|
|
|
katılıyor musunuz? |
Çok acı... Çok değil 2 yıl kadar önce bu ülkenin her yerinde herkes birbiri ile selamlaşır, tebessüm etmeden geçmezdi. .O tebessüm hayatımızın her alanına yansırdı. Pandemi nedeniyle selam vermek abes bir davranış haline geldi.Maske kullananlara üzülüyorduk..Şimdi ise maske takmayanlara üzülüyoruz..Sevdiklerimizle bir araya gelmek,sarılmak özlem gidermek vs tamamen kalktı, Yazacak çok cümleler var.Sahiden çok acı. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılıyor musunuz? |
kültür ve toplum bölümü olacaktı. konunun aşkla ilgisi yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılıyor musunuz? |
insanlik azdi, bu virus allahin insanlara verdigi bir ikaz olarakda algilanabilinir,birde kafama takilan bir durum daha var,yillar önce verem gibi tetanos gibi öldürücü viruslara sinirli tibbi olanaklara ragmen asi caresi bulunduda,günümüzde teknigin medizinin bu kadar ileri oldugu bir dönemde niye halen etkili bir asi bulunamadi oda ayri bir tartisma konusu.benim görüsüm dünya nüfüsü cok kalabaliklasti insanlar birbirlerini yemeye baslamadan dünya nüfüsünü yari yariya azaltmak politikasi gibi bir durum var gibi.kurallara uyan pacasini kurtaracak uymayanlar tahtali köyü boylayacaklar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılıyor musunuz? |
mutasyon nedir, neye yarar
virüs direnci diye bir sey var hic mi duyulmadi
üstelik tv lerde de günbegün mutasyona ugrayan corona virüsünden bahsediyorlar
bu bütün virüsler icin gecerlidir, enfeksiyon kaparsiniz doktor size antibiyotik tedavisi uygular, enfeksiyon kaptiginiz virüs mutasyona girer direncini artirir aldiginiz antibiyotige karsi, yani o uygulanan antibiyotigin etkisi kalmaz, bu yani
yok eskiden söyleydi böyleydi olayina girmeye gerek yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılıyor musunuz? |
katilmiyorum
insanlar 18 yildir mutsuz
hangi gezegende yasiyorsaniz artik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılıyor musunuz? |
yazdiklarimin arkasindayim, begenmedigine sevindim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılıyor musunuz? |
Atom mu parcaladin ne yaptin arkasinda durack, bilale anlatir gibi anlatildi tesekkür etsene cirkeflesecegine cahil cühela |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılıyor musunuz? |
Iyide pandemi gecen sene mart ayinda basladi. bir birimize saygimiz bizi yönetenlerden olmasin? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılıyor musunuz? |
insanık var ama ne yazıkki insanlar göstermekten çekinir oldu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılıyor musunuz? |
yani diyorsunuz insanlık vardı ama insanlığı insanlar yoketti |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılıyor musunuz? |
Yo ben hala insanlarla merhaba,lasiyor paylasiyorum ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılıyor musunuz? |
Hatta tokalasiyoruz ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılıyor musunuz? |
kimin ne zaman ne yapacagi belli olmadigi icin, insanlar birbirlerine mesafeli yaklasir oldular. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!