31 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.03.21, 02:53 Nr.: 1 Antworten

Lay Lay Lom
Aaaahhhhhhh  LeyLa,  bu  LeyLi  gece varya.
Aaaahhhhhhh  LaLe-zarLar,  O' LaLe-zarLar.
Aaaahhhhhhh  güLüstanLar  O' güLüstanLar.
Aaaahhhhhhh  O' küLLükte eseLenen ibiksiz HorozLar.
Aaaahhhhhhh  bu  gün yine  onLari hatirLadim.
Aaaahhhhhhh matruskaLar  Aaaahhhhhhh.
bak daha neLeri  hatirLadim.
L    L    L    L    L    L   

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.03.21, 09:36 @eses43 Nr.: 2 Antworten

Lay Lay Lom
Adam olmaya çalış biraz, adam. Öyle insanlarla dalga geçerek, onlara saygısızlık yaparak, onları aşağılamaya çalışarak adam olunmaz. 

Fıtratına uydurmayı dene biraz adam olabilmeyi. Yoksa günü geldiğinde tek başına defnedilirsin, arkandan ağlayanin olmaz. 

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 21.03.21, 14:39 @massmavi Nr.: 3 Antworten

Lay Lay Lom
merhaba, hadi  digerleri benim her hareketimden ön yargilarina göre yorumlar yapiyorlar. bunu anliyorum.  aciyorum onlarin bu kompleksli  hallerine.

sizi anlamakta zorlaniyorum,  sizin icin tek bir kelime söz sarfetmedim.  size hic bir saygisizligim olmadi.  tam aksine  paylastiginiz yazilari hep  takdirle okudum.  benim bu  paylasimimdan ne anladinizda  bana  < saldirip hakaret ediyorsunuz ?  >  bu forum  serbest bir platform  bende  girgir sohbet konusu olsun yazdim bu yaziyi.  dedigim gibi  digerlerini anliyorum  bana karsi kinleri, ön yargilari var.  sizin böyle  size yakismayan bir tavir  sergilemenize  üzüldüm  dogrusu  cok yazik.

NOT:  1.inanirmisiniz  bu forumu anlamis degilim,  kimin  kimi savundugu, kimin kac niki var, belli degil.  gurup halinde bana  saldiriliyor bunuda anlamis degilim.  
NOT: 2. benim icin Allah islah etsin diye dua etmissin,   Allah razi  olsun.  ben her  canlinin nefes aldigi her sürecte,  yaraticisinin  lutfuna, islahina ihtiyaci  oldugu,  bilinci ve  suurun'dayim Allah'a   cok  sükür.
NOT: 3. kimsiniz ve neden bana öfkelisiniz bilmiyorum. yeminle samimiyetle söylüyorum, Allah basta size diger bütün canlilara saglik, huzur ve mutluluk versin.  

-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Lay Lay Lom