başka nasibini almak isteyen varsa buyursun -----------------------------------------------------------
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
yooo, ben yüzlerine de acik acik kac kez söyledim. Nickleri bolca oldugundan ama gercekte sadece bir iki kisi olduklarindan, onlar kendilerini zaten biliyor 
Eses in nem e dedigi digerleri ben ve pusu....ayni degil yani 
zaten sirf eglence amacli daldim, canim sikildi ve calisasim yok  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
isabellanin parcasinda diyorki ona iyi bir cakmak lazimmmis bu isi yapsa yapsa sen yaparsin,,bende eh yardimci olurum ögrettigin kadariyla ,,biz bu ise talip olsakmi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
kalesini yikip kacak aglasin sümüklü  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
Etki altında kalmış belli.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kale..... |
Rica etsem bii anlatsan kim geldi ve ne sitesi hiç bilgim yok. Kimler site acıp üye topluyormuş. Sitenin Açılışı yapılmışmı, tühhh yaaa. Schweine kotelet ile wiskiyi kaçırdık desene. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!