merhaba, hadi digerleri benim her hareketimden ön yargilarina göre yorumlar yapiyorlar. bunu anliyorum. aciyorum onlarin bu kompleksli hallerine.
sizi anlamakta zorlaniyorum, sizin icin tek bir kelime söz sarfetmedim. size hic bir saygisizligim olmadi. tam aksine paylastiginiz yazilari hep takdirle okudum. benim bu paylasimimdan ne anladinizda bana < saldirip hakaret ediyorsunuz ? > bu forum serbest bir platform bende girgir sohbet konusu olsun yazdim bu yaziyi. dedigim gibi digerlerini anliyorum bana karsi kinleri, ön yargilari var. sizin böyle size yakismayan bir tavir sergilemenize üzüldüm dogrusu cok yazik.
NOT: 1.inanirmisiniz bu forumu anlamis degilim, kimin kimi savundugu, kimin kac niki var, belli degil. gurup halinde bana saldiriliyor bunuda anlamis degilim.
NOT: 2. benim icin Allah islah etsin diye dua etmissin, Allah razi olsun. ben her canlinin nefes aldigi her sürecte, yaraticisinin lutfuna, islahina ihtiyaci oldugu, bilinci ve suurun'dayim Allah'a cok sükür.
NOT: 3. kimsiniz ve neden bana öfkelisiniz bilmiyorum. yeminle samimiyetle söylüyorum, Allah basta size diger bütün canlilara saglik, huzur ve mutluluk versin.
-----
insan bitki hayvan